Inlägg

Inlägg som Sundkula har skrivit i forumet
Av Sundkula

Ett 7950 är ju fortfarande rätt hyfsat. Är det nåt särskilt spel du vill ha mer prestanda i ? Vad har du för skärm?

Av Sundkula

@Nylonstrumpor:

Då det nätaggregatet är ganska klent är det ett strömsnålt kort som gäller, som t.ex tidigare nämnda GTX750Ti. Det kan hända att din datorlåda är specialbyggd så att man inte kan ha vilket kort som helst, har du bild eller nån länk där man kan se baksidan av den?

Av Sundkula

Så länge du har en tillgänglig 8-pins PCI-E kontakt till strömförsörjningen på kortet så bör det fungera utmärkt och ge en extrem prestandaökning Det sitter förmodligen en eller två 6-pins PCI-E kontakter i ditt GTX660Ti, och det brukar oftast vara både 6 och 8 pins på samma kontakt.

Av Sundkula

Kör du datorn i din signatur nu? Rent allmänt tycker jag att om du ska behålla den nya datorn lika länge som den i din signatur kan det nog vara värt att investera i en i7 Fler och fler spel drar ju nytta av de extra trådarna.

Av Sundkula

Vad spelar du för spel? Kommer du inte upp i konstant 120+fps är det ju ingen större mening att skaffa en ren gamingskärm. Finns nog heller ingen 24+ tum IPS/VA gamingskärm för under 3k tyvärr. Närmsta är väl en Eizo Foris FG2421 för ca 3800.

Av Sundkula

Beror på vad du har för nätaggregat? Ett GTX750Ti bör fungera oavsett, har du ett bra nätaggregat kan du gå upp i pris/prestanda

Av Sundkula

Monsterburken! Vad skall du köra på för skärm?

Av Sundkula

Svårbootad hur? Kör han f.lux? Provat installera om OS?

Av Sundkula

@llv95kms:

Hej! Är inte så hemma på Apple, så jag är osäker på hur det är med att koppla in deras skärmar till en vanlig pc burk. Däremot är jag säker på att det tyvärr inte kommer gå att flytta över nån programvara från din gamla hårddisk till den nya. Vad gäller hårdvaran så finns det många paket man kan köpa med färdigbyggda och fördiginstallerade datorer (utan kringutrustning) på de mest populära webbshopparna. Du får nog räkna med att lägga minst 10tkr på ett sådant paket för att få ett med bra spelprestanda. En sak man bör tänka på är att de paketen tyvärr ofta innehåller bra processorer men klena grafikkort, även i "gaming" paketen. Så antingen hoppar man ner ett steg på processorn och hoppar upp ett par steg på grafikkortet och landar på ungefär samma pris, eller bara hoppar upp ett par steg på grafikkortet. Det blir extra viktigt om det som jag misstänker är lite högre upplösning på din Apple skärm än vad det är på "vanliga" full hd skärmar.

Hittade en bra färdigbyggd som du nog inte behöver ändra nåt på, bara köpa och lira: http://cdon.se/hemelektronik/hp-phoenix-860-011no-i5-6600k-8g...

Av Sundkula

Corsair har en hel del bra nätaggregat, men deras CX agg är tyvärr inget vidare. Det är inte så lätt att veta vilka nätagg som är bra eller dåliga, men här finns en bra lista: http://www.tomshardware.co.uk/forum/id-2547993/psu-tier-list....

Av Sundkula

Svårt att säga eftersom det är så långt ifrån release, men kör du bara 1080p spelar det nog ingen större roll om du har 4gb eller 8gb.

Av Sundkula

Vinnare är J377 som bjöd 400kr+upphämtning, men jag låter annonsen vara uppe tills det är hämtat.

Av Sundkula
Skrivet av Jonny Myran:

Japp, det ska väl komma en första titt på Star Citizens kampanj, Squadron 42?

Ryktas om det, ja. Den som väntar på något gott..

Av Sundkula

Trist att det förekommer så mycket clickbaiting på gamingsidor nuförtiden. Undervisas inte källkritik längre? Titta in på http://www.twitch.tv/starcitizen kl 21 ikväll så får vi veta vad de pysslat med på sistone

Av Sundkula
Skrivet av TheYardbird:

Har en Benq BL3200PT som har samma panel som den där. Skulle inte rekommendera att du köper en sån för det är väldiga kvalitetsproblem med i princip alla de panelerna. Döda pixlar, vertikal banding, "blinkar" när man använder vissa program/spel, osv. osv. Jag hade tur så min blinkar inte, och de andra problemen har jag vant mig vid, men köp för bövelen inte!

Av Sundkula

Tack för en väldigt intressant artikel!

Av Sundkula

Edit: Sålt!

Av Sundkula

Kan inte ens installera dessa drivisar, men det verkar inte vara nån större förlust att döma av alla som har problem med dem.

Av Sundkula

Får göra ett litet tillägg tror jag, bud med avhämtning prioriteras över bud med frakt, om inte skillnaden är 100kr eller mer.

Av Sundkula

@Bazgir:

Noterat! Har inte märkt av nån coil whine med min burk. Det enda som jag kunde höra var de dubbla kullagren i fläkten om jag hade örat precis brevid