Inlägg

Inlägg som jagekaos har skrivit i forumet
Av jagekaos
Skrivet av Wirch:

Är det någon som har koll på när de bör anlända till butik om konsollerna nu finns på centrallager?
Under eftermiddagen, morgondagen eller med någon dags fördröjning?
Valde att hämta i butik, det var bara MM och WH som hade det som alternativ.

Undrar samma sak. Om nu leveransen kom in igår borde den ju ta fraktas ut till butikerna under natten? Har ingen koll hur sånt fungerar. Hade ju varit guld om man kunnat plockat upp den idag!

Edit: kan hämtas upp nu så ska dra iväg straxt! Wohooo finally.

Av jagekaos
Skrivet av HeroesHymn:

Det var märkligt att dem inte sa liknande till mig, låter ju helt skevt att det alltid är olika svar 😂

Hahaha aa media markt och skevt går hand i hand. Men har inga höga förhoppningar alls. Bara vänta och se 😕

Av jagekaos

Jag kom fram nyss och tydligen ska påfyllning precis ha gjorts så jag ska kunna hämta upp min nu i veckan här i Uppsala förmodligen så det låter ju lovande. Men tror på det när jag ser det 😂

Edit: gäller media markt

Av jagekaos

Någon som hört något mer från Media Markt? Tänkte ringa senare idag men är fan inte sugen på att sitta över 1h och lyssna på klassisk musik för typ fjärde gången med samma jävla loop.........

Av jagekaos
Skrivet av dimeyard:

Så har det stått för mig sedan jag bokade i september. Det står alltså så på alla ordrar. Tyvärr.

Står inte någonting på min order.

Det står status sen är det helt tomt. Lika tomt som deras lager. Måste man vänta till mars är det ju ett jävla skämt hahaha. Jävla soppa det här.

Av jagekaos
Skrivet av thatdude12:

Jag beställde 2020-09-18 från MediaMarkt och var senast i kontakt med dom för någon dag sen där de sa att de inte har någon info från leverantören. Dock såg jag att på Klarna så är min order "Avbruten" men det var ingenting de nämnde utan de sa att vi som beräknas få i December inte fått än pga de inte fått någon mer info från leverantören. Dock efter du skrev detta blev jag lite skeptiskt så ska absolut kolla upp detta med dem men tror inte det är den slutgiltiga anledningen, tror endast det är pga de inte fått in sin leverans än vilket är riktigt dåligt.. Jag frågade till och med om även fast de inte vet något än specifikt så beräklnas leveransen fortfarande ske i December? Och det svarade de ja på, sjukt för mig hur de kan vara så säkra med sitt svar men de vet inte ens vart deras leverans är.

Någon mer som väntar på sin DEcember leverans från Mediamarkt?

Jag väntar, har valt att hämta upp i butik och betala där och då. Har ringt flertal gånger utan något konkret svar. Som jag skrivit tidigare så är det verkligen sista gången jag har med media markt att göra. Att du, som jag beställt två månader innan release inte fått något men flertal som beställt från release sitter hemma och lirar är totalt jävla uruselt. Skulle beställt från elgiganten så hade man inte behövt sitta i denna tråden som en påtänd ekorre och sukta efter ny information. Fyfan för media markt!

Av jagekaos
Skrivet av HeroesHymn:

Nu fick jag meddelande av Media Markt att leverans ska bli denna månad men dem kunde inte något exakt datum

Hur fick du detta meddelande? Har inte fått något eller hört något alls.

Av jagekaos
Skrivet av Carl ulvenhag:

Ja deras jävla skämt till företag är det sämsta jag har sett.

Tycker bara det är så konstigt att alla andra återförsäljare har fått inte sina december leveranser men MM har inte fått in ett skit.

Det också lite störande att det finns folk som bokade 2 månader efter oss vid release som redan har fått sin konsol medans vi inte ens har info om när den kommer.

