Inlägg

Inlägg som Kelzzor har skrivit i forumet
Av Kelzzor

Annonsen är avslutad

Av Kelzzor
Skrivet av XFTality:

9500+frakt för M1 Pro

Budgivning är nu avslutad och du har högsta bud. Återkom till via PM så tar vi resten därifrån.

Av Kelzzor

Avslutar budgivning på MBP 14 20:00

Av Kelzzor

Generellt dålig soc på äldre tv med android. Appar uppdateras så kan helt enkelt vara så att TV får slut på ram eller för hög belastning och då blir den seg. Min Sony är också extremt seg så fort man ska in i menyerna och det tar lång tid att starta appar.

Av Kelzzor

MacBook Air M2 och MacBook Pro M2 är sålda

Av Kelzzor

Buden är noterade

Av Kelzzor
Skrivet av huttala:

När tänkte du avsluta budgivningen?

Tänkte se hur buden utvecklar sig men torsdag eller fredag tänkte jag.

Av Kelzzor
Skrivet av gagamelll:

Jag ser gärna fler bilder på Macbook Air M2 innan jag ger mig in på budgivningen.

Har lagt till bilder i tråden.

Av Kelzzor

Bilder MacBook Pro M1 Pro

Av Kelzzor

Bilder MacBook Air M2

Bilder MacBook Pro M2

Av Kelzzor
Skrivet av OozySHADOW:

3500kr plus frakt för m2

Air eller pro?

Av Kelzzor
Skrivet av Skrotnisse92:

är alla 13tummare?

M1 Pro är 14 tum och de andra är 13 tummare

Av Kelzzor
Skrivet av Zezo:

Finns det bilder på datorerna?

Yes, var dock Max 5 bilder man kunde lägga till men jag kan lägga upp några till i tråden.

Några önskemål på bilder?

Av Kelzzor

MacBook Pro m1 Pro, MacBook Pro m2 och MacBook Air m2

Hej,

Har kommit över ett par MacBook datorer som varit defekta och inte startat men har fått igång dessa 3 genom att byta USB portar och någon flexkabel.

1 st MacBook Air M2 8 core, 8gb RAM och 256gb lagring. Ursprungligt fel var att den inte startade men efter ha gått igenom datorn så var det endast USB portarna som var oxiderade men byttes ut mot nya USB portar från en annan dator och efter det startade den upp normalt och har fungerat utan problem, samtliga portar fungerar.

30w Apple original USB-C laddare medföljer.

1 st MacBook Pro M2 8 core, 8gb RAM och 256gb lagring.

Denna startade men kunde inte användas utan att laddare var inkopplad och efter byte av batteriflex så har datorn fungerat utan problem.

61w Apple original laddare medföljer.

1 st MacBook Pro M1 pro 8 core, 16gb RAM och 512gb lagring.

Denna är delvis defekt då lock sensorn är skadad så datorn går ej in sleep när locket stängs eller startar upp när locket öppnas bortsett från det så fungerar den normalt och har använts som daily driver i ca 1 år.

61w Apple original laddare med MagSafe kabel medföljer.

Samtliga datorer kommer levereras ominstallerade.

Tänker att jag sätter 6000:- st som startpris och budgivning som gäller och jag förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill eller inte alls om jag ej är nöjd med buden. Upphämtning prioriteras och förskottsbetalning med Swish är det som gäller.

Läs hela annonsen här

Av Kelzzor
Skrivet av Pontacos:

Jag jobbar som mobilreparatör och ser en hel del Swappie mobiler trilla in, det är på sin höjd nya batterierna och skärmen som inte är fullt original. Däremot verkar skärmarna vara refurbisherade originalskärmar, alltså spruckna skärmar man enbart bytt glaset på och sedan återanvänt. så förmodligen bästa möjliga dom kan få tag på ifall det ska vara värt att reparera och sälja vidare. Finns att köpa fullt original som är tagna ifrån en helt ny mobil men dom är väldigt dyra i jämförelse. Skulle tro att om du väljer en mobil i väldigt bra skick ifrån Swappie utan nytt batteri är det störst chans att allting är original. Inte för att det är något fel med tredjepartstillverkade batterier.

Det är som du säger att det oftast är refurbished delar och swappie är nog utan tvekan de som renoverar med bäst kvalitet på delar dock har jag stött på en del telefoner från swappie där tex IMEI avser en helt annan färg än vad telefonen är vilket kan skapa lite konstigheter om man tex behöver använda sin hemförsäkring om olyckan är framme och försäkringsbolaget använder en Apple auktoriserad servicepartner dock inget som inte går att lösa smidigt tillsammans med försäkringsbolaget.

Även jag jobbar med reparation av mobiltelefoner 😝

Av Kelzzor

De verkar vara helt ok, har dock inte köpt något men telefonerna kan vara renoverade med tredjeparts delar men oftast med rätt bra kvalitet.

Av Kelzzor

Finns denna kvar?

Byte mot MacBook Air M2?

Av Kelzzor
Skrivet av Fearnox:

Tror det är ganska lungt.
Var lite banning i början då man fick med 20 spel och folk sålde dessa i stora volymer(genom att logga in på PS5:an med spelköparena konto, aktivera spelen och sedan tog bort kontot) men förmodligen så är dem inte lika hårda vid enstaka fall.

Finns såklart inga garantier och man förstår år att dem banar när när beteendet sätts i system.

Det är inga problem, det är en funktion för playstation och jag och min bror har gjort så i flera år då vi delar på kostnaden av spel.

Den som har sitt psn konto aktiverat som primärt konto för konsolen kan dela spelen med alla andra konton på konsolen men inte tvärtom så min ps5 är primär till brorsans konto och mitt konto är primärt på hans konsol på så sätt kan vi dela på alla spelen vi köper.

Nackdelen med detta är att jag inte ja dela mina spel till barnens konto då man bara kan ha ett primärt konto aktiverat per konsol.

Av Kelzzor

700-1000:- per månad och förbrukar runt 350-400kwh.

Priset ligger just nu på 2,50kr per kWh och förhandlat föreningen och betalar endast för förbrukning.

Av Kelzzor
Skrivet av SLINKY95:

Hissbranschen

Tack! Just servicetekniker är väldigt brett är själv ”servicetekniker” men annan bransch så var nyfiken på exakt vad eftersom löner skiljer ganska kraftigt beroende vad detr man servar