Inlägg

Inlägg som spinboy har skrivit i forumet
Av spinboy

Nice med 4 skärmar inkopplade.

Av spinboy

Dom kan gå högre än så, en winchester 3000+ (multipel x9) ska inte ha några större problem att nå upp till 300 HTT om man kyler den propert och har bra/stabila inställningar. 2,7 GHz är inte så svårt med en winchester.

Av spinboy

Vad jag vet så går det inte. Jag känner mig relativt "up2date", och jag har inte pratat med någon som har låst upp en winchester. Om du köper dig en 3200+ och ett bra vassa minnen så har du ju inga problem med att klocka högt.

Av spinboy

Helt otroligt!

För ett år sen var nära 30 K i 3dmark03 overkligt

Av spinboy

Bra fråga

Av spinboy
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Matte7
en fråga angående klockningen på processorn, är en winchester 3000+ 939 multippel låst??

Yes!

Av spinboy

Alltså, jag tycker att det är pinsamt med person som formulerar sina åsikter som du Emil! Du skämmer ju ut forumet!

Nej, Geforce 6800GT suger inte jämnfört med X800XT. Även fast X800XT slår GT i många tester så prestera GT kortet mycket bra. Om det inte var spelbart på 6800GT så skulle du möjligen kunna säga att det "suger". Men så är inte fallet eller hur? Så vad menar du att 6800GT "suger" i jämnförelse mot X800XT?

Javisst, 6800GT presterar en aning mindre bra jämnfört med X800XT. Men dom ligger inte heller på riktigt samma "nivå".

6800GT och X800Pro ligger på samma nivå.
X800XT ska egentligen jämnföras med 6800Ultra.
X800XT PE ska jämnföras med 6800Ultra Extreme.

Just nu har nVidia en fördel mot ATI, och det är SLI egenskapen. Många pungar ut lika mycket eller mer för ett 6800GT PCI-E för att ha möjligheten att använda SLI längre fram. ATI's nykomling är ju X800XL, och det kortet tycker jag personligen är bäst för att det kostar lika mycket som ett mainstream kort fast det presterar som ett high end. Men jag köper ändå 6800GT för att ha möjligheten att köpa ett 6800GT igen så jag kan använda SLI (jag snackar om PCI-E nu).

Var inte så "robust" och "vulgär" i dina formuleringar Emil. Det får dig och verka mindre intelligent samt att man kan föreställa dig som en 12 åring mycket enkelt.

Av spinboy

Han kan ha NCQ som ökar hårddiskens prestanda!

Av spinboy

Mm, och ändå så spöar den 6800GT

Av spinboy

X800XL säger jag bara, du spar pengar och behåller prestanda.

Av spinboy

Flera grafikkort skulle inte fungera på samma sätt. Prestandan per grafikkort skulle inte alls vara lika effektiv. Du måste förstå att man måste börja från grunden innan man hoppar till något mycket mer advancerat.

Men detta var en fiffig grej iaf

Av spinboy

DFI skulle det varit för min del.

Av spinboy

Får man räkna med tull om man beställer från www.dangerden.com ???

Vattenkylnings paket då :).

Av spinboy

Hehe, det där var en klockren tråd

Av spinboy

Måste säga att det känns en aning onödigt det där. Jag tror knappast att det varken AGP'n eller PCI-E kan prestera optimalt, men vi får se.

Av spinboy

Nja, det blir mer eller mindre samma sak, processorn måste bearbeta den intergrerade ljudkortet också.

Av spinboy

Mm jag vet, det handlar om girighet, och detta är en olaglig handling. Om blizzard ser till så att konsekvenserna är väldigt seriösa för hacks, dupes, bots m.m så finns kommer det förmodligen inte växa till sig. I d2 så fanns det ingen risk för att bli stämd om man fuska. Det finns det nu i WoW. Det fanns aldrig några seriösa koneskvenser i D2, i WoW så är det andra bullar som gäller. Varför? Jo för att vi konsumenter betalar för att spela, vi har rätt att kräva ett stabilit fungerande system!

