Inlägg

Inlägg som Gamer374913 har skrivit i forumet
Av Gamer374913

@gustavwester: Tack för ditt svar! Jag gör som du säger och avvaktar.

Detta är information om datorn jag har nu:

HP Pavilion:

Processor: Intel(R) Core(TM) i5-4460S CPU @ 2.90 GHz 2.90 GHz

Installerat RAM-minne: 8,00 GB

Systemtyp: 64-bitars operativsystem, x64-baserad processor

Jag sökte lite på internet och de flesta sa att den här datorn inte är så bra. Kan det vara möjligt att göra så att datorn kan köra på lite högre grafik utan att köpa något, eller är det omöjligt?

Av Gamer374913

Ny speldator (10000-15000kr)

Hejsan! Nu är det inte så lång tid kvar till min födelsedag och jag har tänk att önska mig en ny speldator, den jag har nu är inte så bra och klarar inte spelen som jag spelar med hög grafik, jag kan bara spela spel som Far Cry 3 med medium grafik, jag skulle vilja spela sådana spel som Far Cry 3 och Crisis 2 med gärna ultra eller väldig hög grafik, kan man få detta med upp till 15 tusen? Skulle också vilja spela spelet The Forest med hög grafik. Budgeten skulle kanske kunna bli upp till 17000kr men är inte så säker. Det är de spel jag brukar spela: Far Cry 3, Crisis 2 och The Forest, men skulle också vilja ha rätt så hög (gärna ultra) grafik på spel jag kanske kommer köpa i framtiden som Far Cry Primal, Crisis 3 och andra spel. Jag är jätte osäker på vilken jag borde önska (speldatorn ska vara färdigbyggd). Tack i förhand! Jag tänker uppdatera denna tråd imorgon med information om datorn jag har just nu (det är natt så jag bör sova nu!).

Redigering
------------
För att göra allt klart och tydligt: jag kommer önska en ny speldator till min födelsedag med budgeten 10000-15000kr (kan kanske, om det behövs, höjas till 17000kr). Jag spelar mest spelen:

- Far Cry 3
- Crisis 2
- The Forest

Datorn jag vill ha borde kunna ha ultra (eller väldigt hög) grafik på Far Cry 3 och Crisis 2 (rätt så hög på The Forest) och spel jag kanske köper i framtiden som jag har samma krav för:

- Far Cry Primal
- Crisis 3

Och liknade spel.