Inlägg

Inlägg som rikke har skrivit i forumet
Av rikke
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SmOOthy
"Vart trött på mitt Antec P180B som var stort som ett hus"

Säger du och sitter på en gammal tjock skärm?

Coolt chassi, jag skulle också villa ha något likande men jag skulle aldrig ge upp mitt p182.

Som jag skrev i en av mina kommentarer, så har jag pensionerat P1130 skärmen för en ny fin LG L227WT.

Av rikke

Det finns en silverstone kylare som är gjord för chassit, men va lite osäker om nätagget skulle klara av värmeutvecklingen från både sig själv och CPUn, så jag körde det säkra före det osäkra.

Av rikke

Då jag tidigare körde vattenkylning och 6 diskar i burken så tyckte jag att jag kunde ta ett 620w nätagg, det skillde 200kr från 520w, och alla vet ju att storleken har betydelse.

Ang fläkten på CPU kylaren, så är den riktad neråt. Vet inte riktigt hur jag skall göra där. Antingen blåser den neråt så luften åker ner mot sidorna och sidokomponenterna, eller så sätter jag den så den blåser uppet och drar ut luften, har inte orkat kolla vilket som ger bäst grader.

Kan fixa lite mer bilder, skall in och pilla i burken imorgon tänkte jag så kan ta lite nya bilder då. Så kan ni få bilder på min nya skärm också, P1130n har blivit pensionerade och står numera i källaren.

Av rikke

Jag köpte den för lite över en vecka sen, jag är nöjd med den.

Jag köpte den BARA för att kunna spela på, då jag satt med en DELL P1130 innan och var tvungen att ha så lite eftersläpningar som möjligt.

Visst är det lite skillnad att spela på den mot min gamla CRT, men det tog ungefär 30 minuter, så var jag van.

Har en till TFT skärm hemma, en DELL 2007WFP som inte alls går att spela med, dock har DELLEN grymt mycket bättre betraktningsvinklar och färger.(Därav jag har den som film skärm uppsatt på väggen)

Så om du hade tänkt att kolla på film lite på snedden eller nått, glöm det.

LGn är en grym spelskärm, inget mer. Det är min åsikt.

Av rikke

Vad är det för fläkt kontroller du har? Verkar finns plats för en hel del fläktar och så var den svart utan en massa lampor, vilket jag avskyr.

Helt klart ett schysst bygge.

Av rikke

2 x 5.25" fläkt hållare

Jag söker efter en fläkthållare(?) för 2st 5.25" fack.
Liknande denna från Lian-Li;

http://www.gtek.se/index.php?mode=item&id=3263&session=e735dd...

Då jag inte är ute efter ett hårddisk rack, undrar jag om det finns liknande för bara en fläkt?

Edit*
Hittade NÄSTAN precis vad jag ville ha, dock är det för 3 x 5.25" platser. Det fungerar inte då jag har ett SilverStone Sugo01 och den har bara 2st 5.25" platser.

http://www.gtek.se/index.php?mode=item&id=2451&session=e735dd...

Av rikke

Säger samma som Nighthog, skall också köpa detta chassit och är grymt sugen på bilder och även temperaturer i chassit.

Av rikke

http://www.kyguiden.se/

Bra hemsida med KY-Utbildningar. Började själv en ky-utbildning förra året, medelåldern låg väl runt 28 skulle jag gissa på. Nu gillade jag dock inte den utbildningen jag började på och hoppade av efter 3 månader.

Av rikke

Jag körde med onboard ljudkortet på mitt Gigabyte DS4 ett tag, men det va så jäkla kasst så jag satte in mitt gamla Audigy Live kort istället. Vilken jäkla skillnad, till det bättre då alltså.

Av rikke
Av rikke

www.powermill.se har hand om Samsungs RMA ärenden. Väldigt trevliga och allt går smidigt som smör när man skall byta ut sin skärm (Egen erfarenhet, bytt skärm hos dom tre gånger).

Av rikke

Tack så mycket för hjälpen.

Av rikke

Råkade ta bort lagrings partitionen i winxp install

Jag skulle formatera om min disk jag har mitt OS på, men råkade i all hast ta bort partitionen till lagringsdisken i windows XP installen, går det att rädda informationen som finns där? Då jag inte har kört någon formatering utan bara tog bort partitionen.

Av rikke

Den är bootable, har själv Vista Business från MSDN, som jag fick genom inloggning hos pellesoft. Väldigt skönt att man fick med en hel del andra program och operativ också, körde in XP på min andra burk.

Av rikke

Den från komplett är exakt samma, förutom färgen då (P182 Gun metal black, 180B Black). En kompis beställde sitt P180B därifrån för en månad sen och fick den nya versionen med bra kabeldragnings möjligheter och extern fläktstyrning för dom bakre fläktarna.

Av rikke

Intel core 2 duo E6600 @ 2,98Ghz
Xms ddr2 2gb 800mhz
Raptor 150gb 10k rpm
Leadtek 8800gts 640mb @ 675/1650/1100

Windows Vista 32-bit

3dmark06: 10848

Av rikke

Mitt 180B har hål etc för kabeldragning bakom moderkorts plåten, och 180B är snyggare än 182 i mitt tycke.

Av rikke

Det tog för mycket av min tid, sen jag slutade spela wow har jag haft mer till för mina vänner/flickvän och även att gå och träna.

Kostnaden i månaden. Jag kan ha roligare för ~1400 om året.

Av rikke

Nja, sånna där har jag redan hemma, tänkte mer på just den svarta kontakten bara. Har ju ström kablar hemma som jag kan sätta på några sånna på och fixa längden själv.

Av rikke

Någon som vet vart om man bara kan köpa kontakterna (dom svarta som man passar in i hårddisken) någonstanns?