Det stör mig något enormt. Men livet är ju orättvist, det har man ju redan insett men tycker det har hanterats riktigt dåligt av media markt.

Nej, man får sitta och spela på sin helikopter till PS4 pro i någon månad till. Så piss då jag ska hämta ut cyberpunk nu snart och jag trodde verkligen jag skulle få spela det på en PS5.. Suck.............

Av jagekaos
Skrivet av Carl ulvenhag:

Någon som har ny info om MediaMarkts december leverans?

Jag beställde en DE den 18/9 och har sedan den 5/11 inte hört ett ljud från dom.

Riktigt dåligt skött från deras sida.

Jag med flera sitter i exakt samma båt som du. Man får nästan ställa in sig på att media markt inte kan leverera något i år tyvärr. Har den känslan efter den långa tystnaden. Riktigt piss men what can you do. Jag vet iaf att det är sista gången jag har med media markt att göra. Det är bara så dåligt. Så dåligt.

Av jagekaos
Skrivet av HeroesHymn:

Ja det kan man verkligen hoppas! Hur kan det egentligen vara så att andra butiker får in men inte MM?
Det här är första gången och med all sannolikhet den sista gången jag handlar hos MM

Det är ju stört! Förstår inte heller, ångrar mig verkligen att jag inte beställde från elgiganten.

Av jagekaos
Skrivet av dimeyard:

Alltså vad i helvete?
Hade du blivit lovad leverans tidigare?

Edit: såg svaret. Men ändå, vad i helvete?

Det är ju så, va i helvete? Är det här är ett skämt? Hoppas folk som jobbar på media markt ser det här. Att fler som jag kommer att bojkotta er för all framtid och spridda hur usla ni verkligen är. Fyfan, vilket jävla skämt till företag.

Av jagekaos
Skrivet av HeroesHymn:

Jag fick samma mail och tystnaden från dem är lite störande, deras kundtjänst är ju inte heller direkt snabba på svara

Störande är ju bara förnamnet. Ska aldrig mer köpa något därifrån. MM har verkligen gjort bort sig i mina ögon.

Av jagekaos
Skrivet av HeroesHymn:

Har någon fått uppdatering ifrån Mediamarkt?

Det har varit tyst från MM i över en månad nu. Senast mailet jag fick var 5e november och då vad det "preliminärt leverans i December" men det ser inte ljust ut. Tycker det är så konstigt att elgiganten fått en leverans nyligen men typ inga andra.

Av jagekaos
Skrivet av Thornstream:

Menar du allvar med att några har beställt senare har fått den!? Det är ju förjävligt dåligt!!
Jag beställde med skivläsare, så den enda rimliga förklaringen jag kan komma på är att de som har fått har beställt digital-versionen.

Har också beställt med skivläsare. Dock spelar det nog ingen roll verkar det som. Bara läsa i tråden, flertal som beställt på releasen och redan fått den. Riktigt besviken på MM och ångrar mig djupt nu att jag beställt därifrån. Sony tycker jag också har hanterat det här uselt.

Av jagekaos
Skrivet av Thornstream:

Order: 1/1
Hur: Online
Var: Media Markt
När: 2020-09-18
Modell: Disc
Status: Leveraras i december enligt email

Jag ringde idag till Media Markt, men han hade ingen ny info. Han sa föra Jul var tanken, men att han vågade inte säga något nu.
Ni som bara skriver att ni har fått den får gärna lägga till lite info om beställningen...

Jag beställde exakt samma datum som dig från MM och har ringt 3 gånger nu och fått exakt samma svar. Tycker det är så stört att folk som beställt på releasen fått sin levererad medan vi som beställt två månader innan inte ens fått ett leveransdatum ännu. Det är verkligen sista gången jag köper något från MM. Hade jag inte haft ett konto med över 100 spel till Playstation hade jag köpt en Xbox series X direkt.

Sjukt besviken att man inte ens kanske får en till julen!