Inlägg

Inlägg som brickN har skrivit i forumet
Av brickN

Teamviewer såklart!

Av brickN

Nu får dom fan i mig ge sig. Det här är ju rena maffiametoder. Varför finns det ingen mäktig motpart för? Nu får internet göra något åt det här.

Av brickN
Skrivet av nipe:

Om jag behöver snabbt bredband kanske jag föredrar att få ut 70 av 100 Mbit istället för 24 av 24 Mbit. Att jag inte byter ner mig betyder inte att jag är nöjd, eller borde vara nöjd, eller får det jag betalar för. Något kan faktiskt vara bästa alternativet fastän det är ganska dåligt. Avsätt lite energi åt att sätta dig in i hur andras situation kan vara nästa gång istället för att lägga 100% på ditt trångsynta rage.

Det är detta jag talar om. Du betalar inte för 100mbit. I avtalet står det inte att du ska få 100mbit. I avtalet står det 50-100mbit (om du t.ex har BBB). Således, du får EXAKT vad du betalar för. Sedan att du inte är nöjd med din tjänst är en annan sak, hade jag inte heller varit men det betyder inte att du inte får vad du betalar för!

Av brickN

Vilken j*vla skitundersökning ärligt talat. Vem bryr sig om vad abonnenterna säger? Den här undersökningen säger lika mycket om hur bra hastigheterna är jämfört med vad som avtalat som en påse sten. Om du inte får utlovad hastighet har du rätt att bryta avtalet så jag förstår inte ens hur siffran (ens i teorin) inte kan vara 100%. Undersökningen tyder snarare på att Svenskar är dåliga på att bryta avtal. Har du 12-24 men får ut säg 8 så har du rätt att gratis nedgraderas till en tjänst där det nya AVTALET säger i princip 6-8mbit. Kan någon förklara för mig vad det här är för skitundersökning?

Av brickN

Alla Blizzardspel sedan WoW Vanilla har kommit upp i closed och open beta - dom har ju sålt dåligt har jag hört. Eller.....

Det är säkert sant det han säger men det är ju inte som så att demos i sig ändrar försäljningen onaturligt. Det är det enkla faktum att man då kan göra ett val att inte köpa spelet om man märkt att det är skit. Demos och betatester är det bästa som finns om man gör bra spel. För alla utvecklare som gör skitspel är det så klart - skit.

Så istället för att fokusera på om man ska ha demo eller inte kanske man ska fokusera på att göra ett bra spel.

Av brickN

Mer x86! Snart så kanske det kommer en bra sådan också. Då blir det köp.

Av brickN

Härligt det var. Nörda till det med lite Julöl. När ni nämnde greykarn höll jag på att smälla av. Najs.

Av brickN

Älskar win7-bakgrunden. Den är så oerhört lätt för ögonen. Blå färg i varierande ljus vilket gör att ögonen inte letar efter fokus men inte så pass all over att man får svårt att se vad det står på ikonerna. Har kört med den sen jag skaffade win7.

Den här gillar jag också - den har exakt samma stil. GillarT.

Av brickN

Jag sitter på <b>relativt</b> höga svarstider (30-50) på mitt Bahnhof 100/10 men det är helt enkelt för att man sitter i ett stadsnät. Svarstiderna blir inte kung på så sätt. Gamla terracomswitchar som 15 operatörer ska dela på. Routingen blir inte optimal som den blir i ett egetägt nät.

Av brickN

Ang vsync. Om man var CS-nisse som jag var visste man fasiken allt om det. Vad jag tycker missas i diskussionen är avvändarupplevelsen. Om man har vsync på blir upplevelsen för din hjärna helt klart mer "smooth". Man kollar runt ett hörn istället för att byta synvinkel från punkt x till punkt z. Nuförtiden har jag alltid vsynk på helt enkelt för att det känns bättre och mjukare. Sedan att det blir fps-drops- well, det får jag inte längre. Om jag skulle få det skulle jag hellre dra ned upplösning eller kvalité på bilden än att stänga av vscync.

Av brickN

Varför inte bara be om detaljerad specifikation så ser du vad som kostar pengar på abonnemanget?

