Inlägg

Inlägg som Zodi@k har skrivit i forumet
Av Zodi@k

Nån som vet hur man får bort soundefects ? Går inte att stänga av i option bara musiken går att få bort.

Av Zodi@k

Tackar och bockar.

Av Zodi@k

Ny server på wow inom snar framtid ?

Nån som vet om det kommer komma nån ny pvp server på wow? och nån som vet vart man kan kolla hur gammla alla servrar är och hur många som spelar där?

Av Zodi@k

Jadenar
UD shadow priest Namne Zagan. 70
Tauren Shaman Namne Shamani 41
Tauren hunter Namne Magaros 26
Troll hunter Namne Zapti 60
Ud Rogue 43 Namne Sumsha ( Spelar denna nu )
Blood Elf Rpgue Namne Zenga 14
Orc Warlock Namne Zadaran 28
Tauren Druid Namne Drudde 49
Blood Elf Mage namne Oxa 11

SweeXic Ud har ej hunters

Av Zodi@k

Verkar vara många som får problem med 7900 efter runt 6 månader+ har för mig att det var nått värme problem. Men är dock ej säker. hoppas bara att inte a llt för många sitter med skit kortet.

Av Zodi@k

Tack för svaret slog till efter första kommentaren 7900gt verkar vara jävligt ostabila. Verkar vara många som har fått skicka tillbaka dom. klarade mig ett halv år men men. Tack för båda svaren.

Av Zodi@k

Bra vara i utbyte ???

Hejsan. undrar om det är bra eller inte att få detta kort i utbyte av datorbutiken. Hadde detta kort innan Point of View GeForce 7900GT 450MHz GPU 256Mb DDR3 TV-out DVI SLI-ready RETAIL PCI Express.

Får detta i utbyte BFG GeForce 7950GT OC 565MHz GPU 256MB DDR3 TV-out HDTV DUAL DVI RETAIL PCI Express.

Undra vad OC Betyder på bfg kortet. Tacksam för snabba svar

Av Zodi@k

Hehe shit vad många som lirar allys. Själv har jag aldrig gillat dom riktigt Men men smaken är som baken ( Godast i mitten )

Av Zodi@k

Kan bara säga att jag hadde samma problem med mitt radeon 9700pro. Fick det där felet också. Enda som gick att göra vart att knacka litte på baksidan av kortet så försvan dom. Men 3 månader efter det där problemet uppstog så bran kortet upp.

Av Zodi@k

Jag har varit inne 2 gånger redan. Men är Ospelbart. Allt laggar. Går ej att prata med npc går ej att döda mobs. Kommer nog ta ett par timmar inan det går att spela som vanligt igen

Av Zodi@k

Lätt Spel missel litte för litte banor dock. Kul spelet nja var inte så bra på det nej 33.317

Av Zodi@k

Tack för alla svar. Det är inte codecs. Körde med vlc hela tiden.

Av Zodi@k

Mörk Bild (Endast på Filmer )

Hejsan.
Problemet är att när jag ska kolla på film så är bilden mkt mkt mörkare än den ska vara går knappt att se. Har testat massa olika codeks efter detta felet kom så borde inte vara så. Felet kom tror jag efter att jag upgraderade till dom senaste drivrutinerna. Är det Grafik kortet eller drivrutinerna som knasar sig? Eller är det nå windows fel ? Mitt Grafikkort är geforce 7900gt. Nån som vet ? Tacksam m för svar.

Av Zodi@k

Kan bara säga att jag inte känner nån som kasstat bort sitt live för wow. Dock känner jag dom som spelar väldigt mkt och inte har jobb osv. Men kan säga att dom hadde setat och spelat nått annat lika mkt om inte wow Fans. Spelar själv litte wow vet inte vad jag tycker om det faktist både litte små kul och tråkigt förstår inte hur folk kan bli beronde av detta spel ^^

Av Zodi@k

Användings området är Kåta små 14isar som fått hår på pungen och börjar utforska sina sexuella äventry

Av Zodi@k

Fins inte många bra svenska guilder. För att inte många svenkar spelar gw. Hitta nån kul guild med bra folk skit i om dom e svnskar alla kan engelska

Av Zodi@k

nån som vet med fakta när laddern resas ?

Av Zodi@k

nån som har litte saker till en sorc Ladder ? Började spela litte d2 ladder igen Acc Zodde

Av Zodi@k

Jag och min fru har en varsin. Alltid bra att ha 2 eller flera. Som du sa man tar bara upp varandras tid med allt väntande

Av Zodi@k

Nått bra tips på så jag kan kolla minnena ?