Inlägg

Inlägg som Debussy har skrivit i forumet
Av Debussy

Annonsen är avslutad

Av Debussy

OK!

Av Debussy

Nej ! det tror jag inte (vet inte var de skulle stå i såfall på Sweclockers) Är inte så aktiv i forumet längre. är inne o kollar sidan varje vecka dock.
Har sålt en dator samt en skärm tidigare!

Av Debussy

Låser budgivningen tills vidare.

Av Debussy

Det kan vi göra . säg 10 minuters anti snipe, dvs lägges ett bud i sista momangen så har ni 10 min på er att svara . ända tills ett bud står sig 10 min obesvarat!
mvh

Av Debussy

Låter budgivning gå till kl 20 . Fråga om ni vill i tråden .jag kommer bevaka den tills dess.

Av Debussy

Då har jag bara internetläsaren igång...

Av Debussy

Elgiganten i Länna. 16 Gb Internminne Batteriet är Ok .Spelade lite Witcher 1 när jag köpte den men då satt ju laddaren i. Jag måste säga att den är väldigt lite använd. surf ibland , men det mesta gör man ju på telefonen spontant. När jag skriver detta säger batteridisplayen 77% kvar och 3 tim 40 min.
mvh

Av Debussy

Tillägg: kan tänka mig att släppa den tidigare om jag får det begärda priset i annonsen!
Ha det gott

Av Debussy

Tack för intresset. Jag kommer nog låta annonsen ligga kvar tom söndag kväll, då jag beroende på erbjudet pris tar beslut huruvida jag säljer den eller behåller den!

Av Debussy

Såklart! Tack!
mvh

Av Debussy

Lenovo Legion 5 R7 5800H 16GB Nvidia 3060-115W ,512 Gb SSD 17,3"

Säljer min gaming laptop som jag högg till på förra året 31 Maj. Blev att jag endast använder den för bankärenden , vilket inte matchar specen ovan. Säljer alltså för att jag inte har användning för den. Den är i nyskick och kvitto o kartong finns.
Grafikkortet är den betydligt snabbare versionen av Nvidia 3060 (och törstigare)
Modell nr ses i bilden

Ordinarie pris var 14999 om jag inte minns fel

Läs hela annonsen här

Av Debussy

@LiquidPanda: Du leder på 1700:- , Jag låter annonsen vara kvar till söndag kl 16. Då tar jag kontakt med innehavaren av högsta budet. Priset är gränsfall just nu! Glad påsk på er!

mvh

Av Debussy

@LiquidPanda: Noterat!

Av Debussy

@hellberg244: noterat! högsta budet just nu! mvh Magnus

Av Debussy

@Daemon: noterat!

Av Debussy

Kommer att avsluta budgivningen på datorn i morgon vid 17 och vid nya bud kommer IPPC fläktarna att ingå

nuvarande bud är 5300 kr!

Av Debussy
Skrivet av D-ryd:

@jahanehe:

Gratis montering på Inets nya datorbyggarsida just nu:
https://www.inet.se/datorbyggare

Här har du ett förslag på en stabil burk:
http://www.inet.se/kundvagn/visa/11435868/

Mkt bättre för ungefär samma peng...

Av Debussy

@jahanehe: Hej ! Grafikkortet Asus 1080 strix är Absoilut bland de bästa så jag skulle köra med detta. MSI gör även de mkt bra grejor. Kylaren är mkt bra på båda och det finns recensioner bå dessa här på sweclockers under test fliken. Den (tycker jag) viktigaste skillnaden mellan olika 1080 kort är just kylaren som kommer bestämma temperatur och ljudnivån i chassit ( tystare är ju bättre . frekvensen på kärnorna kan ju variera marginellt , men för mig har temp och ljudnivå på grafikkortet varit viktigare.

Dock är jag tveksam till processor kylaren som jag inte tror räcker till mer än till stock hastigheter och gaming
(dvs ingen överklockning) . Jag har byggt två system med 8700k , och använt Noctua D15 och corsair 115i vattenkylning, vilket är båda premium kylare och skulle inte tänka mig att använda något annat till detta monster som lätt kan köra 4.9 5.0 GHz på samtliga 6 kärnor med bra kylning om du endast kör gaming och lättare redigering. Du har ocksåvalt ett ganska kompakt chassi där luftgenomströmningen är begränsad, vilket påverkar temperaturerna på komponenterna . Dock är det jättesvårt att bedöma detta utan att ha testat själv...

JAg skulle kolla i forumet om någon byggt med denna kylare kombinerat med en 8700K och fråga vad de fått för temperaturer.

Om du INTE skall överklocka går det ju att uppgradera kylaren i framtiden om chassit tillåter , vilket är fallet med design C chassit. så helt OK!

Nätagget är ett budget alternativ, men det kommer nog fungera fint, även om jag själv hade satt i ett kvalitetsagg för att gardera mig mot framtiden med överklockning o annat. I så fall hade ett Seasonic Focus 750 Gold el, EVGA Supernova G2, G3 serien varit ett alterna tiv för 300- 400 kr extra. Bronze och gold benämningarna har med bla hur energieffektiva de är.

Borsett från kylaren som jag är tveksam till , kommer det fungera fint. men du kan gardera dig mot framtiden något med bättre kylare , nätagg, och också ett lite större chassi tex fractal design R6 el likn, för lite bättre luftgenomströmning. Dock är det inte gratis.

som sagt kolla med kylaren innan du slår till.

mvh

Av Debussy

@DJache: Noterat!