Inlägg

Inlägg som riggley har skrivit i forumet
Av riggley

De laggar ju inte lite heller...

Av riggley
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Halicon
Hunter i närstrid? Ungefär det enda jag vill som rogue, men ni fjantar bara runt med wing clip.
Har man bråttom till sin egen död så.

Och så råkade jag feara dig och du sprang hem till mamma o grät

Av riggley

Gött, nu blir de inte w0w på några dagar. Servrarna stängs ju ner imorrn kväll Jag har bestämt mig för vilken ras och klass ja ska spela... de blir en Tauren Hunter, en bra klass med mycket firepower men kan även fram och kötta om de skulle behövas Kika gärna in på guildet http://www.shadowsofdoom.com/

We'll go HORDE!!

Av riggley
Citat:

Ursprungligen inskrivet av JimpaStockholm
OMG, han kanske inte orkade läsa igenom alla sidor ffs, skulle du gjort det eller?

Du tror inte han skojjar iaf?

Av riggley
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ZaInT
TinyKL

Fungerade utmärkt, tack

Av riggley

Logger

Tjena,

Letar efter någon slags keylogger. Några rekommendationer?

Av riggley

Hittade en länk till en riktigt cool film där en lvl 60 Rogue på nåt för mig helt oförklarligt sätt tar sig in i Ironforge där han sen "raidar" sönder banken. Filmen blir ju inte sämre när man hör Prodigy i bakgrunden

Filmen hittar du här

Av riggley

Frux, eftersom du har testat rätt många klasser så undrar jag vilken du tyckte var roligast?

Av riggley

Jag såg igår att man i "The Mystic Ward" i Ironforge, kunde köpa en "Ankh". Ni som spelat WC3 vet vad den används för. Den kostar 20s, min fråga är om man kan använda den för att återfå sitt liv när man är död.

Någon som testat?

Av riggley

Lite synd att de ska vara så många servrar, altså de känns lite oorienterat på något sätt. De hade väl varit en bra idé att server "x" var rekommenderad för t ex Norden i detta fall, så kan man ju komma på samma server som många svenskar och norskar till exempel....

Bara en tanke

Av riggley

Jag är en lvl 29 hunter nu, det har funkat bra hittils men jag undrar verkligen om jag vill fortsätta som hunter. Är de någon här som har lite erfarenhet att vara hunter i dom lite högre nivåerna?

Annars kanske de blir så att jag väljer nåt annat, och då är de frågan om vad... ligger inne med jobbig beslutsångest =/

Av riggley

Inget IP-nummer

Hade lite svårigheter att hitta ett passande namn på denna tråd men ja ska förklara vad jag menar.

Jag söker ett program som gör så att mitt IP nummer aldrig blir synligt för någon på nätet. Anledningen till de är att jag vill sitta så säkert som möjligt på fildelningsprogram, (har inte nämnt wares).

Någon som vet något om detta?

Av riggley

Har för mig att jag har sett ett item som man kan använda för att resurrecta. För er som har spelat Warcraft III så ser de precis ut som den hammaren som man kunde använda där. (Thors hammare tror ja).

Eller har jag drömt?

Av riggley

Känns rätt tragiskt att spela för tillfället. Är en lvl 27 Dwarf Hunter och har sprungit runt på rätt stor del av världen redan. Kör visserligen PvE men de känns rätt onödigt att spela mer nu med tanke på att retail kommer så småning om och så försvinner ens karaktär och man blir tvungen att köra i stort sätt samma sak igen.

Vill ha retail nu så man kan börja spela på riktigt!!

Av riggley

Vilka klasser är de som kan ressa?

Av riggley
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Hej980
Med risk att låta tjatig.
Någon som vet lite mer exakt hur man gör med Cosmos för att få texten när man får quests att snabbspolas?

Testa att läsa igenom alla de olika funktionerna så kanske du får lite mer kött på benen.

Av riggley
Citat:

Ursprungligen inskrivet av blaze101
mozo>
Vilken pve server?
jag sitter på normal 9

Jag sitter fortfarande kvar på CB normal servern. Altså inte FB servrarna.

Av riggley

Jag är lite intresserad av att starta ett mindre guild, bara 5 pers, så man kan gruppa. Kör för övrigt på PvE Beta servern, dwarf hunter lvl 24. Hör av er om ni är intresserade.

Av riggley

Spelar en Dwarf Hunter lvl 24 för tillfället och undrar över en sak. Jag kan bara använda light ammo till mitt gevär och inte heavy ammo, vad beror det på? Behöver jag möjligen en annan slags ammo pouch?

Av riggley
Citat:

Ursprungligen inskrivet av kakmonstret
är jag den enda pessimistiska som tror att om de släpperbetean nu så kommer det antingen idag, eller så dröjer det tills måndag.. hört talas om arbetsveckor?

Arbetsveckor lär inte existera för WoW team för tillfället. Tror du att dom går hem klockan fyra på fredag eftermiddag, öppnar en bärs och slappnar av? Skulle inte tro de...