Inlägg

Inlägg som Swede_hac har skrivit i forumet
Av Swede_hac

Byta cpu-kylare

Hejsan jag har ett problem jag ska byta cpu kylare till min P4 processor,

jag kopplar ut kylaren och lossar på "spakarna"

sen ska jag väl bara lyfta rakt upp? men det går ej som att processorn är fasst limmad i kylaren med hjälp av kylarpastan, hur skall jag lösa detta?

Av Swede_hac

Det är inte så många som hört oss men dom som har tycker det e skönt som fan så ny måste vi få upp en sida o sprida bilder o musiken!

Av Swede_hac

Vi spelar in live nästa söndag, det kan jag ladda upp, om ni gillar sån musik då ^^

Av Swede_hac

Oj jävlar det fanns redan en skitsnygg sida till ett annat band som heter The Madcaps! haha

VI heter The Madcaps efter en Sydbarret skiva

Av Swede_hac

asp eller php spelar ingen roll, jag har ingen aning om skillnader mellan dom eller nåt.

Bandet heter The Madcaps

Av Swede_hac

Ja meningen var ju inte att jag skulle göra sidan utan nån anna, men det ska ändå se proffsigt ut. När man ska fixa spelningar så ger en bra hemsida intrycket av att vi är riktigt profisiga.

Av Swede_hac

Jag ser ingen trojan där, kör NOD32 det är nog ingen fara eftersom det bara är en som rapporterat om det.

Av Swede_hac

Vi betalar ju hos någon webhost så det blir det det väl php, asp, mysql osv. Man kanske inte har någon direkt tanke utan bara vill ha ett snyggt sätt att sprida sin musik, och ja foton vill vi ska finnas där. Även konstiga mönster osv, blinkande ljus och ganska mörk. Det är hela sidan inklusive design från grunden.

vad ska man mer säga?

edit: ändrade mycket färger till ganska mörkt, lite mörk blå aktigt.

http://www.whitecape.org/art/backgrounds/psychedelic-wizardry...

där är en bild jag gillar som fan, nåt sånt..

Av Swede_hac

Oj är lite dålig på detta som sagt, menas det då med att man ska kunna uppdatera sidan enkelt via nåt program eller så ? För det hade ju underlättat en hel del. Om det inte var så svårt för nån av oss i bandet att skriva till en nyhet etc.

Av Swede_hac

Ja vi spelar psykadelsik musik, så vår tanke är att den ska var dynamisk om det innebär att saker osv rör sig, det hade varit kul om det tex fanns en knapp man tryckte på så bakgrunden ändrade sig osv. Det beror väl help på vad personen som ska göra sidan klarar av. Ingen av oss är så inne på det här så förslag hade varit bra.

Av Swede_hac

Hemsida Till Mitt Band

Tjenare alla grafiker o kodare osv, det är så att mitt band o jag skulle behöva nånslags hemsida för att skriva upp när vi har gig osv och där man ska kunna hämta hem våra demos osv, ingen av oss kan göra detta själva så tittar om det finns nån här som kan vara intresserad.
Vi kommer köra på en server hos något webhotel så mysql asp osv blir tillgängligt.

Vi skulle vilja ha en ganska mörk sida där det är enkelt för oss att lägga till nyhter om spelningar osv. Det som ska göras är väl från grunden, kod samt design. http://www.whitecape.org/art/backgrounds/psychedelic-wizardry...
Där en bild som vi alla gillar väldigt mycket, kanske någonting i den stilen.

Självklart får den som gör det lite betalt också.

Tack tack

Av Swede_hac

Cardsharing och Tvkort till pcn

Hejsan, det är så att jag tänkt köpa ett tvkort till min dator, nåt av märket Hauppage eftersom jag hört att det ska vara bra.

Frågan är om jag kan avkoda "köp" kanalarna, alltså dom som kräver ett abbonomang av tex boxer. Jag har en digtaltvbox som går till tvn med ett programkort.

Så hur får jag in betalkanalerna via tvkortet i datorn?

PS: ursäkta om jag skriver jävligt luddigt.

Av Swede_hac

Okej en sak till, hur installerar jag program så dom dyker upp i gnome? fattaar det det med apt-get men då dyker väl inte programet jag väljer upp i Gnome? eller om jag skulle ladda ner ett program själv och kompliera sourcen...

Av Swede_hac

Efter lite strul så fungerar nu allting korekt, men hur ställer jag in så GNOME startas automatiskt utan att jag behöver skriva Start X

Av Swede_hac

Den informationen är väldigt bristfällig, jag har testat det programmet rrawtel eller vad det heter, och det säger att jag behöver en IMG fil att göra bootdisketten av, guiden säger itne vart den filen finns att ladda ner..

Edit: Förlåt m tror ajg hittade allt nu ;D

Av Swede_hac

Jag har läst det, men det kräver att man använder sig av linux, och jag har inget linux jusst nu.

Av Swede_hac

Debian Net Inst via Flashminne/Floppy

Ja jag vill installera Debian på min burk ikväll men problemet är att jag har inga cd skivor bara disketter och ett USB minne på 128mb hur går jag till väga? Jag måste tyvärr använda Windows xp för att ordna allting med USB minnet och disketterna..

Av Swede_hac

Kan jag ställa in saker på hennes dator från min dator då? isåfall hade det varit otroligt jävla bra!

Av Swede_hac

Inställningar för dator i nätverkets internetåtkomst

För det första ursäkta topic, visste inte hur jag skulle formulera den.

Jo det är så att min lillasyster sitter och laddar hem en jävla massa torrents på sin dator det tar så otroligt mycket i upload bandbredd så att download bandbredden segar ner. Frågan är väl mest om det finns nåt program som gör att jag kan ändra hur mycket tillgång till bandbredd hennes dator har i nätverket, kanske en konstig fråga men hoppas att ni förstår.

Av Swede_hac

Formulär

Hejsan jag undrar om nån har tips på hur man skapar ett forumulär som man kan fylla i på min sida, sen skickas ett mail till mig med uppgifterna? Finns det nåt sånt?