Inlägg

Inlägg som Kelzzor har skrivit i forumet
Av Kelzzor
Skrivet av [Qvist]:

Noterar budet och återkommer om det blir aktuellt.

Av Kelzzor
Skrivet av [Qvist]:

Jag la ju ett bud på allt som inte verkade vara intressant.. så därför undrar jag vad du vill ha för det.

Oj sorry missade att det var du som la det budet. Shielden är såld iaf så vad tänkte du dig för grafikkortet?

Av Kelzzor

@[Qvist]: Lägg ett bud.

Av Kelzzor

Shield TV är såld.

Av Kelzzor
Skrivet av log300:

1100kr + frakt för shielden

Tagrt! Skicka PM så tar vi resten där.

Av Kelzzor
Skrivet av HCMF:

700 +frakt för shielden

Noterat

Av Kelzzor
Skrivet av RedPhoenix117:

Rtx 2070, 3000kr + frakt

Noterat!

Skrivet av erssn:

Hahaha spänna sina musklee 😂

Haha det maxxar grafiken

Skrivet av Paontuus:

Budar 500kr + frakt för shielden.

Noterat!

Skrivet av [Qvist]:

4000kr + frakt för båda

Noterat!

Skrivet av muli:

600+ frakt för shielden.

När avslutas den? Och finns ett köp nu pris?

Det finns inget köp nu pris eller slutdatum. Kommer släppa det så fort det kommer ett bud som jag känner mig nöjd med.

Av Kelzzor

Gigabyte RTX 2070 Aorus Extreme & Nvidia Shield TV 2017

Hej.

Har följande till salu:

Gigabyte RTX 2070 Aorus Extreme, komplett i original kartong samt kvitto. Införskaffades för snart 1 år och har fått spänna sina muskler i CS:GO 95% tiden

Budstart: 3000:-

Nvidia Shield TV 2017 kompett med fjärr och handkontroll, saknar kartong samt kvitto.

Budstart: 500:-

Läs hela annonsen här

Av Kelzzor

Komplett gaming rigg

Tja!

Då bilen inte gick igenom besiktningen så måste bilen prioriteras då familjen behöver bilen mer än vad jag behöver en dator så måste jag tyvärr skiljas från den

Riggen består av följande:

Dator:

Chassi: Be Quiet Pure Base 500
PSU: Corsair RM750 v2
Moderkort: Gigabyte B450 Aorus Pro
CPU: AMD Ryzen 3600
GPU: Gigabyte RTX 2070 Aorus Extreme
RAM: 2x8gb Corsair Vengance LPX 3000mhz
Lagring: 1st Samsung 860 EVO 500gb m.2 , 1st PNY CS303 1TB m.2
Kylning: Deepcool Deepcool Gammaxx L240 v2 AIO, 3st 140mm Be Quiet Pure Wings 2
Misc: Lite ledstrips etc samt sleevade förlängningar till CPU,24pin och GPU kablar.

Kringutrustning:

Headset: Steelseries Arctis Pro Wirelss
Tangentbord:HyperX Alloy Origins Core tenkeyless
Mus: Xtrify M4 Svart RGB
Skärm: Microboard m340clz 34" Ultrawide 3440x1440 100hz Korea skärm

Allt säljes som paket och kommer inte stycka upp det samt endast upphämtning.

Skärmen kan strula lite vid kallstart dvs när den varit avstängd ett tag så ballar den ur när man kör 100hz men när den fått vara igång en stunde så fungerar den alldeles utmärkt.

Kvitto finns troligtvis till det mesta.

Mvh

Läs hela annonsen här

Av Kelzzor
Skrivet av crew seven:

Jag har inge mer space på datorn jag sitter vid kan bara ha ett spel åt gången, samt att det kan va trevligt att sitta i vardagsrummet och spela via laptopen.

Aha då förstår jag streamar själv spelen till alla TV apparater i hushållet, skönt att slippa vara låst till en plats

Av Kelzzor
Skrivet av crew seven:

Tack jag funderar nämligen på att flytta grafikkortet från den dator jag spelar på till den som spelen ligger på då det är kralligare kort i den här datorn.

I'm du har ett kraftigare grafikkort i datorn du spelar på varför streama från en annan dator då?

Av Kelzzor
Skrivet av crew seven:

Om man har streamar Steam mellan olika datorer vilken är det då som får käka mest prestanda? Är det den datorn som spelen ligger på eller är det den datorn man sitter och spelar på. Den datorn jag spelar på har alltså inga spel installerad utan streamar från en annan burk.

Den dator som spelen ligger på blir belastad och skickar bara en videoström av spelet till den dator du spelar på.

Av Kelzzor
Skrivet av Dr Gluttonius:

Hej,

Satt och letade på EG Outlet och hittar ett par beg bärbara varav en del har bra pris. En del har beskrivning "Använt skick – Synliga skador, fullt funktionell". Vad betyder detta i EG termer? Hur länge/mycket kan de ha använts och sedan säljs via Outlet?

