Inlägg

Inlägg som Beemo har skrivit i forumet
Av Beemo

Nostalgi

Av Beemo

Finns det något sätt att idag (utanför PS Store) köpa detta spel till en PS5 Digital? Tänkte om det går att få tag i spelkod ändå?

Av Beemo

https://i.imgur.com/kX53uGp.jpg

Ut med det gamla och in med det nya.

Av Beemo
Skrivet av Hejss:

Jag skulle nog helst vilja dela norrland i två delar, västerbotten och norrbottens län utgör norrland och länen söderut blir mellansverige (eller annat lämpligt namn).

Så Lappland är Norge?

Av Beemo

https://i.imgur.com/SMLsNFM.jpg

Ut med ett S och in med ett annat.
Kommer agera sekundär konsol bredvid PS5. Enbart för exclusives (nya och tidigare generationers).

Av Beemo

Jag skyndade mig att plocka hem en Series S idag medan de fanns kvar i lager. PS5:an kommer ändå agera primär spelkonsol medan Xboxen enbart kommer användas för exclusives samt tidigare generationers lir som jag missat genom åren. 1080p kommer duga för mina ändamål.

Av Beemo

Människor

Av Beemo

https://i.imgur.com/XnRi8z2.jpg

Sennheiser IE 60. Blev less på allt laddande.

Av Beemo
Skrivet av majo889:

Jag var såklart ute sent och valde att förboka på både Mediamarkt och Komplett i slutet av förra veckan så inser att jag kommer få vänta på att få en enhet. Men om ni här skulle få gissa, vilken av leverantörerna skulle ni då trott leverade enheter snabbast?

Min magkänsla säger Berras Kiosk i Åsele.

Av Beemo

Wooden PC?

Av Beemo
Skrivet av Clarence_s:

Ni som väljer att köpa playstation 5 istället för xbox series x, vad fick er att fatta ert beslut?

1) Exklusiva spelen - Xbox-lir körs på PC. 2) Bakåtkompatibilitet till fantastiska PS4-spelutbudet. 3) Har ägt samtliga PS-generationer + Xbox-generationer. PS har varit min favorit i samtliga. Denna generation kommer jag stå över Xbox fullständigt, då jag på något mirakulöst sätt gått och blivit mindre oklyftig på äldre da’r.

Av Beemo

Metal Gear Solid (PS1)

Av Beemo

Leasar ingen i dagsläget, men funderar på något från Seat då dem verkar ha helt okej leasingpriser. Någon som har erfarenhet av dem?

Av Beemo

För folk som har en burk liknande min egen kan jag rekommendera att sänka upplösningen till 1080p och dra kvaliteten längst till höger på Balanced. Då både ser det bra ut och flyter på bra, även i hamnen Saint Denis som jag märkt är sjukt krävande.

Av Beemo
Skrivet av snajk:

Sover ensam alltså...

Det var poängen

Av Beemo

https://cdn.cdon.com/media-dynamic/images/product/accessoriesbag...

Min sängkamrat. Laptopen som gäller för mig.

Av Beemo

Äntligen får jag användning av mina 32 Gb/s-kablar..

Av Beemo
Skrivet av IKEA Billy Bokhylla:

Hej alla fiskklockare. Måste köpa mig ett nytt spö och ny rulle (haspel) men är helt blå i denna djungeln. Den kommer mestadels att användas för abborre och gädda (men även en del i havet för öring). Skulle vara super om den klarade lite tyngre drag då jag gärna vill testa fiska med några gamla oanvända Buster Jerks.

Finns det någon här som har några tips vad det är för utrustning som gäller? Budget ligger runt 1500kr.

Tack i förhand.

Jag är inte insatt i dagens utbud, men jag hade iaf skaffat ett spö som rekommenderar upp till ca 40g (går att kasta tyngre drag ändå). Inte lika kul att fiska exempelvis abborre på för grova spön imo.

Av Beemo

https://i.imgur.com/kbSLVty.jpg

Uppgradering i vardagsrummet

Skickades från m.sweclockers.com

Av Beemo
Skrivet av Andreaz1:

Dålig aktivitet här inne, är det inga fler som spelar?

Jag lirar fortfarande av och till. Gillar spelet skarpt, men det känns tyvärr inte lika spännande idag som när det släpptes just pga att man redan gjort allt man velat göra. Äger alla superbilar jag tidigare grindade ihop för osv osv. Fortfarande mitt favorit-racingspel dock. Rekommenderar till dem som inte testat det ännu.