Inlägg

Inlägg som jdarchini har skrivit i forumet
Av jdarchini

Tror jag löste det, messenger synkade mina kontakter och det verkar som den synkar med numret folk har på Facebook. Stängde av funktionen så får se om det fungerar.

Skickades från m.sweclockers.com

Av jdarchini

@mr_sQuinty: importerat från fil och sparat på telefonens interna minne.

Av jdarchini

@oqvist: Telefonen har jag sparat dom.

Av jdarchini

Oneplus 3T, strul med kontakter

Hej!

Köpte telefonen för några månader sedan och jag har importerat mina gamla kontakter från förra telefonen. Men nya kontakter försvinner efter något dygn, då är dom helt plötsligt inte inlagda igen och syns bara som ett nummer i samtalshistoriken.

Någon som vet en lösning? Jag har försökt kika runt men tycker inte jag hittar en relevant inställning.

Tacksam för svar.

Av jdarchini
Skrivet av HazZarD:

Honor 8 eller Oneplus 3 borde du titta på, men vad är felet på samsung? kollar man på prisjakt är dom i toppen och det är ju inte så konstigt för det är bra telefoner . Det jag inte gillar med honor 8 dock är att den ska vara så ömtålig och lätt att repa, visserligen samma med galaxy s7 med sina jävla glas o metalbaksidor...

Jag valde bort Samsung pga priset.

Skickades från m.sweclockers.com

Av jdarchini

Jag köpte precis en oneplus 3t och frugan en honor 8. Har lekt mycket med hennes men jag måste säga att jag är jävligt nöjd med min oneplus 3t. Frakten tog ungefär en vecka men man kunde välja att betala 99 kr extra och den med express, 1-2 dagar stod det då.

Av jdarchini

Jag har beställt en ny tele om något är intresserad av en 950XL med dockningsstation. Kosmetiskt så är den i bra skick förutom lite slitage i hörnen. Dock är batteriet dåligt, men det finns att köpa nytt för 340 kr på mytrendyphone (original).

Av jdarchini

@Wpox:

Det var bra pris tycker jag. Köper man den direkt från microsoft äre väl 4k va? Men då tror jag att dockan ingår.

Av jdarchini

@BoneZ87: Jag tänker göra detsamma, vill avvakta och se om det kommer något. Det skulle vara riktigt intressant isåfall.

Av jdarchini

Jag kör 950 och är nöjd och har inga problem med appar, jag har alla appar som behövs.

Av jdarchini

@Wpox: Ja du, microsoft har ju själva sagt att insider buildsen kan vara ostabila och man inte ska lita på dom till 100%. Men jag är med preview, och jag har inte stött på några problem där förutom nå småbuggar där en app har stängt ned sig själv.

Av jdarchini

@Wpox:
Jag är med insider, det är väl varje eller varannan vecka

Av jdarchini
Skrivet av Wpox:

Tror jag ska köpa en, finns en för 1 500 kr.

De var billigt.

Av jdarchini
Skrivet av Wpox:

Vill köpa en lumia 950 igen. Älskar windows phones. Har testat att köra launcher på min s7 men inte samma upplevelse. Är det värt o köpa en eller ska man vänta på och se vad microsoft releasar nu på mobile world congress?

Den är ju så pass billig nu så har du 3500 över så finns den på el giganten verkar de som

Skickades från m.sweclockers.com

Av jdarchini
Skrivet av Joakim Ågren:

Vilken app använder ni för nummerpresentation är det True caller som gäller då?

Jg kör truecaller på min 950xl.

Skickades från m.sweclockers.com

Av jdarchini

https://mspoweruser.com/fujitsu-launches-a-6-inch-windows-10-... detta lär ju bli intressant. Är detta första win10 med snapdragon 835

Skickades från m.sweclockers.com

Av jdarchini

@Wpox:

Nej, den funktionen har inte kommit till mobile, men finns på win 10 desktop. Jag har dock läst på forum att det testas i vissa länder att kunna ringa från Messenger.,

Update: jag gick in och kikade, samtalsknappen och videosamtalsknappen är gråmarkerade och jag får inte trycka på dom, det kanske är låst till specifika länder än så länge?

Av jdarchini

@Milesse: Fungerar fin fint för mig

Av jdarchini

@Reckie: Ja, dom har slutat utveckla sin app. Det finns FM-radio appar. Annars finns ju TuneIn radio om du vill lyssna digitalt. Radiostorm för Sveriges radios kanaler kan jag rekommendera.

Av jdarchini

Har du testat att uppdatera telefonen? Dessa problem hade jag med men försvann efter 2-3 veckor efter release av win10 mobile