Häromåret köpte jag en Synology 718+ från Amazon outlet (Tyskland) som hade "cosmetic defect - bump or scratch", bra pris. Var orolig för skicket men den "repa" som beskrevs kunde jag bara hitta eftersom jag visste att den fanns, 2-3 mm lång, enbart synlig i mycket bra ljus i rätt vinkel. Deras definition gillade jag, men är elgigantens skador typ halvtrashade datorer med komponenter som hänger löst?

Som ovan säger. Deras Outlet system är relativt nytt och därmed inte helt utvecklat än men min erfarenhet av det så är varorna fullt funktionsdugliga med eventuella synliga repor etc dvs att det syns att de har varit använda, dock så får man räkna in den mänskliga faktorn att det kan slarvas med test av funktion och att det kan förekomma att en vara faktiskt kan vara defekt pga att den inte testats ordentligt innan den läggs ut till försäljning.

Av Kelzzor
Skrivet av r_b89:

Det komiska var dock att jag skickades från deras retur/bytes disk in till butiken för funktionstest där den som funktionstesta bar fleece men ingen annan.

Fått dåliga exemplar från NoN med, en gpu som gav whea och en cpu med böjda pins. Men också en oöppnad gpu, så ibland har man tur.

Haha då är det en helt annan 5:a Jag kan förstå att dom gärna använder fleece då det kan vara ganska kallt i butikerna dock så bör man undvika det när man hanterar komponenter, även om komponenter är ganska skyddade mot ESD så tycker jag det ser ytterst oprofessionellt ut att hantera dom på dessa vis.

Av Kelzzor
Skrivet av r_b89:

När jag lämnade tillbaka ett 2080 Trio X så inspekterade dom det i en fleecejacka och snurra på fläktarna med handen och lukta på det med kommentaren: Ser bra ut

Skulle gissa på att de flesta Elgiganten inte har utrustning för att testa komponenter därmed så blir det svårt att funktions testa det. Fleece jackorna är uniformen för lager personalen och nu under vinter halvåret så är det extremt kallt att bara gå i en piké.

Av Kelzzor
Skrivet av Krigarvarg:

Tjena!

Jag har en Philips 55PUS6554/12 som har ett rött sträck över skärmen, så tänkte försöka med en bildrensning.
Jag hittar dock inte manuell bildrensning i menyn... Någon som kan navigera mig till rätt plats?

Tacksam för svar!
/Krig

Finns ingen bildrensning bland inställningar på den modellen och om jag inte har helt fel så är det bara OLED som har det. Det är troligtvis panelen som är defekt på din TV.

Av Kelzzor

Jag är stort fan av originalet och det är det spelet som gjorde mig till den "nörden" jag är idag och efter att ha testat demot så är det allt jag förväntade mig och tyckte det var grymt.

Jag älskar det gamla men tycker de har gjort ett grymt jobb med att få med så mycket av det gamla trots mer action baserat gameplay.

Av Kelzzor
Skrivet av anon5930:

Känns verkligen som att alla inblandade varit dåliga att förklara hur det ligger till med spelet. Såvida det nu verkligen inte är hela spelet. Inget i spelets titel säger något om att det är en episod. Kan stinka rejält om en månad. :/

Det är redan bekräftat sedan länge att spelet kommer vara uppdelat i episoder och att första delen utspelar sig i midgar. Square Enix menar dock att varje del kommer vara som ett fullängd spel.

All info finns att hitta på alla sidor som har rapporterat om spelet tex senaste på FZ och deras förhandstitt. Att titeln inte indikerar något om att det ska vara episod baserat förnekar inte faktumet att det faktiskt kommer vara uppdelat i episoder.

Sorry för offtopic men om han verkligen vill spela FFVII så är det PS4 som gäller för den budgeten dock om han vill spela alla episoder samtidigt så kanske det finns till PC när alla delar är släppta men gud vet hur många år det kommer ta

Av Kelzzor
Skrivet av LeifSandvik:

Källa på att att det bara är snutten i Midgar i början?

Första delen av FFVII remake är endast hela midgar delen.

Av Kelzzor
Skrivet av Miwass:

Hej alla,
Behöver lite råd -
För ett par dagar sen tog jag Telias kampanjerbjudande om bredband, TV då jag redan är mobilkund. Ca 200 kr lägre blev det än tidigare operatör för bredband och TV, med nära på liknande utbud - dock snabbare bredband (250/100).

Ett par dagar innan Telia kopplade in sig hade jag min gamla bredbandsleverantör och körde Telia Play på min apple TV; funkade asbra.
Idag den 1/3 är Telias bredband inkopplat, där jag kör vidare med min Asus RT-AC97U - men upplever flera störningar på Telia Play (som jag fortsatt kör på Apple TV:n (som en app), men det är flera frysningar - flera gånger som meddelandet kommer att det inte går att spela upp...

Är det så att jag måste lägga in Telias Smart Wifi Router (som de skickade ut) för att få det stabilt?

Tacksam för era råd..

Nej du ska inte behöva ha Telias router för att play appen ska fungera bra, kör själv Telia play appen hemma och jag har aldrig använt deras egna router.