Inlägg

Inlägg som Casper1999 har skrivit i forumet
Av Casper1999

Datormusen krånglar

Jag har haft denna dator mus i snart över 1 år och har de senaste dagar erfarit att vänsterklick ej funkar när jag håller ner, alltså typ när man ska dra för att göra ett fönster större eller något annat som kräver att man håller ner vänsterklicken. Det funkar helt felfritt annars och jag märker inga problem när jag endast trycker på vänsterklick eller dubbelklickar. När jag hållt ner vänsterklick så trycker den en gång när jag släppt.

Har inte hittat någon tråd som tar upp detta problem så jag vänder mig till er. F.ö är det en Steel series rival 300.

Tack på förhand!

Av Casper1999

@tizzue: Ska prova det!
@Pontoooz: Har inte överklockat något och installerade spelet för någon vecka sedan bara :/ menar du att ram minnena ska vara fel? Har några från crucial ballistix.

Av Casper1999

PUBG kraschar konstant in game?

Hej!

Har spelat PUBG det senaste och upplevt ett flertal kraschar i princip varje game, det enda som kommer upp är om man vill skicka sina filer så att PUBG kan ta reda på vad som är fel.
Jag undrar ifall ni har någon aning om vad det kan vara?
Har för övrigt denna setup: i7 4790k 16gb ram gtx 970
Alla drivtuiner och BIOS är uppdaterade.

Om detta är fel forumdel så får mod gärna flytta

Tack på förhand!

Av Casper1999

@Poptart: @Sawy: Jag sökte lite på mitt moderkort och hittade att jag nätverkskortet på det hette Killer E2200, tydligen så kunde man på detta kort ladda ner någon manager som ströp/ frigjorde bredbandshastigheten. Så nu funkar allt som det ska igen!! Tack så mycket för hjälpen!

Av Casper1999

Har problem med fiber

Hej!
Jag har nyligen fått fiber installerat i huset och allt är frid och fröjd fram tills det att jag kopplar in det i datorn. Hastigheten direkt från fiber leverantörens utrustning till farsans dator är som det ska alltså drygt 300/150, men när jag gör samma sak med min egna dator så försämras hastigheten markant, ligger på ungefär 80/15 istället för 300/150.

Det ser därför ut som att det har något med min egna dator att göra, något som jag behöver hjälp med att luska ut vad...

Av Casper1999

@Giggy28: Ska göra det på måndag, tänkte bara ifall någon här vissta vad de kunde va. Helg utan lur är inte så kul.

Av Casper1999

@Giggy28: Har redan gjort det. :/

Av Casper1999

@hjorten66: Ja har kollat de jag kan, problemet är bara att själva operatör alternativet inte ens finns när jag går in på inställningar.

Av Casper1999

Problem med Iphone 6

Tja, har en iphone 6 och har haft den i över dryga året men för några veckor sedan efter jag kom hem efter en utlandsresa så har den ballat ut totalt. Den hittar inte 4G överhuvudtaget.. Har provat att ta ut och in SIM-kortet och även bytt med andra SIM-kort, SIM kortet i min mobil funkar i andra Iphones. Har även blåst rent mobilen.

Hört runt hos några och de säger att man skulle kunna öppna upp telefonen och byta ut något?

Min fråga till er är om ni har någon aning om vad det kan vara för fel?

Av Casper1999

@Claews: har provat på skolan laptop där synapse inte är installerat och när jag sätter in tangentbordet funkar det varken med laptopens tangentbord eller själva tangentbordet:/

Har gjort en ny s.k profil på synapse där dina binds blir resetade och har även byt layout och språk och tillbaka i själva windows.

Av Casper1999

@Milansson: Nej, har kollat i det programmet och allt verkar som det ska:S

Av Casper1999

Razer Blackwidow tangentbordet slutade skriva?

Hej! behöver hjälp med mitt Razer blackwidow Ultimate Stealth.
I förrgår kväll så slutade tangentbordet att skriva utan när jag tryckte på vissa knappar flög det ur andra fönster istället och hittar inget bland inställningarna som tar bort det, det är som att windows genvägs knappar är på istället för bokstäverna?
När jag har satt in mitt tangentbord i datorn och sedan sätter in ett annat reserv tangentbord så fungerar inte reserv tangentbordet heller...

Har slut på ideér vad man skulle kunna göra och andra forum säger att win+ shift eller win+alt skulle funka men det gör det inte.
Har också provat att starta om och använda en annan dator men det går fortfarande inte..

Av Casper1999

@Grönahunden: På CPU är tempraturen runt 35 och på GPU är tempraturen 39 ingame.

Av Casper1999

Gått från dryga 350fps till 120fps i CS:GO, vad kan vara fel? (GTX970 strix & i5-4690K)

Tja, har ett GTX 970 strix och en intel i5-4690K och har spelat med dessa komponenter enda sen i sommar ungefär. Dock har jag på senare tid gått från dryga 350fps på counter-strike till ungefär 120fps på vissa ställen. Vad kan vara problemet, har laddat ner senaste drivrutinerna till grafikkortet. Mina settings i Counter-strike har också varit den samma, low på allt och 4:3 1280x960.
Går nu till er och undrar vad det är jag kan ha strulat till det.

Tack på förhand!