Inlägg

Inlägg som Crengi har skrivit i forumet
Av Crengi

Brukar inte A-traktor pojkarna köra in strömkabeln för led lamporna i ett slutsteg dom installerat?

Av Crengi

Nu kommer jag in och glorifierar kinaprylar bara för det är det enda jag har erfarenhet av, men finns säkert något bättre alternativ för verktyg dock har dessa funkat perfekt för mig.

Sparat bra många tusen åt mig själv samt mina vänner genom att byta ut krossade touch screens med skärmar från kina för drygt 200 kr eller mindre. Det är säkert samma skärmar som reparationsföretag använder och kräver 1000 kr eller mer för utbyte av skärm. Kvaliteten känns identisk enligt mig och dom jag känner men är säkert något med budget IPS plattor, vad vet jag. *RANT RANT*

http://www.aliexpress.com/item/8-in-1-REPAIR-PRY-KIT-OPENING-...

Gummistavar som man skrapar upp "kretsen" eller vad det nu är som är guldfolieplast.
Sugpropp för att lyfta upp LCD skärmen.
Skruvmejslar.

Ett problem du lär stöta på är att inte ha sönder touch id kabeln för home knappen till 5S/6/6+ när du byter , sjukt ömtålig kabel som ska sitta fasthakad på fastskärmen tillsammans med knappen,

Av Crengi

Tycker min 5S fungerar bra förutom att den spontant höjer volymen till max utan möjligthet till att sänka någon gång i månaden, blir tvungen att starta om mobilen men annars finns det inga större problem.

Sen har man ju hört om massor med 5S som tycker den fryser regelbundet eller slukar strömmen, men då är det nog för jag vet av fler med 5S:an än 5an.

Av Crengi

Gigabyte Moderkort Intel Socket 1150 Chipset H81 Micro ATX GA-H81M-DS2 – 299:- på NetOnNet

Näst billigast på Prisjakt: 386:- (455:- med frakt)

Billigaste LGA 1150 Moderkortet på marknaden just nu.

NOTERA: Moderkortet stödjer varken DVI eller HDMI, så njut av den föråldrade VGA ingången som erbjuds. .