Inlägg

Inlägg som Darkseed har skrivit i forumet
Av Darkseed

Vad är det som ska hända om jag tar en printscreen och roterar den 90 grader? Jag märkte ingenting. Provade även en degauss nyss och det hände inget särskilt, den degaussade som vanligt men problemet finns fortfarande kvar.

Mitt grafikkort har inte ens en egen fläkt, det är en gammal TNT2 Pro.

Av Darkseed

Det är inte grafikkortet eftersom jag kan kolla på tv:n med tv-out helt utan problem.

Av Darkseed

Skärmen färgar av sig

Mörka färger färgar av sig på ljusa bakgrunder och tvärtom i form av ljusgråa streck horisontellt över skärmen, aldrig uppifrån och ner. Det märks mest av i windows där det är skarpa kontraster och mindre i spel. Strecken är olika tjocka beroende på hur bred texten eller rutan osv är.

Någon som känner igen problemet och vet om det går att fixa? Eller är det bara att skrota den och köpa nytt?

Av Darkseed

Värsting och värsting, 3500+ är ju knappast det bästa som finns ute nu. Jag vill ha en dator som håller ett bra tag, därför kan jag inte köpa för dåligt. Egentligen hade jag velat ha en X800 istället för en 9800 pro som graffekort fast jag hade inte 2000 spänn över tyvärr.

Har någon annan några åsikter? Eller ska jag slå till och köpa detta system?

Av Darkseed

Har tyvärr inte råd, behöver egentligen en monitor också eftersom min gamla är halvt paj, mörka färger färgar av sig på ljusa bakgrunder och tvärtom i form av gråa horisontella linjer tvärs över skärmen. Jag får dock stå ut med det i någon månad till innan jag får tillräckligt med pengar.

Vad är det för skillnad på att köpa minne som är 2x512 och att köpa 512 och ta 2 stycken egentligen?

Av Darkseed

Datorköp, behöver åsikter

Hallå, ska köpa ny dator som sagt och jag har satt ihop ett paket på datorbutiken. Jag är dock inte särskilt insatt och behöver experthjälp för att se om allt är bra eller om det är något som är dåligt eller som jag behöver tänka på.

Här är direktlänk till min sparade kundvagn:

http://www.datorbutiken.com/se/default.php?cartId=102416

Tack på förhand.