Inlägg

Inlägg som dLapinb har skrivit i forumet
Av dLapinb

okej vad bra. ngn som kan bekräfta detta?

Av dLapinb

Sata fråga

tjenare allihopa.

jag undrar bara om det går att köra en sata2 disk på ett sata1 moderkort? fattar att man inte få ut sata2 prestanda men kan man ändå använda disken? de ä ju dumt att köpa gammal teknik för dagens pris

edit: haha måste lära mej titta på dom klistrade

Av dLapinb

zomg zomg! du är skillad du.

Av dLapinb

jag har nyss köpt en 160 gb ipod classic. har liksom du aldrig haft en ipod förrut.
använder den i bilen mest och jag tycker den fungerar suveränt. skönt att kunna ligga i sängen på kvällarna med och titta på typ futurama, south park m.m. itunes är inget problem för mej eftersom jag bara syncar den med en dator å ifall jag ska synca med fler datorer så finns det massor med "hacks" till den. man kan dessutom använda den som extern hdd vilket är väldigt bra:) ljudet duger men har inte hört den med bara lurar. har antigen kört via bilens hu lr reciever men jag tror du blir nöjd.

hoppas jag var till ngn hjälp i ditt beslut

Av dLapinb

HP w2207 "problem"

hej.

jag köpte en sån här bra och populär skärm. Är skitnöjd me den. har bara ett lite problem, vet inte om de ä skärmen lr datorn men hursomhelst. när jag kopplar in min Ipod till skärmens usb port så står det att den hittar enheten men kan inte länna igen enheten typ. då måste jag dra ut usb kabeln bakom dator och stoppa in den igen, DÅ kommer ipoden upp som lagringsenhet. ngn som vet hur man löser detta? så man slipper ner å böka bakom datorn varje ggn. de förstör ju lixom vitsen med usb hub i skärmen.

Av dLapinb

är skitnöjd me min skärm. har bara ett lite problem, vet inte om de ä skärmen lr datorn men hursomhelst. när jag kopplar in min Ipod till skärmens usb port så står det att den hittar enheten men kan inte definera den typ. då måste jag dra ut usb kabeln bakom dator och stoppa in den igen, då kommer ipoden upp som lagringsenhet. ngn som vet hur man löser detta?

Av dLapinb

haha rolig snubbe.

Av dLapinb

köp ett billigt moderkort och satsa på ett rejält ljudkort! höjer upplevelsen rejält:)

Av dLapinb

hurra. grejerna från db är skickade idag. första ggn för mej db klår komplett. resultat: komplett -1 datorbutiken +1

Av dLapinb

nu har jag även avbeställt min order på en hdd mus å kontrollerkort från komplett. har väntat 3 veckor och tycker det är för mycket. beställt samma saker nu fast från db. ca 70kr billigare också. BRA jobba Komplett!

Av dLapinb

kolla på studio.se där har dom ett bra forum till sånt som rör musik produktion.

Av dLapinb

goggla på yamipod med. de ä ett bra program.

Av dLapinb

lirar dioblo 2 lagfritt

Av dLapinb

sååå underbar skärm! vilket lyft de blev med denna. ingen död pixel och minimal backlight bleeding:) flera ljusår bättre än min gamla samsung 975mb. riktigt bra köp.

Av dLapinb

tänk bara på att köra sakta. använd den i en pelarborr och spänn fast de du ska borra i ordentligt. sen använder du lite t-röd medans du skär så degar inte alun ihop sej. lycka till

Av dLapinb
Citat:

Ursprungligen inskrivet av yogge
För trä. Hålstorleken ställer du in själv med den här http://www.clasohlson.se/Product/Product.aspx?id=13233920

Fläktar köper du i en datorbutik 8-)

jag använde exakt en så där när jag gjorde fläkthål på min htpc. körde i 3mm aluminium. resultatet blev perfa. mycket bättre än att köra med sticksåg, absolut runt blir det.

Av dLapinb

eller varför inte Lagtheridon?

Av dLapinb

om diablo 3 skulle komma är det inte säkert att de blir samma känsla... för som jah har förstått så ha väl både han som skrev storyn och dom som jobbade me 2:an slutat på Blizzard?!

Av dLapinb

mer godis åt locks:)

Av dLapinb

alla servrar ä offline nu... kan de va "final reboot"?