Inlägg

Inlägg som Thir13teen har skrivit i forumet
Av Thir13teen

Mycket mycket nice imo och Win 7 som det ska vara.

______________
Stationär dator

Av Thir13teen

Som föregående talare säger så är ett CMS antagligen rätt väg att gå. Wordpress är det överlägset mest använda och har tonvis med plugins. Det är även mycket säkert, enkelt att använda samt uppdatera. Gratis också såklart. Du kommer dock antagligen behövs lägga ner en del jobb för att föra över en befintlig hemsida.

Av Thir13teen

Relaterat, är det skillnad i kvalitet på olika kylpasta, finns det någon som är bäst?

Av Thir13teen

Windows Vista är aldrig trevligt heller. Stoppa så många processer du kan för att frigöra processorkraft och/eller byt upp dig till XP eller 7.

Av Thir13teen

Roaches är absolut inte imba, känner iaf jag som terran-spelare då bl.a. marauders kontrar dem bra. Du måste köra med hotkeys(!), i alla fall de typ 3-4 vanligaste, även om det säkert är lite svårare om man kör random.

Av Thir13teen

Stimpack på marines om man ska skydda sig mot void rays är väldigt viktigt. Klassiska turrets gör mycket skada, kostar lite (100 mineraler) och byggs upp väldigt fort.

Av Thir13teen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av tcntad
Instämmer helt, patetiskt och fegt!

Inge schysst att sno någons grejer, men fegt kanske var att ta i så att det kom i brallan.

Av Thir13teen

Re: http://www.rattmuff.com Vad tycks?

Citat:

Vad kan förbättras?

Allt.

Av Thir13teen

Nu har jag varit hos en kompis och testat det nyaste ram-minnet och det var inte fel på det.
Det är som 2000+ säger antagligen moderkortet som är trasigt, men finns nåt sätt jag kan vara säker på det? Kan ju fortfarande vara procerssorn eller kanske nätagget antar jag?
Tack på förhand.

Av Thir13teen

Aa men grejen är att om jag luktar på det gamla minnet så luktar det absolut bränt om det, men jag förstår inte varför det nya minnet inte funkar eftersom det inte luktar bränt och jag resettade bios och allting innan jag satte i det på nytt... har provat att sätta i det i en annan minnesplats men det funkar inte heller...

Av Thir13teen

Vad har jag haft sönder? >_<

Har haft problem med mitt nya twinmos 512 ddr minne, bl.a. med att installera spel så jag tänkte att jag skulle sätta i mitt gamla ram-minne och kolla om det gick att installera då. Jag var försiktig med statisk elektricitet och allt sånt där, har växlat mellan minnen förut. Men när det gamla minnet var i och jag satte på datorn kom det långa pip från moderkortet (epox) och det luktade bränt(!!) Slet ut kabeln, tog ut minnet och tror inte jag hade fel när jag tyckte att den brända lukten kom från minnet. Aja, det var ju gammalt så det var väl inte så farligt tänkte jag. Satte i det gamla minnet, tryckte på datorn, det funkade, men efter 2 sekunder kom jag på att jag hade varit och ändrat i bios lite innan, bland annat ändrat till starkare strömförsörjning och lite annat, så jag tänkte att det är bäst att jag resettar bios innan jag gör nåt. Stängde genast av datorn, resettade bioset, satte i det nya minnet igen och satte på datorn och det FUNKAR INTE :´( Samma långa pip från moderkortet...

Vad har hänt? Är moderkortet/båda minnena/processorn eller allt trasigt?

Tacksam för all hjälp.

EDIT: ingen? :((