Inlägg

Inlägg som Nautilus har skrivit i forumet
Av Nautilus
Skrivet av Jink:

Vad menar du med att du använde en vanlig mobilladdare till strömförsörjning? Vad använde du för Y usb kabel?

Fick med en kabel till den externa hårddisken, med två usbkontakter och en miniusb.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Nautilus

Nexus media importer använde jag till min nexus 7 utan problem överhuvudtaget, otg-kabeln köpte jag från kjell & co.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Nautilus

Jag körde en "Y" usb-kabel till min och använde en vanlig mobilladdare till stömförsörjning (visade sig sen att min surface rt levererade tillräckligt att driva hdd utan Y-kabeln)

Skickades från m.sweclockers.com

Av Nautilus

Hittade en mobile.HD media player för 27 kr när jag sökte. Har du ändrat inställningar i appstore så du söker på allt inte bara svenska? Har för övrigt inte prova appen själv, kör med Yxplayer rt, dock inte hårdtesta den med hd materiel.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Nautilus

jag skulle nog ha lossa allt igen (utan att bort skärmen) sen satt tillbaka allt ev, sätta tillbaka den gamla skärmen och kolla så att den fungerar (om inte den också va helt svart innan bytet)

Av Nautilus

http://phonedoctors.com/product/iphone-4-screen-replacement-k...

Själv använde jag denna skrewmat (tog bilden och skrev ut själv, och satte magmeter där skruvarna skulle vara) Gick hur bra som helst, satt och följde youtube medans jag höll på.

Av Nautilus

Har ett litet problem med min Surface rt, och de att filmer/serier hackar lite smått hela tiden (bara bilden och inte ljudet), vilket gör de grymt irriterande att titta på film på den. Någon mer som har samma problem? Sen är jag smått irriterad på type-cover trackpaden som är grymt seg/inte vill scrolla i webläsaren. Annars nöjd som tusan med den

Av Nautilus

Funderar på att införskaffa mig en surface, och ersätta den med min bärbara när jag är och jobbar (jobbar borta). För de mesta blir de surf och kolla på film.
Lite fråger till er som har en, hur är YouTube på den? Egen app eller via webbläsaren?
Någon som har provat torrent på den?

Av Nautilus

Ber om ursäkt för den "missledande" rubriken men tacksam för alla svar, bilr att känna och klämma lite nästa vecka, och förhoppningsvis hiita en affär som har dom båda (alla tre med 920)

Av Nautilus
Skrivet av bjoen:

Telefonen som du var sugen på kan jag inte svara på hur den är. En viktig sak som många glömmer när de köper telefoner är sina egna åsikter. Jag tycker det är mycket viktigt att du går till en affär eller en kompis och känner/jämför telefonen själv. Det är svårt att bedöma hur en telefon känns genom att bara lyssna på åsikter.
Jag har en HTC Sensation XL, måtten är ungefär likadana som på en SIII, skillnaden är att min är lite större på bredden, längden och djupet. Även om jag inte kommer att rekommendera denna telefonen så tycker jag att måtten är perfekta. Vid nästa tillfälle som jag köper en telefon så kommer jag satsa på något större, i stil med Galaxy Note II.
Personligen tycker jag att du borde kolla på Nokia Lumia 920.

jo 920 är väl inte helt utesluten, men vikten där som får mig att fundera lite, har kännt och klämt lite på både Ativ S och 920 brebvid varann och Ativ S kändes snäppet bättre där faktiskt, har inte hittat någon butik som har dom alla tre för att jämföra :/

Av Nautilus

Ny mobil, "fickvänlig" 820 vs Ativ S

Som sagt dax för en ny mobil och är lite smått sugen på att prova WP8, lite smått sugen på Ativ S, någon som har den (eller SIII, stort sätt samma mått) som kan kommentera storleken positivt eller negativ (hur fickvänlig) min undran är om de är stor skillnad på en stor, tunn och lättare vs mindre, lite tjockare tyngre, när man har den i fickan.
Har i dagsläget en 4" (lg 2x)

(kan tillägga att jag provat (har) både iphone och andriod, båda har fördelar och nackdelar, så nu är de WP8 som ska provas ett tag)

Skickades från m.sweclockers.com

Av Nautilus

Grymt sugen på en jag med, fast om de kommer tangentbordsdocka, såg precis att de hade dykt upp en i3 "with Keyboard Dock" på prisjakt, googlat runt som en tok efter biler/video men utan resultat :/

Av Nautilus

Rekomendera inte att köpa Kurio, kollegan köpte en till sin son förra månaden. Den klara ca 10-30 min spel, går inte att ladda samtidigt som man spelar (laddtid på några timmar). Såg i senaste numeret utav mobil tidningen (tror jag de va) att den fick dålig kritik angående just batteriet.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Nautilus

Okej tack för svaren, betalar hellre lite mer för att få så nära orginal som möjligt om de inte finns orginal att få ta på.
Arbetet hade jag tänkt utföra själv.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Nautilus

Byta display på iphone 4

Hej, jag tänkte höra om de är någon här som har någon erfarenhet av dom displayer som finns att köpa till iphonen för ~500kr, är de bra kvalitet/orginal?
Gärna tips på seriösa återförsäljare med bra kvalitet på displayerna.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Nautilus
Skrivet av str8forthakill:

är det bara jag eller laddar just sweclockers youtubeklipp extremt segt? får mellan 5 till 50KB/s på min 100/100 lina...

Funkar bra här med med 10/10 lina, sweclockers är bland de få saker på youtube som alltid funkat utan buffring hos mig.

Av Nautilus

Kredit/Lån med provanställning?

Ska eller måste fixa mig en pendlarbil, och som rubriken säger är jag provanställd från och med den 1:a augusti. Men till de nya jobbet ( i Norge) måste jag skaffa mig en bil att pendla med.
Till att börja med så har jag jobbat i norge 2 år nu, men bytte firma nu i somras. Och den nya firman fick vi högre lön men måste stå för resan själv (förr hade vi firmabil/pendlarbil)

Har hittat en Audi A3 (privatperson) för 35000 och skulle nog behöva lån/kredit på 25-30 K.
vad tror ni? funkar de eller är de bara vänta till tillsvidare anställning?

Av Nautilus

kick up red berries eller gold berries är de som gäller för tillfället.

Av Nautilus

Har du inte hdmi boxen? om inte använd Komponent (Y/Pb/Pr) röd blå grön sen röd vit till ljud. men fick du inte med några adaptrar till tvn? ser ut som man ska ha de om man kollar på bilden i bak.

Av Nautilus

Gammal ny dammsugare? kan va dåliga filter i den så den släpper ut en del damm. dammsuger väl en till två ggr i månaden, har dock inte mycket mörka möbler.