Inlägg

Inlägg som OKKKE har skrivit i forumet
Av OKKKE

http://dl.dropbox.com/u/60585312/gloves.png

Undrar fan hur blizzard tänker nerfa attack speeden, och om man redan nu skulle dumpa den för att satsa på crit% + dmg.

Av OKKKE
Skrivet av Xenoz:

Jaa..har 9k HP med MF settet skulle väl bli über våldtagen

Aha, då så

Kör inte heller hela mitt MF-set, skulle backa för långt ner i res, vit och dps. Skulle nog bli för segt mot mobs + att goblinen knappast skulle gå ner om jag skulle mata på hela kalaset, inte värt det.

Av OKKKE

Inte funderat på att farma i act2? Road to alcarnus-wp:n levererar rätt bra med 125% MF. Borde vara rätt enkelt att dodga packs och bara springa genom quests dit.

Av OKKKE
Skrivet av Överkill:

Håller in vänster musknapp från jag loggar in tills dess att jag ska stänga av.

Trycker på Aura när jag har spirit och sen på en av mina 4 defensive cooldowns när jag håller på att dö.

Ett par vändor? Make it 40-50 vändor... minst!

Act 1 är "pisslätt" i jämförelse med vilket champ/elite pack som helst i Act 2.

Dodge/armor/HP och Resist i all ära, men krutet ligger i +Life on hit. Stacka det så mycket du kan, utan att gimpa dig för mycket och du har en bra start.

Sant så sant det med life on hit, dock har jag mer eller mindre stackat det + all res + dodge. Borde ännu höja aps från 1.61, blir nog att försöka få vettiga ringar och gloves. Har dodge på 51%, all res på 690 vilket ger mig knappa 70%, life on hit drygt 1400, ynka 24k hp och 11k dps. Act 2 är ändå relativt svårt, går åt helvete när packs rollar taskiga abilities.

Av OKKKE

1.32 volt vid 4.5 GHz, kör med LLC, kommer inte ihåg värdet dock.

Av OKKKE
Skrivet av Blackie:

Precis LAV och Tank finns inte med, annars hade det blivit jobbigt
Fast eftersom det är en 64-players server, så finns det inte så mycket utrymme för häckarna med grillkorv på Seine

Just på seine finns det ju massvis med utrymme, borde ju bli mer än ett fönster per man...

Nämen, 64 players cq faller mig inte alls i smaken, känns som vilken dussinshooter som helst då. 32-40 players rush HC är det som gäller. Taskigt utbud på såna servers - särskilt med vettiga administratörer.

Av OKKKE

Softcore i grunden även om det är custom, så inte intressant för mig tyvärr.

Tänkte också poängtera att restriktionerna av rpg/smaw/320 känns lite smådåliga särskilt på Seine. Dom är ju perfekta för att blåsa ut fasaderna på husen där idioterna alltid häckar. Antingen det eller LAV/Tank - som inte tycks finnas om jag inte förstod helt fel.

Av OKKKE

Idiotiska admins samt idiotiska spelare.

Av OKKKE

Cpu:n du har klockar uselt, så det är inte alls värt det.

Av OKKKE
Skrivet av anden12:

Det håller jag inte med om. Däremot borde man få (mer) poäng när lasermålet används för att skjuta ner någonting (oavsett vem).
Höjer de poängen för att "laser designata" så kan man ju bara dra runt på allt som flyger för att tjäna "enkla" poäng - så vill vi inte ha det.

Ah, var kanske lite otydlig. Min tanke var att höja assisten man får när någon drar guided/javelin och träffar i det man markerat och låst. Man får en rätt blygsam bonus, har för mig att den ligger kring 40-60 för en disablande träff?

Får man någon bonus/assist för träffen som dödar passagerarna och närliggande, förutom passenger assist då om ens fordon är den som skjuter?

Av OKKKE

Har ett GS700, inget att klaga på. Lite trist med ormboet pga fasta kablar, men de ligger ju på botten av chassit och stör inte luftflödet särskilt mycket.

