Inlägg

Inlägg som hjertis har skrivit i forumet
Av hjertis

Som min kära far alltid sa, "Allt norr om Eslöv är Norrland".

Har själv bott i Hälsingland stor del av mitt liv nu och ja. Är det kanske norr om Dalälven som är Norrland? Eller är det norr från mittpunkten av landet? Jag hävdar i varje fall Dalälven

Av hjertis

Lite saftigt pris tycker jag, min Asus TUF med Ryzen 7 3750H står sig nog ett tag till. Men roligt att det händer något på marknaden och att AMD äntligen är tillbaka med lite kraft Är så man drömmer sig tillbaka till gamla dagar när AMD var det enda som gällde.

Av hjertis

Grymt bygge, har du tänkt montera något på "insidan", inmot skärmen så att säga? Eller hamnar alla delar på utsidan?

Av hjertis

Jag är en av de med för mycket pengar som köpte ett Fallout 4 Nuka Cola NZXT H700 blabla. Mest rött, men är ju ett ganska färgglatt chassi måste jag säga om man ser till många andra

Av hjertis

Ja, tamejtusan!
Det blev en näshårstrimmer och ett minneskort!

Av hjertis

Ah, 1998. Själv måste jag ha suttit med min fars färdigbyggda Compaq dator då innehållande en AMD K6 processor runt 166mHz. Minnesmängd okänd, men klart liten i förhållande till dagens standarder. Vet att den datorn senare uppgraderades med ett Voodoo2 på min bekostnad och ytterliggare hårddiskutrymme av min far.
För kuriosa så ska Voodoo2 kortet fortfarande ligga nerpackat i en låda av något slag här hemma hos mig. Man blir ju genast nyfiken på om det fortfarande fungerar efter alla år och ett gäng flyttar.

God fortsättning sweclockare! Tack för tillbakablicken

Av hjertis

Håller mig skeptisk till 76 innan jag vet mer, troget fan av Fallout sedan första spelet släpptes. Detta känns bara konstigt för ett Fallout spel, för min skull hade dom gärna fått kalla det något annat istället för Fallout.

Av hjertis

Mest spel, men mycket random saker man laddar ner från nätet. Har säkert filer som är 10 år gamla kvar... Och en hel del bilder/videor. Ingen film, musik eller serier faktiskt, slutade med det för flera år sedan. Lättare med netflix/spotify tycker jag.

Av hjertis
Skrivet av Nätälskare:

Du menar att vi inte skall ha fri press i Sverige? Eller du kanske inte menar att staten ska lagföra mot "fake news" utan att det är upp till sociala medierna?

I vilket fall somhelst är det väldigt farliga grejer, man kan väl inte vara så naiv och tro att en sådan makt över vad som får spridas inte skulle utnyttjas?

Vi kan ha hur fri press vi vill, det betyder inte att plattformsägaren inte kan censurera sitt eget innehåll. Pressfrihet innebär ju egentligen bara att myndigheter inte censurerar innehållet. Vi lever ju trots allt inte i en diktatur än.
Jag tycker alla sociala medier ska ta ett större ansvar för vilket innehåll som finns på deras plattformar som direkt strider mot deras egna etiska regler.

Av hjertis

Jag tycker det är bra att Youtube får lite konkurrens av någon som har en stor användarbas redan. Andra försök har ju inte riktigt lyckats.

Sen sett till censur, ja, det behövs. Det finns saker som inte hör hemma bland folk och saker som enligt lagen inte får spridas. I dagens samhälle behövs det verkligen filter på vad som sprids, med alla fake-news och alla som tycker sig veta allt här i världen.

Men detta är bara mina 10-öre.

Av hjertis

Tog den lätta utvägen på min Zenbook och kör med nVidia Shield Controller. Hade en över från en av mina 2 shields så anslöt den ena till laptopen. Enkelt och lättare att spela med än ett laptop tangentbord.

Av hjertis

Jag är otroligt förtjust i Pilot B2P (Bottle 2 Pen).

Gillar hur den skriver helt enkelt.

Av hjertis

Hack i häl. Snart 14 år gammal här på forumet. Jösses vad tiden springer ifrån en. Hoppas det var en fin whiskey du sög på Skål och gratulerar.

Skickades från m.sweclockers.com

Av hjertis

Ja, vi slänger väl upp den här.

Detta var ett projekt jag gjorde till någon annan som jag slänge upp på min egen webbplats i brist på annat... Inget är färdigt, finns egentligen inget innehåll just nu.

Stargate Universe grejen är för min egen skull dock Alltid skoj

http://www.hjertstrom.info

Av hjertis

som några redan skrivit, kör en iFrame. Är nog lättaste sättet just nu att få det att funka.

Kolla länkarna som några postat ovanför, dom kan vara lämpliga att läsa för att få mer förståelse för det hela.

Och kör hårt, utveckla och lär dig nya saker HTML är SKOJ!

Av hjertis

jag såg ett helt underbart sätt att använda sidan ett par poster upp.

en wiki med tillhörande forum. sammalänka designen lite, och du har en bra grej.

en wiki där man kan slå upp allt från strategier, till vad units gör, reqs för att bygga units och varför inte lite historia/lore bakom spelet?

Tycker jag låter som en klockren idé i varje fall.

Av hjertis

Nä, förlåt You men jag får det inte att fungera i min kod. Måste vara något annat som ligger och stör, hittar bara inte vad det kan vara...

Aja, får fortsätta testa mig fram. Tack för all din hjälp.

Av hjertis

ligger redan i koden att det är block.

och footern ligger utanför den som heter content. uppbyggt såhär

header
nav
/header

section
/section

footer
/footer

ska jag lägga footer i section koden istället för att få det som jag vill ha det?

Av hjertis

som håller sig till botten av webbläsarfönstret. sticky footer eller vad dom kallar det.

Av hjertis

Jo, jag testade det där du skrev You, men felet då blir ju att jag inte kör någon wrapper runt sidan utan bara "class="body" på mina element. så då hamnar footern åt helvete fel =/