Inlägg

Inlägg som AirRaid har skrivit i forumet
Av AirRaid
Skrivet av PreacherMan:

Att det skulle behöva ta nästan 21 år innan jag hamnade på förstasidan!

Tyckte nicket var bekant när jag läste förstasidan idag

Av AirRaid
Skrivet av Fredag:

Att Sony äntligen börjat med inbyggda suvwooooofers i sina TV. Tycker faktiskt det är drygt att man måste köpa externt ljudsystem när tekniken att bygga in ett bra ljud inte borde bara något problem 2021. De flesta "problemen" är lösta nu, även om deras presentation var skrattretande pinsam!

En normal subwoofer väger väl ca 20 kg så att bygga in en sådan i tvn känns orimligt.

Av AirRaid

@GambitSWE:

Det är gratis att uppgradera för dom som har en riktig version av win7 och 8. Hade dom önskat att nå målet på 1 miljarder så hade dom kunnat göra det gratis för alla som sitter med en piratad version av win7 och 8, då hade det hänt grejer

Köpte förresten Windows för första gången i mitt liv bara för att just ta del av den gratis uppgraderingen. Tror jag gav 300 kr för en retail win 7 nyckel.

Av AirRaid
Skrivet av jnsson:

Du missade att Island ingår i Norden, men ingår inte i Telias slopade roamingavgifter inom Norden. Gäller bara Danmark, Finland, Norge, Estland, Lettland och Litauen.

Gäller ju hela EU. Dom kontrade Telenor som nu också har fri roaming i hela EU.

Av AirRaid

Epigenesis http://store.steampowered.com/news/11766/
Sjukt roligt spel som är skapat av ett gäng i Karlshamn. (Dead Shark Triple Punch)

Av AirRaid

Om det mestadels är surf och filmtittande så rekommederar jag en 1440 skärm. Jag har själv en Dell 27" 1440 skärm och är mycket nöjd. Skulle faktiskt avråda från att köpa en 1080 skärm i din storleksklassen.

Av AirRaid

Provat att testa skärmen i en annan dator? Testa den hos en polare och fungerar den inte där heller så ligger ju felet i skärmen.

Av AirRaid

10/10 till Nikon. Behövde ju bara se halva bilderna för att se skillnad. Man ser direkt skillnad på bruset och att på många iphone bilder så är det pålaggt massa instagram effekter.

Av AirRaid
Skrivet av igelkotte:

Jag undrar vad som händer vid eventuella garantier? Kommer AMD att godkänna att MS överklockar deras gpu? Eller chansar MS på att det inte blir några problem och står för eventuella fel själva? Eller så är gpu byggd för mycket högre klockfrekvens och nerklockad...

Haha, så du menar att MS och Amd inte pratar med varandra.

Av AirRaid

Ojoj, verkar vara många på swec som jobbar med utveckling av Xbox one. Nu har jag fått reda på att MS har en konsoll som inte är skapt för denna hastigheten och kommer ha skyhöga temperaturer. MS kommer även storsatsa på att marknadsföra vilken hertz deras gpu jobbar i. Men hastighetshöjningen kommer tydligen vara helt onödigt me. Dom gör det bara för skojs skulle tydligen.

Eller.... kan det vara så att utvecklingsavdelningen på MS har testat konsollen och märkt av att det finns utrymme för en höjning av hertzen och sedan höjt den? jag vet inte, jag jobbar inte med utvecklingen av Xbox one

Av AirRaid

Är med lite nyfiken på "MSI GE60 2OE-003US" då jag åker till Usa om ca en månad.

Någon som testat den och kan berätta? Vad kostar den ca i sverige?

Av AirRaid

Har råkat ut för exakt samma sak. Köpte en kamera som jag sedan skulle återlämna och jag hade blivit av med mitt kort. Vi löste det så att hon i kassan satte in pengarna på min kompis kort (vi va fysiskt i butiken). Så jag är 100% säker på, att går du fram till kassan med ditt nya kort, så kan dom föra tillbaka pengarna på det.

Av AirRaid

Det kommer tydligen gå alldeles fint att spela lånade/begagnade spel.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/945245_10...

Av AirRaid

Hmm.. nu har inte jag spelat WoW sedan det släpptes men är det verkligen så krävande så inte ett 570 klarar av att maxa det? Förstår inte riktigt varför man köper ett 680 för att spela Wow

Av AirRaid

Här har du en nice och billig reciever.

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=772429

Av AirRaid
Skrivet av Extremaz:

"Därmed upphör AMD:s närvaro i Norden, men detta ska inte påverka förmågan att förse återförsäljare och slutkunder med AMD-baserade lösningar."

Skrivet av Elgot:

Det framgår om man även läser resten av artikeln.

Ironi boys

Av AirRaid
Skrivet av Ohlert90:

Nej Försäljningen i norden kommer inte påverkas, det är bara kontoret/filialen som läggs ner!

Jo enligt rubriken så lägger ju AMD ner verksamheten i Norden. Det måste ju betyda att dom slutar sälja här med. Eller??

Av AirRaid
Skrivet av PezFTW:

Rör detta endast CPU sidan eller även GPU??

Både och. Man kommer vara tvungen att importera från Usa eller Kina før att få tag på delar i framtiden.

Av AirRaid
Skrivet av Najsisen:

undrar detta också?

Hoppas før guds skull att du skojar!!

Av AirRaid

Verkar som att många som kommenterat inte ens læst igenom artiklen. Tror ni hela AMD går under før att dom lægger ner nordenkontoret?? haha. Ne helt pløtsligt så kommer ni inte kunna køpa mera grafikkort eller cpuer. Alla fabriker och forskare ær ju som alla vet verksamma i en stor anlæggning uppe i norra sverige.