Inlägg

Inlägg som Bury har skrivit i forumet
Av Bury

kan ingen posta nått gott screen från liret?

Av Bury

P4 3,6 Ghz, 2 gb ddr ram, Ati Radeon x850 Xt Platinum Edition

High på allt, nån hög upplösning och 6xAA

Av Bury

hur låser man upp de större versionerna av banorna ? På singelplayer går det bara att lira 16-manna banorna just nu..

Av Bury

riktigt najs

Av Bury

Bygga Trådlöst nätverk

Hejsan alla glada!

Jag har ett par frågor angående det här med att bygga trådlöst nätverk.. Jag fick min nya Dell dator i förra veckan och till den beställde jag en trådlös bredbandsrouter (Dell Wireless 2350 Broadband router), samt en USB-adapter till detta. Vi har 3 stycken datorer här hemma och nu är det dags att fixa ihop nätverket.

Första frågan lyder, hur presterar denna USB-adaptern från Dell (2.0 anslutning är det) i jämförelse med ett PCI-kort?

Andra frågan lyder, till de andra två datorerna behövs antingen liknande usb-adapter eller Pci-kort, vad skulle ni rekommendera för något PCI/USB-kort?

Tredje frågan lyder, säg att jag inte vill ha trådlöst nätverk med routern, funkar det ändå att köra med den som vilken annan "vanlig" router som helst?

Mvh

Fredde

Av Bury

sgt_D: ja de va de jag tänkte också gött att det ska vara så att man får lite cred för att köra medan dom slaktar

Av Bury
Citat:

Man får poäng av att bara transportera folk tex.

Vart har du läst det någonstans? Förstår inte riktigt hur det ska fungera att man får poäng genom att transportera folk...

Av Bury

Solid Works träning

Hejsan!

Det är så här att jag håller på att försöka lära mig jobba i Solid Works och jag behöver lite träningsuppgifter till det. Är det någon som vet någon sida där man kan finna träningsuppgifter och likande?

mvh
fredde

Av Bury

testa och ladda ner nya drivrutiner till grafikkortet

Av Bury

när släpps den i Sverige, själva xboxen alltså?

Av Bury

där finns nån patch som gör att du kan använda vilka teman du vill utan Style XP eller likande program.. kommer dock inte på vad den heter :S

Av Bury

är quicktime alternative ända sättet att fixa det på?

Av Bury

när man köper ett spel för 400 kr som enligt systemkraven kräver en dator på 1ghz, 256 mb ram och 32 mb grafikkort väntar man sig inte att det ska vara hemska laddtider på en dator med mer än dubbelt så bra prestanda som minmumkraven... vill inte ens tänka på stackarna som som verkligen sitter på minimumkraven och försöker spela...

Av Bury

Laddtider i Swat 4

Tja!

Har precis varit och inhandlat Swat 4 efter att ha lirat det hemma hos en polare, men jag har ett problem. Laddtiderna är nått rent sjuka, 3-5 min för att ladda en bana typ. Jag har testat att dra ner alla inställningar på low och ändrar upplösningen till 800x640, har även provat att defragmentera hårddisken för att snabba upp laddtiderna, trots detta förbättras laddtiderna bara marginelt. Min polare som har en dator vars prestanda är ungefär samma som min har laddtider som är avsevärt kortare än mina...
Min dator är en P4 2,2 ghz, 512 ddr minne, G4 ti4600
Någon som kan hjälpa mig?

Av Bury

håller med föregående, det är ett riktigt snyggt stretegispel, men dom har pajjat det som gjorde settlers-spelen riktigt roliga, resurshanteringen nu är det som vilket annat strategispel känns det som..

Av Bury

Få in film från en videokamera på datorn?

Hejsan alla glada!

Har ett par frågor angående hur man för över film från en videokamera till datorn. Har en videokamera av typen Sony Handycam CCD-Trv46e (som har några år på nacken tror jag). Jag undrar vad jag behöver för att få in filmen på videokameran. Kan verkligen inget om detta och har aldrig gjort det, så jag behöver all hjälp jag kan få, typ vad jag behöver, vilka program som är bra, hur jag gör o.s.v.

Mvh

fredde

Av Bury

Firefox 0.9.2 kalender

Hejsan!

Har problem att installera/få igång kalender plug-inet. Jag har installerat det o.s.v men under verktyg(tools) hittar jag inte kalendern i den gardinen, vilket gör att det blir svårt att starta den, någon som vet vad felet är och hur jag löser det?

mvh

fredde

*edit* Fick det helt plötsligt att fungera, vet inte vad jag gjorde eller varför det fungerar nu :S *

Av Bury

jag har försökt det ja, men har lite svårt att förstå vad dom menar faktis...

Av Bury

Airport Tycoon 3

Har precis börjat spela Airport Tycoon 3, men fattar inte mycket... jag bygger min lilla flygplats och det kommer upp att jag kan öppna den, vidare dyker där upp olika kontrakt, typ refueling och catering, men jag fattar inte hur jag ska accepta dessa kontrakten. Det jag inte heller förstår är hur man fixar med flygbolagen och hur dom ska landa och starta från min flygplats.

Är det någon där ute som möjligtvis spelar Airport Tycoon 3 och har lyckats få igång det ordentligt?

Mvh

Fredde

Av Bury

hmm, den länken med svenska till firefox fungerar inte...