Inlägg

Inlägg som Simpa96 har skrivit i forumet
Av Simpa96

Sommarrea 20% rabatt på Embody, dock höjde de nyligen priset 1000 kr permanent

Av Simpa96

Köp inte Asus Tuf eller strix om du är känslig mot extremt högljutt lågfrekent coilwhine.

Av Simpa96

De har en black Friday och vår rea men inget fler, sitter också och väntar på kampanjer

Av Simpa96
Skrivet av DavidtheDoom:

<Uppladdad bildlänk>
Nu känns det på riktigt! 😁 Stort tack till @Min till den kalasbra instruktionen för hur man skull gå tillväga.

Den stackars tjejen på ombudet frågade om det var en ny mobil och kommenterade att många hade kommit och hämtat paket från Samsung idag.

Berättade att det var en Samsung S23 256 GB till ett väldigt bra pris hos Samsung som hade haft en galen kampanj. När jag berättade priset så höll hon nästan på att gå i taket för hon köpte en 128 GB variant förra månaden för fullpris! 😢

Hon borde hängt mer på Sweclockers med andra ord!

När beställde du den och när skickades den från lagret? Måndag har inte hänt någonting och tills nu tisdag kl 3

Av Simpa96

Blev en S23 Ultra med 55% rabatt för 7900 kr (900 kr S10) inbyte. Köpte som sagt en S23+ i Februari för *10 543kr men jag returnera den, tog den på Hallon som aldrig registrerade abonnemanget, blev samma den här gången. Hoppas de misslyckas registrera det igen. På förra köpet använde jag Refunder (5% kampanj) och de 500 kronorna ligger redo för utbetalning trots retur.
Den här kampanjen var mycket bättre än förköps-dealen under Februari månad. Information till ni som väljer Vimla och säger upp kommer få en faktura på 23 kr oavsett uppsägning inom 14 dagar.

Av Simpa96

Beställt från amazon.com, du betalar moms i kassan sen levereras det med Pitney Bowes, i Sverige kommer det till Bring ombud med sms notifikation, så det är bara att hämta det så länge det är sold by amazon. Det är som om de skickat det inom Sverige.

Av Simpa96
Skrivet av Satariel:

Wow där tappade Nvidia en kund, blir inget 5000-kort heller då kommer köra AMD dom nästa 10 åren bara för att jävlas.

Jag tar gärna din plats i kön, sitter på ett kort från 2014. Många som väntar på att uppgradera, ni med 3000 series som ens överväger att köpa 4000 är tokiga

Av Simpa96

Jobbar som It-specialist på kommunalt bolag, tjänar 70 000 kr med 30 semesterdagar och många förmåner, nöjd. Gymnasieutbildning.

Av Simpa96

Skönt med svalare utomhus temperatur, nu 27.5 grader med hörnlägenhet med öppen planlösning i sydväst med 3 fönster och 3 fönster väst.

Av Simpa96

Jag hade först trotec fönster kit men kardborrebandet lostna på vissa ställen så fick komplettera med biltema och det limmet är bedrövligt. Prövade med Bensin Kemiskt Rent och det gick till viss del men saknade tålamod att återställa helt, klistret fastna på händerna och sen har du lim på kläderna och vattenkranen, tvålpumpen. Det va i min gamla bostadsrätt, nu i hyresrätt blir det att vara försiktig. Har beställt ett fönsterkit från amazon i hopp att det följer med bra uppfästning även fast jag har mitt gamla tyg kvar.

Av Simpa96

Behöver köpa kardborrband till fönster. Sist köpte jag biltema variant och limmet är nästan omöjligt att få bort från trä listen.

Av Simpa96

Fick det här mejlet, efter att beställt ett grafikkort, någon som vet vad de vill, aldrig vart med om något liknande och har beställt hundratals ordrar från webbhallen, netonnet, mediamarkt, zalando m.m. Om de inte skickar den självmant blir det att avbeställa på kontoöversikten, och vänta på bättre erbjudanden förhoppningsvis

Vi har några frågor angående din beställning.
Vi ber dig därför att ringa oss snarast möjligt.

Du når oss på telefonnummer: 08-500 870 30
Uppge ordernummer

Av Simpa96

Letat efter ny konsol utan coilwhine sen Nov 2020, nu 18 månader senare och intensivt letande står jag fortfarande utan. Kollar i den här tråden då och då men har aldrig en chans så behovet är inte mättat ännu

Av Simpa96

Lägger bud 2500 på LG 27GP850.

Av Simpa96

Kör 280x, får duga så länge 1-3 år till

Av Simpa96

Någon som har tips att ge hur man har bäst chans att få tag i en konsol? Har försökt 8 månader få tag i en och kollar i den här tråden regelbundet.

Av Simpa96
Skrivet av Edvin1:

Ursäkta?

Men varför i helvete skulle man vilja få löjliga poäng och ranking hos webhallen? Marknadsföringen är ju så smärtsamt övertydlig.

Vill inte webhallen ha mig som kund så pissoff!

Jag kan handla hos någon konkurrent istället. Och att vänta på PS5 gör mig inte så mycket.

Slutsåld på webhallen. Köp hos någon konkurrent då, lycka till med det.

Av Simpa96

Vad är det för spel ni snackar om. Går bra att lägga i varukorgen direkt på webhallen för mig. Står 50+ lager

Av Simpa96

Uppdaterar nu till Ryzen 5 5600x, 16 GB minne, m2 ssd.

Kommer från en i5 2500, 8 gb, moderkort från 2011. SDD disk SATA 2014, grafikkort 2014 4 teraflops.

Räknar att Cpu, moderkort och minne ska hålla minst 10 år.

Av Simpa96
Nytt bud: 1 200 kr + frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.