Inlägg

Inlägg som dLapinb har skrivit i forumet
Av dLapinb

Med Ubiquiti är det som sagt inga problem, men satsa på en sändare och en mottagare av samma typ, tex nanostation m2 2.4 ghz. På så vis kan du köra med deras Airmax som ger bättre prestanda. Se till att inta ha för många träd osv i vägen för då minskar prestandan. Latencyn blir inga problem så länge du har en riktig setup. läs på på Ubiquiti:s forum hur man konfigurerar enheterna för bästa prestanda.

Lycka till!

Av dLapinb

En watt väger exakt 3.4 gram!

Av dLapinb

du behöver ingen förlängningskabel till 8pins kontakten iaf!

Av dLapinb

dubbelkolla att alla kontakter verkligen sitter i som det ska!

Av dLapinb

vilka minnen använder du då?

Av dLapinb

Use the force!!!!

Av dLapinb

Dragon age 1 och 2.

Av dLapinb

Eller typ deviltech.de och notebookguru.de där är det bang for the buck!

Av dLapinb

borde du inte ha ett grafikkort avsett för att just rita och skapa grafik?

Av dLapinb

vistas 64 bits drivrutiner funkar för de mesta för win 7 också.

Av dLapinb

tja, google är din vän. sök bara på bootbar usb eller engelska dito. sen går det ju rota fram vilka sata drivers som helst, sen trycker du f6 där ibörjan av installationen där de står om du vill installera scsi eller raid drivers.

ifall allt går som det ska så installerar den drivare och xp hittar din hdd.
har du tillgång till en usb floppy och en gammal dator så äre lättast att fixa disketten i den gamla datorn, sen koppla usbfloppyn till bärbara å köra via den.

tänk på att ställa in rätt bootordning i bios bara.
lycka till.

edit: tror det är intelchipet i datorn så ngn intel sata äre du ska kika efter.

sen hittade jag denna länk: http://www.custompcblog.com/troubleshooting/installing-window...

Av dLapinb

råkade ut för samma sak på min dator i sign.

problemet är att den inte har några drivrutiner för att kunna hitta hårddisken, för de är jusst då den hänger sig, när man ska välja hdd. finns att ladda ner sata drivers på internet men du måste ha en bootbar usbsticka eller en floppy (döh) för att kunna installera. jag höll typ på med det en hel dag innan jag gav upp och installerade win 7 istället. grymt nöjd och byter inte tillbax (sen hade jag varken usb lr floppy så de sket sig där med).

nu vet du ju vars du ska börja iaf så slipper du genolida samma skit som jag lycka till.

ps: det är nog inget fel på minnena.

Av dLapinb

kan bara tillägga att jag sitter i denna stund och skriver på en Guru Earth beställd från länken ovan. har du råd så kommer du inte att ångra dej. väldigt nöjd me denna dator och min kostade 24k och både leverans och betalning gick som smort.

bara så du vet

Av dLapinb

Gtx 280m vs quadro fx 2700?

Vilket av dessa kort är bäst om man använder datorn till mycket CAD och även en hel del nya spel?
Eller ska man slå till på dubbla 280m direkt för att vara säker?

Hur presterar ett 280m jämfört med ett stationärt radeon 4850?

Av dLapinb

svårt att inte försöka va i melee range när man ä rogue tror att man bara ska skita i dom så länge man inte är pvp speccad, men de kliar i fingrarna varje gng jag ser en ally dk

Av dLapinb

jag lirar rogue (föregående post är bara bullshit Btw:p) och är lvl64 atm djupt speccad combat med ks. Är det någon som har några tips på hur man kan döda dk:s man stöter på då och då? Går på dom varje ggn jag ser en bara för att lära sej men slutar ofta med att han slår ihjäl mej hur lätt som helst. Har provat att hålla dom stunnad så länge som möjligt men när han väl börjar slå på mej så är det över på bara några sekunder:/ + att han har fullt hp när jag dör med tack vare lifestealen, så grymt irriterande. Har märkt dock att jag tar ner unholys lättare än de smått omöjliga blood dk:s som finns där ute.

Så lite taktiktips skulle inte sitta fel ifall de är ngn där ute som har kommit på hur man ska lyckas.

Av dLapinb

en liten fråga om dualboxing bara.
Har en rogue nu på lvl 46 och tycker de går lite långsamt, ifall jag skulle receuita mej själv och starta två nya gubbar, kan jag då när dom båda är lvl 60 ge bort dem reseterande lvlarna till roguen från de rekryterande kontot? Som då resulterar i 3 st lvl 60:s?

Av dLapinb

kolla in www.linitx.com dom här bra prylar för småa datorer. Ligger i england men frakten går riktigt fort ändå. Har handlat där flera gånger.

Av dLapinb

Va ? Jag förstår inte. Förklara igen snälla

Av dLapinb

www.google.com där finns svaret