Missa inte! Fyndchans i Månadens Drop

Inlägg

Inlägg som Darc har skrivit i forumet
Av Darc

Nä, jag vill ha garanti på sakerna.

Av Darc

Max är en hamburgerkedja här. Hur kan de bara sno namnet?

Av Darc

Toppen. Man kan inte använda sin dator när internet är nere. Det kanske är viktigt att alltid kunna komma åt sin dator och dess innheåll snabbt. Det här borde verkligen vara förbjudet.

Av Darc

Displayport till PC'n och HDMI till PS5:an. Har bara ett av varje, så det är enda sättet att ha två enheter ikopplade utan att behöva byta sladd (om man inte ska ha någon dålig omkopplare.)

Av Darc

Max 600 kr. Inte ett öre mer.

Av Darc

En blå.

Av Darc

G403 Hero funkar bra för mig. Hade en G400s före det med dåligt scrollhjul (och som lät för mycket) Innan detta hade jag MX518.

Enda minuset är att jag har en förmåga att lätt trycka på sidoknapparna, så jag fick stänga av knappens funktion för bakåt i webläsare. Den är också något mindre, men inget jag hängt upp mig på. Annars är jag nöjd med G403:an.

Av Darc
Skrivet av Datanisse:

Har noterat länge att det bara är annonsfösäljarrubriker. Lite aftonbladet känsla.

Tröttsamt är vad det är. Ibland kan det vara humor att en högt uppsatt person säger dumma saker, men man måste inte ta upp allt trams de säger hela tiden.

Detta, och felaktiga uppgifter för att locka läsare (även om det i grunden handlar om dålig källkritik) är något som gör att jag börjar dra mig för att läsa saker här.

Av Darc

Nä tack, Microsoft.

Av Darc

Hade Viaplay en del förr när det kostade ~129 kr. De hade bättre och nyare filmer än andra streamingtjänster. Nu för tiden har de inte det. Skulle aldrig betala 169 kr heller.

Av Darc

Dags att gå över till Zip disk.

Av Darc

Fysiska butiker är väl bättre, men de finns ju knappt längre. Man kan titta saken och får den direkt. Men dåligt utbud och dåliga priser gör att det blir online-köp för nästan allt.

Jag gillar inte heller att gå runt och leta efter saker i en butik, där är online-butiker mycket bättre. Man slipper också personal som ska "hjälpa" en hela tiden så fort man stannar och tittar några sekunder på saker i butiken.

Av Darc

Alla streamingtjänster rör sig mot betald reklam. Det kommer till slut inte finnas betalda abonnemang utan reklam. De börjar smått, "bara 5 sekunder långa" kommer folk att säga i försvar till idiotin. Eller "Jag stör mig inte på reklamen". Sedan blir det värre och värre.

Jag hoppas att tillräckligt många redan nu faktisk kan säga ifrån, så vi slipper en framtid med endast reklam-tjänster. Fast, när det kommer till människors vilja att förändra, genom att offra något de gillar, så är jag tveksam. Men man kan alltid hoppas.

Av Darc

"Obs! Julklappar till dig själv räknas också."

Äh, tråkig omröstning. Tycker det är helt ointressant hur mycket pengar folk har lagt ut till sig själva under december.

Av Darc

Funkar dock inte med family share.

Av Darc
Skrivet av Dimestam:

Här kommer ett gäng lyckliga vinnare i hårdvarukalenderns tävlingar, och för er som inte vann, det kommer givetvis fler tävlingar i kalendern under de närmaste dagarna. Passa på att vara med!

Lucka 2: Fractal Design North, Ion2+ Platinum, Lumen S28 RGB
Vinnare: @LogicLogicLogic

Lucka 3: MSI MAG B650 TOMAHAWK Wifi
Vinnare: @elwyndaz

Lucka 9: Philips Evnia 27M1C5200W/00
Vinnare: @Nakiwarai

Lucka 10: Allied Gaming ALLIED Patriot-A
Vinnare: @thebaldeaglee

Stort grattis! Tävlingsvinsterna kommer på posten inom kort.

Ni måste ju publicera de vinnande bidragen och varför de vann, annars är ju hela tävlingsmomentet meningslöst.

Av Darc

Jag väntar tills det blir gratis på Epic Store.

Av Darc

Mest om det ger något i spelet självt. Så oftast inte.

Av Darc

Tänkte säga nej, men jag faktiskt bytt ett 3060 ti mot ett 4060 ti (16gb). Fast det är väl knappt en uppgradering.

Av Darc
Skrivet av LeVvE:

Minst 1-2 paket om året som skulle komma i brevlådan försvinner för mig iaf, ibland händer det att de kommer fram efter ett par månader iaf men då har jag redan fått pengarna tillbaka.

Amazon är absolut värst, 3 paket som skulle till brevlådan försvann bara i oktober.

Låter som du har ganska stora problem där du bor. Nog för att paket försvinner i posten, men flera om året och tre i oktober låter som mer än vanligt. Du skulle i alla fall kunna beställa och hämta ut paket på utlämningsställe från Amazon, det gör alltid jag. Där lär de nog inte försvinna lika lätt. Det är spårbart hela vägen.