Inlägg

Inlägg som LJM har skrivit i forumet
Av LJM

Yes, nu funkar det även här! Tack alla på forumet för att ni delat era erfarenheter och problem!

Av LJM

Någon som hört något mer eller fått det att funka? Jag har testat det som skrivits men får inte snurr på min Gigaset!

Av LJM

Lyckas inte nedgradera till 075, bara till 199, på min C530 IP och det funkar inte då heller. Antar jag får avvakta Bahnhofs lösning... Men har fått snurr på Zoiper på wifi genom att justera portarna på routern enl Bahnhofs instrux.

Av LJM

Pratade med Bahnhof vid 18:30 ikväll. Enligt kundtjänst hade dom inte löst problemet än.

Av LJM

Nopp, funkar fortfarande inte och har inte hört något. Ringer Bahnhof imorgon! Kör på Zoiper men får det inte att funka på wi-fi, bara med 3G.

Av LJM

@mrnizze: Vilken SIP-app kör du på mobilen?

Av LJM

Har idag varit i kontakt med Siemens som inte säger sig gjort ngt sedan 2014, IP-only som hänvisar till Bahnhof och Bahnhof som nu ska "söka vidare"... Bahnhof gjorde också ett försök med en publik IP men det funkade inte heller.

Av LJM

Phonzo?

@Gredd: Fick du Phonzo anslutningen att funka?

Av LJM

Verkar som IP-only är den gemensamma nämnaren! Har någon varit i kontakt med dom? Vad kan dom hittat på som får alla Gigaset mot Bahnhof att sluta funka?

Skickades från m.sweclockers.com

Av LJM

Ip tele m Gigaset och Bahnhof slutat fungera

Exakt samma problem som Gredd! Har funkat perfekt med Gigaset C530IP och Bahnhof på öppen fiber (IP-only) tills i fredags! Får också svaret från Bahnhof att det är Siemens problem!!! Har provat att återställa telefonen till grundversion men samma problem! Kan heller inte registrera mot Gigaset.net så det är nog något spök på Bahnhofs sida (eller IP-only?). Vad kan man göra när Bahnhof inte vill veta av problemet???