Inlägg

Inlägg som Subtrik har skrivit i forumet
Av Subtrik

Köp av 27 skärm för arbete. Max 3000 kr.

Hallå Sweclockers!
Hoppas att ni kan hjälpa mig lite gällande inköp av datorskärm.

Saken är att jag hade velat införskaffa en extraskärm till min laptop (ASUS ZenBook Ux430UAR). Har kikat på alternativ i tjugosjutumsklassen men vet ej riktigt vilken upplösning på skärmen man ska satsa på. Prismässigt så verkar det inte skilja sig något alls mellan 2k och 4k. Dock undrar jag om den dator jag har kan driva 4k.
Sedan blir jag inte heller klok på vilken adapter man ska köpa för att möjliggöra USB-C till HDMI? Är det bara att köpa en i högen, eller finns det vissa som är bättre än andra? Kan man ens driva 4k över en USB-C?

Hade varit superschysst om någon här hade kunnat hjälpa mig med mina funderingar. Om ni har några tips på skärmar i 3000 kr:s klassen så får ni gärna länka dem!

Av Subtrik

Bestämde mig att köra på Plantronics Backbeat Pro. Tänkte att det där med aktiv ljuddämning är en ganska bra sak att ha! Tackar för alla tips

Av Subtrik

@snajk: Tack för tipset! De ser väldigt intressanta ut! Äger du ett par sådana själv?

Av Subtrik

@Vimm: Kikade på dem och de verkade schyssta! Tyvärr kan man dock inte fälla ihop dem.

Av Subtrik

Inköp utav nya lurar för ungefär 1000

Hallå hallå!
Är på jakt efter nya hörlurar. Dock är det en djungel utav alternativ där ute, så att försöka lista vilka man ska köpa är inte det lättaste. Efter en del efterforskningar har jag dock lyckats koka ner det till tre alternativ.
AKG Y50
Sony MDR-1A
Audio Technica ATH-M40x
Plantronics Backbeat Pro
Slänger även in Urbanista Seattle Wireless som en bubblare.

Då jag lyssnar på alla möjliga olika musikgenrer så vill jag naturligtvis att lurarna ska funka för alla. Lurarna måste dock vara relativt portabla. De får inte heller läcka alltför mycket ljud. Har försökt hitta välljudande alternativ med bluetooth också, då det är viktigt att de är trådlösa men har ej lyckats finna några. Ljud går trots allt före. Kanske har missat några lurar.

Vad har Sweclockers forum för åsikter angående dessa alternativen? Är de helt uppåt väggarna, eller är det något alternativ jag har missat?

Av Subtrik

Köp av nya billiga bluetooth-lurar för träning

Hallå hallå sweclockers!
Jag är på jakt efter ett par billiga bluetooth-lurar, framförallt för träning. De ska alltså klara av att man hoppar runt och rör sig uta att ramla ut. Ljudkvalitén behöver inte vara mer än okej, batteritiden samma så. Fyra-fem timmar räcker gott och väl.

Har spanat in Jam Fusion , samt Jabees bluetooth-hörlurar, men kan inte bestämma mig vilken som är bäst. Har ni några tips? Budgeten ligger runt 300-400.

Tacksam för svar!

Av Subtrik
Skrivet av Dumli:

https://www.netonnet.se/art/justnu/lagermarkta-mellandagar/le...

Såg nu att du redan kollat på den luren Jag hade satsat på den om jag vart inom din budget. Jag har även en rabattkod på 100kr som du kan få om du vill, har nämligen fått två stycken koder på mailen och kan bara använda 1.

Ja tack gärna. Hade varit superschysst. Alltid najs om man kan spara några slantar!

Av Subtrik

Är tacksam för alla svar, och tror jag nog jag kör på Moto G4 plus. Verkar vara den som är stabilast om man kollar på olika recensioner

Av Subtrik

Tips på mobiler i 1500-2000 kronorsklassen

Hej!

Då min gamla Xperia börjar sjunga på sista versen, är jag ute efter en ny mobil. Tänkte liksom passa på nu när det är mellandsrea. Då det finns en sådan uppsjö utav budgetmobiler, så är den mycket svårt för en oinsatt att lista ut vilken modell man ska välja.
Vad jag är ute efter

* Så bra batteritid som möjlig.
* Gärna möjligheten att utöka lagringsutrymmet, alternativ lite mer utrymme redan installerat.
* En hyfsat kamera.
* Gärna en lite tåligare mobil. Om möjligheten finns så hade vattenresistans varit guld, men det är inte nödvändigt.

Lutar för tillfället mot en Lenovo Moto G4 Plus, är detta ett bra alternativ?

Tacksam för svar samt god jul!