Av brickN

Jag har aldrig ägt någon Android så jag vet inte skillnad i användarvänlighet. Min flyter iaf alltid på när jag gör saker, alla appar jag vill ha och behöver finns och allt är bara fungerar som det ska. Den har hängt sig 1 gång och det var när jag uppdaterade OS på den samtidigt som jag var blåst nog att uppdatera itunes samtidigt (den pratar med itunes när man uppdaterar den).

Man behöver inte leta eller fundera på saker - allt är intuitivt. Det tog mig 30 sekunder att koppla upp mig till ett VPN med telefonen och jag hade haft den i några timmar. Batteritiden är bra också. Alla säger att det är så många begränsningar men jag har aldrig varit begränsad med min telefon. Jag tillhör väl de 99% av användarna som inte känner att det är nödvändigt att kunna koppla min telefon till en RFID-läsare eller sitta i 70 timmar för att designa menyer i operativsystemet.

Jag använder min telefon i jobbet och privat så den används kanske 10 timmar om dygnet och jag blir aldrig frustrerad över den. Det enda som kunde vara bättre är hur man kopplar vidare samtal, det är fan mystiskt hur dem designade det.

Av brickN

Åhh snacka om nostalgi när man hör "full throttle". Det var så jävla bra - det var verkligen SÅ bra.

Av brickN

Många talar om prylar, jag tror inte folk tänker på hur mkt man handlar på nätet egentligen. Alla tjänster som finns. Om jag går oå bio betalar jag online, busskort, hemkörning av snabbmat, träningsabonnemang, frisör, mobilabonnemang, TV, internet, el - ja ALLT. Vet nån om dem här siffrorna täcker dem här sakerna eller är det bara detaljhandeln?

Av brickN

En Staropramen och fredagspanelen efter en veckas jobb. Det blir inte bättre. Men den där skjortan, seriöst. Det skulle bli IG på första provet på TV-produktion A. Mina ögon ballar ur!

Av brickN

Jag som precis vant mig vid win7 och win7 server :/

Skulle inte alls bli ledsen om dem drar ut på det här i 2 år. Det känns inte alls som det är marknaden (iaf inte i mina kretsar) som vill ha ett nytt windows - varken på jobbet eller privat. Det finns fortfarande massor hårdvara som inte har drivrutinstöd för win7 64bit eller som kom ut med det först för 6 månader sedan. Det känns mer som att dem bara vill trycka ut något för att typ öka deras position på pad- och mobilfronten. Det känns iaf påtvingat tycker jag.

Av brickN

Det är helt vansinnigt. Tänk er själva det här scenariot: Du är 22 bast året 1988. Du hade lite pengar över efter att ha jobbat i två år utan att spendera väldigt mycket pengar då du är intresserad av datorer, teknik och nintendo. Du råkar ha en kompis vars sidointresse är börsen och aktier som tipsar dig om lite tekniska företag som du kan satsa några kronor på. Du köper Appleaktier för 20.000kr istället för något safe såsom rysk skogsavverikning eller tysk kolkraft - tar en gamble och känner dig vuxen och världsvan.

Idag är du fucking miljonär.

Av brickN

Det har främst med äldre versioner att göra som var hur jäkla sega som helst. Anledningen till att jag inte använder IE nu är för att chrome är märkbart snabbare, iaf på de hemsidor jag besöker. Utöver det slipper jag helt värdelösa menyer för att ställa in s.k "säkerhet". Utöver det är det ett microsoftutvecklat verktyg vilket gör den mer utsatt för virus och trojaner av alla de slag - inte för att det är osäkert men för att utvecklarna av dessa trojaner siktar in sig på IE då det är standard.

IE har konstig jäkla standard på dekodning av hemsidor också. En funktion kan funka i alla andra webbläsare förutom IE. Detta problem stöter jag på ofta i jobbet - tyvärr. IE känns inte smidigt att jobba i heller - jag gillar det inte helt enkelt. Den enda gången jag använder IE är när jag ska in på olika HTTP-gränssnitt till hårdvara. I dem fallen fungerar IE nästan alltid bäst faktiskt.

Av brickN

Bahnhof. Får max vad jag betalar för.

Ned: 100
Upp: 10

Det är dock på ett samexistensnät så jag har höga svarstider vilket är störande i spel. Går väl ned 2 gånger om året eller så - då är det alltid Terracoms fel och inte Bahnhofs så jag får väl ge dem:

9/10.

Av brickN

Tack.