Inlägg

Inlägg som Zodi@k har skrivit i forumet
Av Zodi@k

Tjennare. Noppe har du orginal cds så är det inga problem. Men kör du men cd crack så kan du få problem med att patcha. Vet att folk som hadde no-cd crack inte kunnde patcha.

Av Zodi@k

Undrar om det är nån skillnad på exp på dom olika serverarna. Hades/Zeus/Possedion Hörde att de var 4x Possedion och 10x på Zeus. Och på Hades ? Nån som vet ?

Av Zodi@k

Jo en SweC Guild på Zeus Låter fint nån som är rik in-game?

Av Zodi@k
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Iceer
Nej det går inte att uppgradera dom.
Istället för att slänga som så kombinera dom med den lilla "distilled water" flaskan och få lite olika "potions", t.ex. Ruby blir 20% health recovery.

Full lista finns här: http://www.ryl2.com.my/txt_item_potions.htm

Tack så mkt.

shad0w Fick exakt samma fel som du har. Jag formaterade om datorn sen funkade det fin fint. kunnde inte lösa det på nått annat sätt.

Av Zodi@k

En till litten kul fråga om RYl2. Man hittar massa gem fragments hela tiden. Min fårga är. Går det att upgradera dom så man får fram den bästa eller är det bara slänga skiten?

Av Zodi@k

Nån mer som får server problems när man försöker logga in ? Får det på Posedion och Zeus men inte på Hades.

Av Zodi@k

Asså hur orkar ni lvla ? Jag är lvl 50 och det tar skit lång tid att få 1 lvl. Fattar inte hur folk får lvl 95. Vart lvlar ni? Jag står o dödar spirits men tar lång tid att lvla i alla fall

Av Zodi@k

Tack för svaret ska testa deta.

Av Zodi@k

Powe Color x700 Grafik Problem i Spel

Hejsan. Jag har ett PowerColor x700pro. i alla spel får jag massa konstiga svarta strek var 10de sekund. Har inte klockat det eller nått sådant köpte det i febuary 2006 så är nästan nytt. nån som har nått förlag på vad som kan vara fel? har testat alla möjliga drivrutiner samma med alla. DNA OMEGA Dom som följer med ggrafik kortet. och Ati's nyaste. Tacksam för svar som skulle kunna ordna detta. Tack på förhand

Av Zodi@k

Jo annars kan du gå in på www.ragezone.com Regga dig (Gratis) Sen har du massa olika Mu Serverar.

Av Zodi@k

Re: Re: Re: Ench...

Citat:

Ursprungligen inskrivet av appoc2013
Nej, det är Enchanted Lv 6 och uppåt som man får sockets...

Och det är 10 av en material som krävs, om någon en greppat vad coltrasten menade... ^^

Zodi@c: Jo, dex-assassin är bra, iof beror det på mot vad och vad man gillar men jag gillar dem iaf (jag lirar shadow off, som är akkans variant av assassin).

En nackdel är att den bara har 1 attackskill (som är bra), samt att det kan vara svårt att få död på någon som löper runt hela tiden i PvP...

Oki Tack för svaret Tycker också assa verkar rätt bra gubbe Måste bara lyckas hitta nåra bra daggers

En litten fråga har ni pressis som jag 2 stats point vid varje lvl up men får ändå bara 1 ? Störande som fan att se 2 men bara få 1 Går det att göra nått så man får 2 stats varje lvl up ?

Av Zodi@k

Okej tack för svaren men ändå aaa+++++ Extreema saker. Verkar litte överdrivet men men kan ha fel får spela upp mig mer så får vi se. Är Dex Assasin bra btw? Typ ingen säljer saker till dom bara massa Arkkan saker. Är Arkkan så populära`? Eller är det bara svårt att hitta bra items till Humans ?

Av Zodi@k

Nah Tänker köra vidare på Zeus ett tag till i alla fall. In Game Name Zodiak84 lvl 45 assasin. om nån vill party så pma

Undrar hur fan alla kan ha så jävla feta items på detta game. Köper dom typ mineraler från hemsidan osv eller? För riktiga Pengar?

Av Zodi@k

Hehe nice med ny server startade just spela ryll han göra en archer på lvl 36 och en Dex assasin på lvl 46. Och nu ska man börja på ny server aja hoppas den blir roligare i alla fall. Hur väljer man Arkkan btw? Kan inte välja att spela som dom måste köra HUman. Vilken Tycker ni är bästa gubben ?

Av Zodi@k

Appoc2013 tack för ditt svar ska göra det om det inte funkar får man väll testa en omformatering men men Tack för svaret

Av Zodi@k

Går inte att starta spelet har uppdaterat allt. Får bara nått konstigt fel ljud när jag försöker starta det och inga fel medelande. >Vad kan vara fel? nån som har Liknande fel? Min dator ska klara att köra det. Pentium 4 2.4 768mb ram x700pro. Är tacksam för svar

Av Zodi@k
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sebbey
Hehe, jag och en annan snubbe tänkte lira kvällen/natten mellan lörd-sönd. Tänkte fråga här om någon ville vara med, :).. jag är med f.ö.

När tänkte ni köra igång ?

Av Zodi@k

Jag hadde likadana prickar när jag hadde mitt radeon 9700pro kort. Men det var för jag hadde överklockat det som fan. Efter att jag klockade ner det så försvan alla prickar.

Av Zodi@k

Ohhhh Det är så fint att se när folk hjälper varandra spelar ingen roll vilket spel eller problem det är. Ta deta som ett gott exempel för framtiden 8)

Av Zodi@k

Lolo1 lolo2 lolo3 till nes. Grymt roliga Spel och bra hjärn gymmpa 8)