Inlägg

Inlägg som Clint Eastwood har skrivit i forumet
Av Clint Eastwood
Citat:

Ursprungligen inskrivet av FL3JM
Jag ska köpa det där kortet, bara för att det heter Big Fucking Gun.
Deras "Ultra"-serier borde döpas till OMG också.
"Mitt jag har OMG-modellen av Big Fucking Gun." <- respect 8)

Köp inte deras 7900gt kort, det är många som har fått hem korten med lossnade caps skramlande i lådan...dom har uppenbart haft problem med antingen packning eller liknande.

http://www.newegg.com/Product/CustratingReview.asp?Item=N82E1...

Av Clint Eastwood

Att dom inte tagit med något från Swiftech gör ju hela testet lite fishy.
Bara en massa rackelgrejjer, dock ser ProModz kylarn mycket lovande ut.
En Swiftechs 655'a och en Storm G4 skulle nog trivas bra tillsammans med den.

Av Clint Eastwood

Hmm, denna + en portad netstumbler...mycket trevligt.

Av Clint Eastwood
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kjell Brel
Klyver du inte hårstrån nu, Clintan? Vad vill du kalla det då? Rån?
Om jag går till frisören och när han klippt mig färdigt och vill ha betalt så går jag bara - vad skulle din logik benämna det som?

Att kalla en radioreklam för "jävligt allvarliga grejor" känns som att devalvera rätt många andra överträdelser. Jämför med fjortisar som säger "Jag hatar ljummen cola mest i hela världen." - Okej, då hatar de alltså det mer än saker som barnprostitution...

Doja (mfl),
Inte så skumt. DaemonTools och de skapar väl sina enheter som SCSI-enheter och när du då har både SCSI-enheter och IDE/SATA-enheter i samma dator så drar SF-skiten i bromsen. utdragen sladd innebär att SF tror att din virtuella drive är en fysisk SCSI-DVD och då vågar (ta i trä) inte ens de galna ryssarna hindra dig.

Om jag skulle gå ifrån frisören utan att betala är det bedrägligt beteende, inget annat.

...och återigen ser vi att nån drar upp barnprostitution/barnporr i samband med piratkopiering...håhåjaja!
Inser inte folk att det enda vi gör med detta är att vi urholkar dessa ords inneboende kraft för att identifiera och få fast dessa människor som begår dessa fruktansvärda brott!
När det nu ÄR frågan om en pedofil eller ett barnpornigrafibrott, så drunknar ett rop på hjälp i denna populistiska kakafoni av ofta helt felriktade anklagelser..(återigen media).

Nåväl, det jag syftar till är att dom går ut med en uppmaning till allmänheten om att ladda hem data är stöld...vilket det inte är.
Anledningen till att vi har olika benämningar/klassifikationer på olika brott är att efter brott ska ett straff dömas....baserat på just brottets straffskala och omständigheter.

Jag hoppas att du inser det allvarliga i att börja laborera med benämningar på olika brott (med tillhörande straffskalor, allt för att skrämma upp Svensson)...dessutom av en organisation som på intet sätt har någon juridisk eller polisiär statlig funktion.
Detta i sig är faktiskt straffbart...

Jag inser nu att jag kanske "skjuter över målet" när jag lägger en sådan insändare här, jag får väl försöka fokusera på lite mera såna "äbavaffanassårå" inlägg i fortsättningen.

Av Clint Eastwood
Citat:

Ursprungligen inskrivet av A.N'doja
fast logiskt sätt så är det vi pirater som tankar ner gratis vi snor, inget annat än snor så vi ska egentligen inte säga så mycket.

Den logiken håller inte långt, för att det ska kunna vara STÖLD måste du stjäla den av ägaren.
Det kan inte ens klassas som häleri, för det krävs att du förvärvar en STULEN (återigen samma definition) vara från en annan person.
Den personen du får dina data ifrån har även han gjort sig skyldig till copyrightsrelaterade brott, men INTE STÖLD.

Olagligt ÄR det, men det kan aldrig klassas som en stöld!

Tydligt att du (med många andra) svalt den där "radioreklamen" där du med ett musklick "stjäl" något...vilket är helt fel och borde ha anmälts...jävligt allvarliga grejer att gå ut i media med sånt.

Av Clint Eastwood
Citat:

Ursprungligen inskrivet av LfD
Varför uppdatera när den nya soceln är så närkommande?

Nya sockeln, nya CPU'n = TC och annat bajs...jag håller mig undan tills det är "ordnat".

Av Clint Eastwood
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Rushdie
Kunderna har fått skälig ersättning. Vad det gäller licensbrott med mera från Sony:s sida så är det inte mycket att hänga i granen. Åker folk på böter för både det ena och det andra så borde ju också Sony få bita i äpplet i det här fallet.

Jag fattar inte hur ni kan värderar er själva så lågt når ni kommer med sådana kommentarer, det handlar om integritet, värnandet om den personliga integriteten...tro mig, om några år kommer ha en helt annan upfattning..(TC, Palladium)..

Av Clint Eastwood

Trycka in P4-M propp i ett "vanligt" bord?

Jag sitter och försöker få ihop en semiportabel multimaskin och har funderingar runt att försöka få tag i en P4 2.2-M propp istället för en vanlig 2.0'a....blir ju en del förbrukning och värme besparingar då en vanlig P4 2.0 ligger på en 57w i max och en 2.2-M runt 35w.

Frågan är bara om det går att trycka i utan större mods, det görs ju en del Car-PC's med just den kombinationen.

Är ju samma sockel vad jag förstår....någon som har bättre koll?

04-04-31

..efter lite efterforskningar så kan jag meddela att det bara är att trycka i, hittade en del industribord som tog båda propparna utan mods.

Med tanke på att det ju sitter en ID volt regulator på alla 478 bord som tillåter CPU'n att styra spänningen så är det ju bara just sockeln som man kan fundera runt...men som sagt, ba kast i..!

..återstår ju bara att få tag på en P4-M 2.2'a....ingen som råkar ha någon liggande...? eller gärna en länk..