Inlägg

Inlägg som felixeng har skrivit i forumet
Av felixeng

@Corn1344:
Det är alltså inte bara jag som flyttar! Bara att återkomma, om det inte släppts en uppdatering som kanske löst ditt problem tills dess.

Av felixeng

Gears of war 4 kod

Säljer en Gears of War 4 kod. Betalning sker via swish och kommunikation genom PM!

Läs hela annonsen här

Av felixeng

Anledningen till att rate inställningarna ändrats är för att Valve implementerade ett nytt max för det kommandot och därmed ändrade standard värdet, nya max är nu "rate 786432" (vilket du kan lägga in i ditt config om du vill). Övriga nätverks kommandon behöver du inte fiffla med då dom ändras automatiskt av servern du joinar (dvs. joinar du en 128tick server så sätts dom till 128). Pingen har sannolikt med din router/kabel att göra. Ta och starta om routern om du inte redan gjort det och prova igen. Funkar inte det så kan du gå till hemsidan för ditt moderkort och ominstallera nätverks drivers.

Av felixeng

Mina har låtit så hela tiden. Inget man märker av ALLS vid normalt bruk. Det är endast när man sitter och aktivt försöker få dom att gnissla.

Vet att jag märkte det när jag tog ut dom ur lådan första gången och börjar inspektera. Sen har jag helt glömt det till du nu påpekade det!

Av felixeng

HyperX lurarna är sköna och mer eller mindre identiska qpad's QH90 (då hyperx samarbetade med qpad om jag minns rätt). Qpads hörlurar är lite mindre flashiga men har en snäpper bättre mikrofon och i den prisklassen så blir det inte mycket bättre om du ska ha någorlunda bra hörlurar med inbyggd mikrofon.

Av felixeng

Vad ska du ha datorn till?

Av felixeng

Har returnerat både PSU och GPU p.g.a coilwhine och brukar aldrig vara något problem. Dom flesta som säljer datorkomponenter har koll på läget och brukar inte göra något problem av det. Ring eller skriv till dom så lär dom ta tillbaks det snarast, om inte så kan du använda dig av distansköpslagen.

Av felixeng

Skulle du kunna dela med dig av dina start kommandon i steam och ladda upp ditt config till pastebin eller något liknande?

Av felixeng

Som tidigare nämnt så får man en ordentligt boost av att använda sig SSD:er i alla Adobes program. Detta gäller både för export och när man arbetar på tidslinjen. Om du fixar dina scratch disks, vilket du kan få hjälp med genom en snabb googling, så blir livet mycket enklare. För övrigt tycker jag att export tiderna verkade rimliga. Om det är så att du inte tycker kvalitén måste vara absolut tip topp så kan du alltid sänka bit raten en aning, då det inte har en så stor påverkan på slutprodukten men snabbar upp processen en del.

Av felixeng

Har du några screenshots på hur det ser ut som du skulle kunna dela med dig av? Tänker när du går in i windows inställningar för att ändra upplösning.

Av felixeng

Gör en ren installation med det här programet:
http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstalle...

Om inte det funkar så kan du komma tillbaks.

Av felixeng

Om du inte redan provat så kör en ren installation med detta program:
http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstalle...

Hjälper ibland. Annars så är det förmodligen för att det är som att singla slant om man får bra FPS eller inte i CS:GO

Av felixeng

Screen flicker - R9 280x XFX

Tjenare,

har precis införskaffat en ny dator, köpt på inet, och har upplevt lite trubbel i paradiset.
Till att börja med, lite specs:
GPU: r9 280x från XFX
CPU: i5 4690k, ej oc.
PSU: CX 750M.
RAM: HyperX 1600Mhz, 8GB.
M-Board: Z97-G45 Gaming, MSI

Nu till problemet.
Jag har upplevt ''screen flicker'' som varierar i kraftighet, men endast när jag är på sidor som twitch, youtube och märkligt nog battlelog (har nog med den rörliga bakgrunden att göra).
Det händer bara när jag kör skärmen i 120Hz.
Har redan prövat att byta sladd, byta port (men lärde mig då att bara ena är DualLink, alltså bara en som supportar 120Hz) och jag har fått kortet utbytt en gång av inet. Dom såg, enligt teknikern, problemet tydligt den första gången men när jag gick tillbaks med det igen (efter att ha fått kortet bytt en gång) för att pröva byta till en annan leverantör, msi, så såg dom inte problemet längre. Fastän att jag har kvar det.

Tänkte att problemet kanske skulle lösa sig om jag bytte leverantör av kort, från xfx till msi, eftersom dom har olika bios. Eller?
Tänkte rådfråga någon kunnig här om vad som kan vara problemet och vilka komponenter man kan kolla, samt hur man kollar dom.
Ska ha över en kompis imorgon som ska testa sin GPU i min rigg, då kan man väl eliminera att det är M-boardet om problemet inte kvarstår?

Tack för eventuell hjälp!