Inlägg

Inlägg som Kurik har skrivit i forumet
Av Kurik

Fiberkabel?

Nån som vet vart man kan köpa fiberkabel? Kunde inte hitta nått jagkunde använda på elfa.

Av Kurik
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ganescha
och vf antar ni står för VaFan eller? helt omöjligt att det kan stå för VarFör?

Tänk lite va!!!

oavsett va det står för så kan det tolkas på olika sätt, hans sätt att presentera sitt problem va fortfarande rätt idiotiskt.

Av Kurik

Förmodligen är det värme som redan nämnts, det kan vara grafikkortet som blir för varmt, prollen kanske, testa köra med ena sidan öppen se om det hjälper, ta bort allt damm i datorn.

Nu vet jag inte exakt vad för system du har men kanske kan vara nätagget som inte pallar trycket?

Av Kurik

ja vafan kan inte folk fråga om hjälp på ett vettigt sätt, med information om ens system istället för att skriva massa skit å svära. Hur hade du tänkt att nån här skulle kunna hjälpa dig, med den infon du gett?

Köp dig en consol eller nått.

Tvi Tvi

Av Kurik

Rekommenderar starkt http://www.nordichardware.se/Recensioner/?skrivelse=360&page=...

mycket bra nätagg av hög kvalitet.

Det är i min mening ingen idé att lägga ut pengar på ett halvdant nätagg, som ändå efter ett tag måste bytas ut pga av man stoppar i produkter i datorn som kräver mer ström. Spara hellre dom dära 400kr som du lägger ut på skräp nätagget till nått med mer kräm, som håller ett tag.

Nätagget som jag länkade till är ett fint nätagg till bra pris, köpte mitt för strax över 1000 kr inkl frakt från datorbutiken.

buggy.no-ip.com sök efter bästa pris där.

Av Kurik

Är det meningen att fläkten till processorn suger ut luft ur lådan? Verkar den göra om man kollar på bilderna iaf, kanske är meningen iofs, who knows. Fint annars.

Av Kurik
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ConraDargo
Den länken tackar jag för!

Det är just det han inte vill göra - punga ut med stålar. Får han välja mellan 1250kr och 1850kr så väljer han det billigare.
Kanske hjälper honom att klocka 6600.

jo men om han ändå ska punga ut 1200 kr... så kan man lika väl vänta 1 månad eller så när man fått lite mer stålar å dra till med 500kr till... så har man ett kort som är mycket bättre. skillnaden mellan 6600 och 6600gt är ganska stor, och ganska billig prestanda ökning.

Av Kurik

om du ändå ska köpa nått i 6600 serien... köp i så fall 6600gt och inget annat. Prestanda vinsten e jäkligt hög med tanke på hur mkt stålar du pungar ut.

Av Kurik

a8n-sli pci lås ?

Hej

Har ett a8n-sli-deluxe med 1003 bioset. Fungerar inte pci låset på dettta mobo ännu? Vågar mig inte på överklockning riktigt eftersom när jag ökar HTT i clockgen så följer pci klockan med uppåt också. Pci-e däremot ligger stabilt på 100mhz. Jag har kollat i bios och ställt in att pci ska vara på 33mhz.

Nån som har liknande problem, eller har lösning på mitt problem?

Av Kurik

rekommenderar varmt crucial ballistix pc4000

Av Kurik
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Malmedahl
Säkerligen, det gör dom här också. Men i vilka tajmings och vilken command rate?

jag har inte klockat nått men jag kör mina crucial ballistix pc4000 i 2-2-2-5 @ 200mhz fsb, dom ska klara 2.5-3-3-7 @ 250 tydligen fast inget jag har provat. allt detta i 1T ofc.

Av Kurik

ingen som testat att köra med conductive pen mod på dessa? känns inte som ajg vill vara först ut med att mekka detta på mitt kort spciellt när man inte har träd där de växer pengar på.

Av Kurik

x800pro vivo pci-e (built by ati) lasercut :(((

Tja.

Lite bilder på mitt nya ati x800pro vivo pci-e bba.
http://de.elajt.se/~sebbe/gis/index.php?dir=%2F050125+x800pro...

4 pixelpipes är lasercuttade som syns på ena bilden. Funderar på om man skulle ta och laga cutten med lite ledande färg eller liknande.

nån som lyckats med detta kanske, eller vet lite mer om det hära. Jag har juh läst att folk lyckats göra så på x800pro agp osv.

misstänker att mina minnen är 2.0ns minnen, för namnet på dom är typ blablblabla.GC-20 lr liknande.

Mvh
Kurik

Av Kurik

funkar pci-e pci locksen på moderkortet?

Av Kurik

okok, mekkade lite med dremmel kopian idag, fixat mig en böjlig axel och tycker att resultatet blev ganska bra ändå. Filat lite på mina frostnings kunskaper.

Motivet.... jadu en Laxen logga som jag funderar ha på mitt chassi inte bestämt mig ännu, mitt riktiga nick brukar vara Laxen när det inte e upptaget (som tex här på swec )

http://de.elajt.se/~sebbe/gis/index.php?dir=%2F050123+Gravyr&...

Av Kurik

du lär juh behöva måttligt med kylning och god ventilation för att de där ska hålla någorlunda fin temperatur. Kan bli kul om du får de å funka.

Av Kurik

självklart de blir bilder fast vet inte om jag orkar mekka nu ^^

Av Kurik
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Twizz
Någon som vet om Bahaus har nån försäljning runt Jönköping?

http://www.bauhaus.se/index.php?id=570 där ser du.

Av Kurik

jag köpte lite våtsandpapper på krauta igår 800 och 1200 korn. funderar på om man ska ta klippa ut en bit och tejpa fast på en tops och börja sandpappra lite lätt, kan nog bli bra kanske.

Av Kurik

tackar

tycker att när jag frostar så blire nästan för djupt eller nåt, blir nästan som konturerna fast mer utsmetat Kanske behöver mer finkornig slip?