Inlägg

Inlägg som torshan har skrivit i forumet
Av torshan

Precis! Och när jag försöker öppna porten mellan r7500 och datorn så står det: Porten/portarna som angetts används i en annan konfiguration. Kontrollera konfigurationerna för fjärrhantering, USB Readyshare, portvidarebefordran, portutlösning, mappningstabell för UPnP-port, RIP och typ av Internet-anslutning.
Och det är det jag försöker lösa! Och det är i r7500 brandväggen då? Vart hittar jag den brandväggen?

Av torshan

Alright! När du säger regler, menar du i brandväggen eller i routern på något sätt? För kommer ihåg att jag gjorde en öppning för en port (25565) i brandväggen men det står fortfarande samma sak om jag testar t.ex. 25566 eller 33333.

Av torshan

Netgear r7500 portforwarding

Hallå kära vänner! Jag har under en tid hållt på med lite portforwarding inom mest Minecraft servrar med grabbarna (döm inte). Hade en relativt stor mc server som jag körde från datorn får typ 5 år sen och nu försöker jag på mig detta igen men jag kan inte få det att fungera. Jag har försökt några gånger och oftast så har det gått bra men idag har jag stött på en nytt problem. Det står nämligen så här när jag försöker öppna en port :
Porten/portarna som angetts används i en annan konfiguration. Kontrollera konfigurationerna för fjärrhantering, USB Readyshare, portvidarebefordran, portutlösning, mappningstabell för UPnP-port, RIP och typ av Internet-anslutning.

Vet någon vad jag ska göra? Vi har en ganska ny router och har aldrig lyckats portforwarda på just denna.
Trevlig söndag på er!
Torshan

Av torshan

@erieri02: Tack! Vilken av dom ska jag ta? Det finns 6 olika. Ska jag ladda ner alla 6 och installera dom var för sig eller finns det en som inkluderar allt?
Jag är extremt tacksam för din hjälp!

Av torshan

@erieri02: Oj, vet inte vad jag fick gaming ifrån. Jag har denna: https://www.dustinhome.se/product/5011003530/z270-a-pro?ssel=...

Så alltså inte gaming. Bara z270-A pro. Mitt fel hehe. Som sagt, noob:)

Av torshan

@erieri02: Tusen tack!

Av torshan

@Vimsig: Fantastiskt! Tack så mycket!

Av torshan

msi z270-a pro gaming.

Hej! Jag har precis börjat bygga min nya dator och jag fick med en skiva med mitt moderkort, msi z270-a pro gaming. Jag har desvärre ingen cd spelare i datorn. Min polare hävdar jag inte behöver göra något utan att allt är förinstallerat. Jag är en noob inom detta och har ingen aning. Så, nu vänder jag mig till er, kära vänner! Behöver jag ladda ner drivrutinerna till moderkortet online eller kan jag låta det va och köra igång?

Mvh, Torsten

Av torshan

Hur länge?

Av torshan

@seraj5 hur mycket för processorn, nätagget och moderkortet?:)

Av torshan

MSI Z170A Gaming Pro Carbon

Bjuder 800. Kan hämta. Swish/kontant your choice.