Av OKKKE

Något som borde fixas gällande mortar är att den inte reggar mortar-kills utan bara "KILLED" när man drar iväg en granat och packar ihop kastaren för att flytta på sig.

Driver-assisten borde höjas som någon sa. Samma gäller laser-targeting, får bedrövligt lite poäng när man sitter i CITV:n i tank.

Av OKKKE

Du kan pröva baka kortet, dvs strippa det och köra det i ugnen ett varv. Löste samma problem (artefakter överallt) på mitt hd 4870x2.

Av OKKKE

Det är fortfarande MW3-gratishelg på steam. Ladda ner det och testa.

Av OKKKE
Skrivet av riwaTNT:

Tack så mycket för den länken. Mycket informativ. Ser ut some att silver arrow vore perfekt, men jag är inte säker på att den får plats.
Jag har ett Gigabyte Z68P-DS3, som sitter i ett fractal R2 chassi. Mina minnen heter Corsair CL9 1600Mhz VENGEANCE LP. Någon som har en aning om den fläkten kommer att få plats?

Det borde gå, Define R3 - som antagligen har samma mått har plats för 165mm höga kylare. Silver Arrow är väl 160mm. Du verkar ha lågprofilsminnen som ryms bra under kylaren också.

Av OKKKE

Har ett Fractal Core 3000.

Som Tempel skriver i inlägget ovan bryr jag mig inte om något fläkthål i sidoplåten, dessutom tycks det vara så pass taskigt gjort att hela plåten är skev. Otroligt omständigt att ta bort och sätta tillbaka sidoplåtarna, kan hända att jag fått ett måndagsexemplar?

Power-led:en på tok för stark, fick koppla ur den.

Allt annat är enligt mig positivt, billigt pris och möjligheten att ta loss en hdd-bur för att få rum med långt grafikkort (t.ex mitt 6970 är 310mm långt). Medföljande fläktar och kontrollern fungerar som de ska.

Av OKKKE

Omöjligt är det väl inte.

Har LX-varianten av brädan och kör 2500k i 4.5Ghz på 1.3 volt. Verkar inte överstiga 55 grader med en H80 @ low, dock ska det nog stresstestas mer för att se om det verkligen är stabilt. Auto offseten körde upp volten till 1.44 på 4.5Ghz, får se hur mycket stryk den verkligen tål innan stabiliteten försvinner.

Av OKKKE
Skrivet av tingkan:

Är väl ändå inte gratis att starta ugnen?

Man kan väl kombinera det med andra förnödenheter, vem gillar inte t.ex pommes med elektroniksmak?

Av OKKKE

Om du inte lyckas lösa det i garanti/reklamationsväg rekommenderar jag som en tidigare användare skrev att testa baka kortet. Är varken svårt eller tidskrävande, sen är det ju gratis också. Är du otålig kan du ju köpa ett nytt 6950 direkt och kanske köra crossfire när gamla kortet spenderat en kvart i ugnen...

Lyckades förövrigt bra med bakningen på mitt HD4870X2 efter att det visade samma artefaktfel som du beskriver, dock efter drygt 2 års bruk. Felet återuppstod efter typ 7 månader, och lyckades inte få loss kylaren då skruvarna tydligen var svinigt mjuka och drogs runda.

Nya kortet, 6970 från MSI ballade ur efter ett dygns användande. Artefakter, först endast i 2D-klock, sedan även i "mellanklocken" och värre blev det. Skickade tillbaka kortet på RMA, visade sig vara en fysisk skada och någon del hade bränts så jag fick ett nytt kort.

Av OKKKE
Skrivet av wazzo:

Har också detta felmeddelande i min battlelog. Kom någongång under kvällens lirr, får dock inga kickar utan kan spela fritt. Gick in och läste på battlelog när jag hittade denna tråden och det verkar vara endel som har problem med kickningar. Man kanske bör sluta lira ett par dagar så man inte blir bannad av artificial-aimings cheat, himla tråkigt att de ger sig på oskyldiga. Bör battlelog meddelandet vara något att oroa sig för ?

Det är inget felmeddelande, utan snarare ett infomeddelande till alla spelare.