Inlägg

Inlägg som Mazabo har skrivit i forumet
Av Mazabo

Jag lyckades att lösa det nu hoppas jag på. Jag gjode Program (x86) mappen som i den första disken, på den andra och installerade steam där. Borde funka men då får jag bara installera det som ej går att välja på den första disken och leva med det.

Av Mazabo

Disk 2 går ej att installera på

Jag har just byggt en ny dator och kör på 2 diskar. En NVMe M.2 disk (500GB), där jag har installerat Windows, och en SATA SSD (1TB), som jag tänkte installera spel med mera på. Problemet är att när jag ska installera program så hamnar allt på disken med operativsystemet.

https://www.sweclockers.com/forum/trad/1109814-tutorial-kopt-...
Jag följde först en liknande guide till denna, vilket fick fram den andra disken, men jag kan fortfarande inte installera program på den.

Disken går att använda om jag till exempel kopierar över saker till den, men vet inte hur jag ska göra för att kunna installera program till den istället för disk C:, med OS:et.

Av Mazabo

Passar allt detta och är det något som borde bytas?

https://www.inet.se/kundvagn/visa/10292585/

PSU: Cooler Master Master Watt Lite 700W
RAM: Corsair 8GB (2x4GB) DDR4 2666MHz CL16 Vengeance LPX
Hårddisk: Seagate Barracuda 1TB 7200rpm 64MB
GPU: EVGA GeForce GTX 1060 6GB SC Gaming
CPU: Intel Core i5 7500 3.4 GHz 6MB
Moderkort: Gigabyte B250M DS3H
Chassi: InWin 503 Svart

Skulle som sagt vara tacksam om jag kunde få råd om allt passar, (har kollat själv och tycker allt stämmer) och om det är något du rekommenderar att lägga till / byta ut.

Av Mazabo

@iPro:

Tack för svaret!

Skulle bara vilja veta vad du menar med att nätagget är "dåligt"? (Är inte så kunnig på datorer så vet inte vad som kan vara dåligt med det)

Av Mazabo

Är detta en bra speldator?