Inlägg

Inlägg som Blozzard har skrivit i forumet
Av Blozzard
Skrivet av Havrefras_:

Att det skulle saknas viktiga appar till WP idag är naturligtvis ren lögn. Nämn en enda vettig (och då menar jag inte appar som emulerar sextiofem olika fisljud och ljussvärd) app som inte finns till WP..

För övrigt är WP det OS som oavsett hårdvara flyter smidigast (försök att köra iOS8 på en iphone 3 tex.. eller en nyare version av android på en 2 år gammal androidlur). Android har generellt bättre hårdvara och större möjligheter att customisera (förlåt för svengelska) användarupplevelsen, men i min mening är både användarvänligheten, flytet och framförallt - stabiliteten oöverträffad på WP.

1990:- för en Lumia 1020 är ett rån.

Swedbank? Nordea? Vem ringde? Det är appar jag saknar iaf. Fick byta bank nu när jag köpte en 930

Av Blozzard

Jag bytte bank till avanza nu. Slipper man 99kr i courtage och en girig bank med 0 service som dessutom låg nere hela öppningen imorse vilket resulterade i missat börsrally på kancera.

Men för att återgå till lumia. Någon som kan skapa mappar, enligt bruksanvisningen i mobilen ska man bara hålla andra appar över varannat men det funkar inte för mej. Har 8.1 och cyan så antar det är senaste?
Störande att cortana bara funkar på engelskt språk också, borde ju gå att kringgå?

Av Blozzard
Skrivet av nisselask:

Det är inte alls samma utseende o funktionalitet som appen, värdepappershandel saknas dessutom, sedan kommer Swedbank plocka bort mobilbank sidan om ett par veckor, hur jag vet det? Jobbar där.

Skickades från m.sweclockers.com

Nej precis, funkar ju bara att se saldon o konton men värdepapperstjänsten är den jag vill åt. Funkar väl att logga in med bank-id och gå genom vanliga sidan men så sjukt oöverskådlig och mycket krångligare än appen och tar längre tid.
Vet du om nån windows app är på gång nisselask eller ska man behöva byta bank?

Av Blozzard

Hur funkar mobilen för er som har swedbank som bank? Jag handlar rätt mkt med aktier om dagarna genom telefonen men kör android nu. Swedbank har ju inte ens en app för windows. Har dock sett i "hemskärmstråden" nån som hade sitt swedbank saldo "pinnat" och antar inte det är så svårt att fixa, att se kurser finns ju endel appar för också men just köp o sälj verkar ju inte finnas nån smidig lösning för. Är ju en rätt stor dealbreaker för min del isåfall

Av Blozzard

Frågan är ju som tidigare nämnts vad för typ av glas som kommer. Man kan ju hoppas gorilla glass eller nåt reptåligare. Samt att de fixat alla buggar, z1 hade otroligt mkt småfel och dessutom proppad med skit och funktioner som ärligt talat få använder.

Av Blozzard
Citat:

Ursprungligen inskrivet av GAPa
*tråd rensad, Blozzard varnad och Fordie avstängd*

Hej och svar till GAPa

*zip*

[i]Inlägg redigerat. //Rich[/i]