Inlägg

Inlägg som ziip59 har skrivit i forumet
Av ziip59

du ska ...

Gå in under inställningar overlay/clone mode options/ theater mode så ska du se filmen på tvn.

Av ziip59

fördömt

Inlägget hamnade åt fanders

Av ziip59

jag oxo

Jag har ett Sapphire 9500 pro och har oxo lite flimmer i windowsmiljö, dock är det klara färger och spelen funkar kanon.
Har en ganska gammal ADI 19 tummare som jag kör i 85Hz kan det ha med detta att göra tro? Använder adaptern jag fick med till den digitala utgången.
Lite irriterande är det, fast inget som man inte pallar med.

Av ziip59

3d mark 03

Har en otrimmad burk med en oklockad 2000xp och ett oklockat radeon 9500Pro. Har aldrig testat och hållt på, men kan 3487 poäng vara normalt med denna burken?
Vore kul att höra av er hastighetsfreak, annars är jag nöjd, för bildkvaliteten är kanon, och spelen hackar inte trots fet upplösning.

Av ziip59

:-)

Hyvens !!! Tackar som bugar.

Av ziip59

Tv-out guide

Fanns det inte en fin guide här för ett tag sedan som handlade om att koppla sitt radeon till tv-out? Kanske är jag för full just nu, eller har jag helt enkelt för bråttom, dock ville jag länka min polare till denna eminenta, enkla guide med skärmdumpar.
Tjoa gärna till om ni känner att ni sitte inne med info i frågan.

Av ziip59

Hyvens!!! 9500 Pro

Heder och tack för svaren jag fick, nu finns inget flimmer kvar och jag kan avnjuta spel och annat med en glasklar bild. Fördömt trevligt grafikkort detta

Av ziip59

9500 Pro

Skumt, fick mitt nya 9500 Pro idag, det skulle varit ett Sapphire, men ser ut såhär

http://firingsquad.gamers.com/hardware/9500pro/page3.asp

Inte för att det är någon katastrof, har inte upptäckt några fadäser med det (förutom att det intervallvis kan bli lite vågor på desktopen som man ser mot enfärgat underlag, ungefär som när en mobiltelefon ringer, eller en högtalare står för nära.)

Tänkte bara höra med er hårdvarufreaks vad ni säger, är det ett Sapphire med den kylaren? Ser mer ut som ett Built by ATI eller Excalibur (Hade inte dom oxo den kylaren?)

Hursomhelst, i jämförelse med det inbyggda Geforce 2 MX som satt i mobot är detta en dröm, och bildkvaliteten i windowsmiljö har jag inte upplevt sedan jag sist använde mitt gamla Matrox Millenium 2 kort.

Har ni förresten några tips om vad vågorna som uppstår kan vara får ni gärna tipsa.

Av ziip59

Hmm

Nä, där har jag oxo stångat pannan blodig.

Av ziip59

Cpu-gpu

Var går egentligen gränsen för vilket grafikkort det är lönt att köpa? Jag tex har ett system med ett ASUS A7N266-VM 2st 256 stickor Micron 266 och en XP2000.
Är det lönt då att tex köpa ett 9700/pro. Eller är ett 9500/600 att föredra. Hur mycket CPU-kräm/bandbredd behövs egentligen för de olika korten?
Finns det något skrivet om detta?

Av ziip59

Radeon ???

Hörni, vad anses? Jag har en burk med ett ASUS A7V-266VM med en XP-2000 prolle. Samt 512Mb Micron 266. Tänkte tjacka ett grafikkort, så att jag slipper den inbyggda GF2MX grafiken, får TV-out samt kan stoppa tillbaks de 32Mb som grafiken snor av systemet.
Nu till frågan, jag har redan bestämt mig för ett Radeon kort, men vilket? Pga att burken är uppbyggd Nforce 1 chippet samt 266-minnen, så är det väl bortkastat att tjacka ett för snabbt kort har ju dessutom bara en 1,67Ghz prolle.
Så, vad sägs? Kan ett 9500Pro vara adekvat och lagom?

Av ziip59

RPM-signal

Hörni, finns det ingen RPM avkännare på Whisper rock III kylarn?
Det är ju tre sladdar. Får ingen RPM avläsning på min prollefläkt, det är ju farligt och kasst Probe programmet hittar inte, och i BIOS står det CPU RPM : N/A.