Inlägg

Inlägg som rikke har skrivit i forumet
Av rikke

Kör just nu d-sub på min gamla CRT och där är sladden glapp på så skärmen visare blånyans istället, men jag fixade genom att böja på sladden neråt då fick den bra kontakt igen och fungerar felfritt. Testa att byta till DVI-kontakt och se om det blir samma fel.

Av rikke

Dom ringde mig idag och sa att min hade kommit in till Inet, skall snart åka och hämta den *Gnida lite i ansiktet på folk*

Av rikke

24pins förlängnings kabel.

Sökte runt på lite datorsidor jag kan på internet och letade efter en förlängningskabel till 24pins PSU kabel, men fanns inte att finna där jag kollade, hittade bara till 20pins. Någon som vet vart man kan få tag på sånna här kablar?

Av rikke

mhz i bios är hög på AMD

Hej!

Har precis satt ihop en dator åt polaren med följande hårdvara:

Asus A8N-E moderkort
AMD Athlon 64 3000+
Kingston PC3200 512x2 (Dual channel)
Asus GeForce 6600GT 128

Nu till problemet, när vi startar upp datorn och går in i BIOS under CPU fliken, så står det att det är en AMD 3000+ med att mhz:en är på 4095mhz, vilket inte alls stämmer. Vad är det som kan vara fel och isåfall hur fixar jag till detta.

Har läst någonting om att man måste ställa in multiplen men detta kan jag ingenting om.

Tack på förhand!

//Rickard

Av rikke

Tänkte också köpa ett sådan där Sapphire Radeon X800XL grafikkort, men så läset jag här om HIS grafikkort av samma version. Vart kan man få tag på ett sådant? har bara kollat på komplett på delar eftersom jag får lite rabbat där och jag tycker dom funkar fint men finns det någon annan affär med just HIS som ni kan rekommendera?

Av rikke

Tänkte bara skriva att det där är ungefär precis vad jag tänker köpa!

Sapphire Radeon X800XL
AMD 64 3200+ Socket 939
Asus A8N-E moderkort
dock med TwinMOS PC3200 512x2 mb ram

Då till en annan fråga som är relaterad till denna tråden, blir denna dator en markan skillnad från mitt system jag använder nu:

P4 2,4 ghz 533FSB Northwood
640 PC2100, 1x512 1x128 mb ram
Radeon 9800pro 128mb
EpoX 4PLIA3I mobo

Tacksam för alla svar!

Av rikke

X800 XT fel?!?

Jag har en P4 3,2:a | 1024 pc4200 RAM | X800 XT | WIN XP SP 2

När jag lirade dod just kom jag ner i 20 fps vid några tillfällen. Det känns som om det borde vara något kraftigt fel någonstanns. Det spelar ingen roll om jag höjer eller sänker upplösning, detaljer etc. Fps:n sjunker lika kraftigt..
Jag installerade de nya drivrutnierna utan att ta bort de gamla först ( kan vara ett problem, jag vet dock ej )

Jag ställer mig själv frågan, borde man inte ha över typ 200 fps hela tiden?
Iaf långt från 20 fps, det är ju sjukt ^^

Av rikke

Tårdlöst Nätverk!

Jag skall sätta upp ett trådlöst nätverk på ett företag. Det jag vill veta är vad det är för nått jag skall ha, företaget ifråga har internet som är kopplat till en hub. Efter hubben vill jag ha den trådlösa dosan. Är det en accesspunkt eller en gateway man skall använda då?

Tack på för hand för svar!