Inlägg

Inlägg som oLLE_OLD2 har skrivit i forumet
Av oLLE_OLD2
Citat:

Ursprungligen inskrivet av LfD
ominstalationsdax? Översyn av drivisar?

Just det, glömde skriva, han har installerat om CS ett antal gånger, drivrutinerna kan väl inte vara fel på då de fungerar bra i alla spel och program utom CS? Fungerade perfekt innan incidenten.

Av oLLE_OLD2

Polarens CS är skumt

Tja, min polare har en relativt bra dator, som han alltid hade 100 fps med förut, men för ett tag sedan dog hans dator, han startade om den och när han startade CS var det helt fuckat, han har ca 20 fps i menyerna samt inne på servrar (även lan), alla andra spel fungerar perfekt men inte CS, vad tror ni kan vara fel?

Hans dator:

Intel Pentium 4 2,8 ghz
1024 ram
ati radeon 9600 xt (128)
intel perl865-moderkort

Han hade som sagt ett väldigt stabilt CS innan detta, alla spel fungerar utan problem osv, endast CS som är sjukt.

Vad är fel?

PS.
Skippa de onödiga kommentarerna om alla FPS-trådar osv, tycker inte att vi har hittat något tillräckligt bra svar på frågan någonstans.

Tacksam för svar

Av oLLE_OLD2

Tack för svaren, om jag nu tar bort SP2, då kommer jag väl inte kunna ladda ner några nya uppdateringar till windows fram till då SP2 lanserades? Eller är jag helt ute och cyklar nu?

Av oLLE_OLD2

Problem med internetuppkoppling

Hej!

Nu är det så att jag har fått ett väldigt irriterande internetproblem, varje gång jag försöker gå in på t ex Aftonbladets hemsida så dör mitt internet, varför har jag ingen aning, detta händer även på vissa andra sidor, oftast sidor med många ads. När internet sedan har dött går det inte att surfa, använda några internetprogram eller något, helt dött, om jag startar om datorn så fungerar det som vanligt igen, varför är det så här? Vill ju gärna kunna surfa utan problem..

Använder Opera som webbläsare, dock händer samma sak med Internet Explorer.

PS. Jag tror att detta kan bero på SP2 som jag installerade för någon månad sen, fast jag har för mig att problemet uppstod innan jag installerade det, kan det bero på SP2?

Tacksam för hjälp
/ Olle

Av oLLE_OLD2

21 sec pallade inte mer, fett tråkigt

Av oLLE_OLD2

Jag kör rate 20000; cl_cmdrate 105, cl_updaterate 105 med Telia 8000, funkar pefra. Testa ändra din rate till 20000/25000.