Inlägg

Inlägg som Squggle har skrivit i forumet
Av Squggle

Rest in Peace mannen! Som Peter sa "Du är djupt saknad av alla på jobbet!"
Men du är förmodligen på en bättre plats nu! Vi synes någon dag igen...

Av Squggle
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Domifuling
Seriöst, får du ut 5-6Mb/s på en 100Mb lina är något fel, förmodligen på din sida.

Det behöver inte vara något som är fel, det är inte många ställen som är anpassade för den typen av hastighet och därför kommer man inte upp i högre hastigheter.

Tänk dessutom på att det är stor skillnad på MB/s och Mb/s....

Av Squggle

Är du student med Mencenat/CSN-kort så kan få Vista org. till grymma priser, de ger nämligen upp till 80% rabatt på MS mjukvara

Av Squggle
Citat:

Ursprungligen inskrivet av x-per
Mmm nu kan väll Dell ändå få tummen ur röva och plocka in denna i alla sina serversystem, dom har ju inte ens knökat ner 750gb:aren än i vissa system.

15TB i ett 3U är rätt nice.

Joo men till vilken nytta? En sever ska vara snabb...

Av Squggle

Mycket bra, mycket bra! Har bara en liten anmärkning, jag har 500GBs varianten och jag tror inte det så exklusivt gjort att bara den modellen startar upp med datorn vilket min gör...

Av Squggle

För de som inte vet (ja det nämns inte i recensionen) så kan man använda Winamp nu mera för att föra över musik till iPod från dator och till och med den omvända proceduren, dvs att föra över musik från sin Ipod till datorn.

Av Squggle

4k för 4-kärnig kommer nog ta en tid

Av Squggle

Problemet är att Creatives kort inte är så där jävla bra egentligen, de har schyssta saker på sina kort men de utnyttjar dem inte, så Creative är bara lämpligt om du ska spela och ska använda dig av analoga anslutningar.

Av Squggle

Köp en Scythe NINJA och var glad, komplettera den med en 120mm fläkt från Nexus!! Den är helt klart värt det, men den kräver lite utrymme i chassit.

Av Squggle

Man får tacka för hjälpen, jag har kommit fram till att det får bli en Intel C2D E6600! Det är den mest prisvärd till prestandan samt att den överklockar j*vligt bra!!!

Av Squggle

Du kan även testa att byta ut de fläktar som sitter i mot Nexus nya 120mm Silent fläktar, fungerar grymt bra och är extremt tysta. Samt du vill vara värst rekommenderar jag en Scythe NINJA till din CPU om du inte redan har en!

Av Squggle

Det grymmaste ljud du kan få ut på en dator är med ett HDA Digital X-Plosion 7.1 DTS Connect men det kräver förutsättningen att din förstärkare har stöd för DTS ljud, men när det kommer till spel så har Creative tråkigt nog princip monopol på bra licenser till spel, T ex EAX ljud.

Så om datorn endast ska användas som en HTPC är HDA Digital X-Plosion 7.1 DTS Connect ett solklart val men är det spel som gäller så skulle jag rekommendera Creative SoundBlaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional.

Av Squggle

Logitech z-5500 på ett Creative Soundblaster Audigy 2 ZS

Av Squggle

Jaaa Windows works in mysterious ways... Jag hade ett liknade problem men fick aldrig reda på var problemet låg, allt jag behövde göra för att skulle bli rätt igen var att använda "Last good configuration that worked".

Av Squggle

Jensen ska vara universella så den borde iaf se nätverket, i annat fall så är det fel på den. Eftersom de följer 11g standarden och enligt överenskommelse så ska alla 11g produkter fungera med varandra.

Av Squggle

Skit samma vem som har gjort fel... VILL HA NU!!! xD

Av Squggle

rekommenderar inte att folk testar denna beta... jag gjorde eller rättare sagt försökte testa den och det slutade med att den gjorde så att man bara kunde använda datorn i felsäkert läge... Grejen var sådan att den stängde av alla grafikfuktioner tillsbara windows inbyggda vga drivrutin fungerade´, så det var bara att installera om windows efter man hade testat massor av saker och ringt supporten för både windows och mitt grafikkorts tillverkare (gainward)....

Hoppas dock att detta inte händer för er andra....

Av Squggle

Single Core eller Dual Core?

Förtillfället sitter jag med en hederlig 3500+ Winchester som jag ska använda till en HTPC. Då ska jag köpa en ny prolle till min plåtburk, frågan är då om man ska ha en Single eller Dual Core?

Lite hjälp skulle inte skada...

Av Squggle

Grejen är att ASUS insåg det med denna model också, så ringer man deras support skickar de en ny fläkt till dig...

Av Squggle

Man tackar och bockar...

Fallet är så att jag får det gratis så det är inget större problem.
Det jag använder min burk till är: Spela, se på film, lyssna på film, surfa och diverse skoluppsatser...