Av spinboy

Mm jag håller med dig, men som du säger, spelpengar förlorar sitt värde för de som köper items/pengar IRL. Det är ju otroligt orättvist. Det är ju knappast ärligt att göra så, och blizzard vill förhindra detta. Den tid man lägger ner på spelet äger inte blizzard, men de item/guld du har äger blizzard. Och därför vill dom inte att man ska sälja dessa saker vidare.

En annan anledning till att Blizzard agerar så aggresivt är för att dom vill nog stoppa detta nu innan det hinner "växa" till sig. Om dom struntar i att folk säljer items för riktiga pengar så kan det till slut bli en marknad, och då blidas konkurrens. Och om det blir konkurrens så pressar priser ner. Då kanske det blir möjligt att köpa sig väldigt värdefulla saker för väldigt lite pengar. Och DET kan få spelet att verkligen "suga" för majoriteten som vill spela ärligt.

I Diablo 2 så blev det en liknande effekt, folk började sno items, och använda botar o.s.v. Och blizzard reagerade inte lika hårt, under en viss period så blev spelet väldigt instabilt. Och det får inte hände i WoW, för att konsumenterna betalar för att spela, dom har rätt att kräva en viss kvalité och ett stabilit system.

Av spinboy
Citat:

Ursprungligen inskrivet av chamberlain
---

Så du tror på fullaste allvar att om dom hadde haft möjligheten att applicera det på sina kort att dom inte gjorde för att? Självklart hade dom gjort det om dom hade suttit på tekniken annat vore ju helt idiotiskt med tanke på hur många det är som väljer 6800 pga sina tekniker som ATI saknar!
Baraför att ATI ligger långt efter Nvidia vad gäller tekniker så är det din ursäkt?
Mycket lustigt att alla ATI "Fanboys" höjde SM3.0 till skyarna när dom fick reda på att dom skulle applicera det på sina nya kort! För då var det ju hur grymt som helst!

Du förstår väl att om ATI skulle haft med SM3.0 så skulle X800 aritektur vara helt annorlunda?
Kortet skulle förmodligen vara byggd på ett annat sätt. hittills så har inte SM3.0 gjort något för spel industrin, och jag ser inga tecken på att det kommer göra det heller.

X800XT PE är ett snabbare kort, och det har fungerat klockrent med SM2.0b, som sagt, SM2.0b visade sig snabbare än SM3.0 i Far Cry. Så hur kan du bevisa att "OM ATI kunde ha SM3.0 i X800 så skulle dom haft med det"?

Av spinboy

Vissa av er kanske inte förstår, men om man kan köpa in game guld för riktiga pengar så kan det skapa INLFATION i spelet!!!

Geez! Då kan WoW pengarna tappa sitt värde, och spelets ekonomi kan kollapsa. HMMMM, UNDRA VARFÖR BLIZZARD VILL STOPPA DET???

Vi konsumenter betalar för att spela, vi har rätt att kräva ett stabilit system. Och det blir inte stabilt eller rättvist om folk ska FUSKA. Och ja, det är fusk om man köper items/guld för riktiga pengar. Detta är precis samma sak som när någon sätter på wall hack i CS. Fusk är fusk, det är inte rättvist. Och blizzard sa själva:

"Blizzard Entertainment will take any and all actions necessary to stop this behavior. Not only do we believe that it is illegal, but it also has the potential to damage the game economy and overall experience for the many thousands of others who play World of Warcraft for fun."

"If you are found to be selling in-game property (such as coins, items, or characters), for real money, you will lose your characters and accounts, and Blizzard Entertainment reserves its right to pursue legal action against you as well. "

Så Blizzard kan mycket väl stämma människor som säljer items/guld för pengar. Och det är helt rätt, stäm skiten ur dessa sorgliga bedragare. Fattar inte hur folk kan vilja förstöra ett sånt fint spel som Blizzard har dedikerat så många års arbete på. Detta är samma princip som att stjäla egentligen, man vill ha nånting, men orkar inte jobba för det. Så man tar en gänväg, och då lider resten av oss pga att en person snor åt sig något.

Och Blizzard ÄGER allt i spelet, blizzard äger de items/guld och allt man har. Jag hoppas dom banar accounts som bara den, och att dom banar folk som köper items för pengar (dessa personer fuskar lika mycket).