Inlägg

Inlägg som hasse666 har skrivit i forumet
Av hasse666

Varning För Hallon.se värdelös support och bemötande. Problem!

Hallon.se s kundtjänst verkar inte fungera riktigt bra om det beror på personalen eller ledningen vet jag inte.

MEN jag tappade mitt kontokort i helgen, spärrade det direkt. Fick då ett sms från Hallon.se. Hej vi har inte kunnat dra pengar från ditt konto(slutet på månaden de dra pengar för min telefonräkning)(jag vet eftersom de drar pengar från kontokortet i slutet på varje månad) så vi kommer att stänga av ditt abonnemang om två dagar för utgående trafik.

Jag mailade dem.
"""
Jag har tappt mitt kontokort och har spärrat det. Det gjorde jag i lördags och kommer få ett nytt(enligt banken) 5 bankdagar först då kan jag uppdatera mina uppgifter och kontokort hos er. och nu fick jag ett sms av er att ni inte kan dra pengar och kommer stänga av mitt kort imorgon för utgående trafik.

Tycker att det är en jäkla hets att stänga av hit och dit kan ni inte skicka ett sms och fråga först varför det inte fungerar?
Eller vänta en dag eller två.

Men orkar ni vänta typ 2 dagar till så kan ni få mina nya bankkortsuppgifter?
Annars byter jag operatör.
""""

Svaret från kundtjänst blev exakt samma mail som första sms:et "eftersom vi inte kunnat dra pengar från ditt kontokort så kommer vi att spärra ditt kort"
Jag noterade inget "mvh supporten".. bara kort och gott (dra åt skogen kundjävel, )

Här börjar jag bli ganska irriterad, jag mailar och frågar varför de inte kan svara på mitt mail personligen och bara temporärt lösa problemet genom att låta mig vänta på kortet? De skickar ännu ett standard svar: "eftersom vi inte kunnat dra pengar från ditt kontokort så kommer vi att spärra ditt kort".

ok men inte ett liv från supporten. Det är ju någon som skickar detta manuellt med en copy paste

Efter många försök och lite surt kundbemötande så drog jag iväg följande brev:
"
Så jag säger som det är det här kommer jag skriva om och varna om och även kolla upp med reklamation och jag skulle vilja prata med er chef med tanke på att ni kan spärra mitt telefonkort efter två dagar försening plus att jag mailat er och förklarat vad som hänt men ni bemöter inte er kund överhuvudtaget. Samt att jag skulle vilja få uppgifter hur jag manuellt kan betala senastemånadens faktura/kostnade för samtal på 260:- via internetbanken"

Då kommer ett till mail med samma svar som tidigare men med tillägg att min faktura kommer att skickas till inkasso samt 45:- påslag för försening av betalning.

Det här är helt sjukt dåligt. Man får inte prata med kundtjänsten, kan dom kommunicera?

Jag vet att om man bytt kort så dras inte pengar detta har hänt förut men efter mycket om och men lyckades jag ge kundtjänsten mina nya kontokort och allting ordnade upp sig.

Nä jag måste verkligen varna för Hallon.se. Det är helt ok när det fungerar. Dock brukar samtal + surf och övriga avgifter ändå sluta på en fakturapris som liknar de andra operatörerna i slutändan trots att de har allting gratis för en låg fast kostnad / månad. Men med tanke på bemötande så betalar jag hellre lite extra hos en annan operatör, det kanske går jämt upp. (Det var väldigt länge sedan jag hade något problem med någon kundtjänst det känns som om de flesta kundtjänstar värnar om sina kunder nuförtiden. Det var vanligt förut att man fick sitta i 5timmar kö för att nå telia eller så men det försvinner mer och mer.)
Har sagt upp mitt abonnemang nu och försöker åter få kontakt med kundtjänst via chatten men faktiskt så har jag precis skrivit vad ärendet gäller i chatten för den har varit stängd, och väntar på att en supporttekniker skall skicka svar men det är helt dött i chatten också. Dock har jag ingen aning vad jag ska skriva det är väll att få betala in återstående belopp via internetbanken eftersom mitt kontokort inte kommit ännu.

Jag antar att dom hatar mig vid det här tillfället.

Fick faktiskt precis kontakt med supporten Den aktuella supportkonversationen
"Det går även bra att mejla till kundservice@hallon.se.
Powel: Är du kvar?
Jag: ja jag är kvar. Jag kan skriva min fråga redan nu. Jag skulle vilja få uppgifter om min senaste månadens räkning hos er så jag kan betala detta via internetbanken. Typ erat PG/BG plus antal kronor ni skall ha av mig.
Povel: Det är ej möjligt att ändra datum för dragningarna. Om du ej ännu mottagit det nya kontokortet rekommenderar jag dig att använda ett annat kontokort och registrera det på Mina Sidor ikväll så kan vi genomföra dragningen imorgon bitti. Om våra dragningsförsök ej lyckas kommer du motta en påminnelsebrev i brevlådan som du kan betala via din internetbnak.
internetbank*
Jag: Ok jag väntar på påminnelsen får dock betala avgiften på 45:- vilket jag tycker är bortkastat pga det här.

Povel: Jag förstår. Finns det någonting annat jag kan hjälpa dig med?"

Nej.

Slut konversation""