Inlägg

Inlägg som Mcarling har skrivit i forumet
Av Mcarling

löste sig tråden kan låsas

Av Mcarling

flimmer/vid grafikkortsbyte

Tjena! har en konstigt problem bytte till ett GeForce® GTX 1050 Ti Windforce OC 4G idag, tankade hem senaste drivern på nvidias hemsida drog igång ddu sen tog bort allt gammal och installerade det nya med clean install, Nu när jag spelar,kollar film så funkar det bra inte märkt av något lustigt iallafall, men så fort jag går in på tex Youtube i chrome flimmrar/hackar till lite typ 2-3 rader mer vita streck som uppstår vid fullscreen av klippen. Testade att kolla på Firefox/opera inga problem där allt funka som det skulle. Så gick tillbaka till chrome avinstallerade allt + flashplayer och installerade allt igen och det kvarstår någon som vet hur man kan lösa detta?

+ märkte något lustigt medans jag skrev detta markerade med musen och själva rutan blinkar hela tiden vilket jag antar att den inte ska göra?
https://gyazo.com/6c378e5ca3a095d68c635d69009237d4

Grafikkortet jag köpte: http://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N105TWF2OC-4GD#kf

Övrigt har testat att ta ut grafikkortet ta ut sladdar och sätta in dem igen. kör med dvi|Hdmi kabel till skärmen kanske ska köra dvi på båda då grafikkortet stödjer dual? men borde dock inte behövas då de funkat felfritt på firefox/opera?

all hjälp uppskattas då man inte kan så mycket om datorer

Mvh Mcarling.

Av Mcarling

@Vimsig: Japp blir nog nytt nätagg och chassi med för den delen då burken är skapligt liten som jag har nu. är inte så kunnig om nätagg och sånt då det stog rekommenderad wat 500W på grafikkortet, vet dock att dem överdriver med det där men ville bara vara säker då jag hade ett ganska okänt nätagg i burken

Av Mcarling

Hjälp ang nätagg

Hej!
Har planerat på att köpa ett nytt grafikkort den 25e, Asus Dual GeForce GTX 1060 OC grafikkort (3 GB)
https://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/pc-gaming...

Min fråga är öppnade burken och kollade vad jag hade för nätagg och den heter Acbel Ipower85 550. 500-550W. sökte runt lite på nätet fanns inte jätte mycket om dem och de säger att det ska vara ganska dåligt/okänt märke så kommer den orka med det nya graffikkortet?

har inga värsting grejer i datorn i5a 4460 3.20 ghz men håller på att uppgradera mig och fick bli grafikkort först då den jag har nu börjat låta som en skördetröska. kommer byta moderkort och i5a de kommande två månaderna.

länk till nätagget jag har nu:
http://www.acbel.com/eng/Product.aspx?id=79&&sd=31&&pid=317

funderar annars på att köpa denna:

https://www.komplett.se/product/889957/datorutrustning/pc-kom...

Mvh Mcarling.