Inlägg

Inlägg som Erik04 har skrivit i forumet
Av Erik04

Tack föra alla fina svar!

Av Erik04

Bahnhof vurmar för sina kunder integritet, det är väl bra? Borde väl alla ISP göra (har själv Bahnhof ...)? Men allvarligt - inte tänker jag köra deras VPN. Vill myndigheter ha ut trafiken från en viss kund så for dom väl det också löåt vara med lite krångel. - kör Ubuntu 14.04 samt använder TOR när det behövs som säkerligen är både snabbare och stabilare.

Av Erik04

Ok tack. Ville bara vet om jag kunde utöka antalet portar på insidan och det fungerar minus VLAN
I specen för routen finns den möjligheten

http://s15.postimg.org/wygk2gc3f/Screenshot_from_2014_11_25_09_1...

Av Erik04

Cisco frågor

Hej alla! Mitt första inlägg, så Ni får vara snälla mot mig : -)

För att göra en lång historia kort så vill jag bygga om mitt nätverk hemma med dels en "Cisco Small Business RV180" (1455kr) bra pris för Cisco samt "stacka" den med ett stycke "Cisco Small Business SG 100D-05" (500kr). Går det att göra? Frågade Dustin som bad mig ringa Cisco som inte förstod varför deras återförsäljare bad deras kunder ringa dem? Sökte på bästa IT forum och kom hit.

Jag bara arbetat med Cisco i nätverksmiljö (större miljöer) och som privatperson är det svårt att köpa Ciscoprodukter och/eller få support (annat är det för företag). I och med att Dustin inte kan "garantera" att det kommer att fungera (förstår inte varför det inte skulle göra det? ...) så misstänker jag att Cisco inte kommer att höra av sig.

Vänligen
Erik