Inlägg

Inlägg som Kevok har skrivit i forumet
Av Kevok

Folk som klagar över den här datorn vet inget om datorer. Har en Thinkpad just nu och den är helt överlägsen alla andra. Till och kompisar som lånar den anser att den är mycket bättre än deras Asus/Apple/Compaq mm. Bara själva känslan tangentbordet har är värt överpriset...

Folk som klagar på att den är ful kan gärna gå och köpa en ultraplastig asus istället, gör inte mig något Personligen tycker jag att Lenovos datorer är bland de snyggaste. Mycket snyggare än Apples fjolliga varianter.

Av Kevok
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Caylon
Soppigt att det inte har stöd för PCI-E 2.0 ... tänkte nästan att man skulle bytt upp sig till X48 men där sprack den tanken... väntar hellre på nästa generations brädor

Kanske missat ngt men på bilden har de ju skrivit PCI express 2.0 (upp-och-ner)...

Av Kevok

Ibland önskar man att dom som kom fram till detta fick sparken...

Av Kevok
Citat:

Ursprungligen inskrivet av zAjben
Om ni ser till nya träd och talents kring level 70: Vad tror ni kommer att bli roligast/bäst i PVP - en shadowpriest eller en warlock? Funderar på vilken gubbe jag ska satsa på..

Har inte tittat på Priest men warlocks verkar få det ganska roliggt i BC.
http://www.thottbot.com/beta?sp=30405
http://www.thottbot.com/beta?sp=27243
verkar vara helt underbara att ha i stora BG. För att inte tala om Felguarden

Av Kevok

Nebi, du har ju 2 års fabriksgaranti, så inte behöver du väl köpa ett nytt agg. Jag personligen kommer inte hosta upp 1000 kr för ett nytt agg när det är så uppenbart att det är fel på fabrikskonstruktionen i sonatan...

Av Kevok

Tack för snabba svaret skönt att höra att dina komponenter klarat sig hoppas mina gjort det också

Bra att komplett verkar sköta det smidigt, och att jag inte verkar behöva skicka hela lådan eftersom agget och lådan hör ihop så att säga.

Av Kevok

Antec Sonata 2 - Nätaggegatsproblem

Nu är det så att nätagget i min sonata 2 har pajat. Den har låtigt ganska konstigt på sistonne, högfrekvent ljud och smattrande. Idag när jag startade datorn så smällde det bara till.

Nu till min fråga, hur sannolikt är det att andra komponenter i datorn har pajat också pga detta? Har nämnligen massor med bilder och dokument som jag inte vill ska försvinna.

Om andra komponenter också har gått sönder, täcker då fabriksgarantin dessa? Det har gått 14 månader sedan jag köpte delarna och om inte jag har fel så gäller butiksgarantin (?) bara ett år. Plus att jag moddat i datorn, tex grafikkort och moderkort med tystare komponenter.

Heval

Av Kevok

"Linux är bara gratis om din tid är värdelös"

Av Kevok

Undrar ifall det räknas om man formaterar hårdisken...

Av Kevok

samma problem här. Har samma chasssi och nätagg. Låter som en avstängd TV, fick veta här i forumet attt det berodde på kondesatorer (?) i nätagget som occilerade.

Av Kevok

Förstår mig inte på folk som gnäller på Bill Gates. Det är ingen som tvingar er att använda Microsoft. Det är ingen mänsklig rättighet att använda en dator. Sen så verkar det som att dom som gnäller mest är dom som kör piratkopierat också...

Hade ni ägt ett företag skulle ni också försöka "lura" till er fler kunder. Microsoft är inte dom enda som gör så, kolla på Apple och Itunes...

Av Kevok

Jag gjorde samma sak. Trodde det skulle vara ok så länge datorn var avstängd men så var inte fallet. ALLT paja förutom HDDn tror jag...

Av Kevok

Är också rejält trött på Blizzard och deras fasoner. Minst en gång i veckan verkar servern vara nere! Om jag ändå bara orkade klaga! Håller det på såhär kommer jag att säga upp mitt konto inom en snar framtid.

Av Kevok

Finns det ngn vits med att fortsätta med sin dreadsteedquest nu när de har ändrat systemet med epic mount? Är exalted med AV och kan få mounten för 8G men trainingen är toktyr. Vill inte slösa hundratals guld på dreadsteeden för att betala för riding skillen igen.

Av Kevok

Fiins en guild som jag kanske får joina men först måste jag fixa alla attunements , vilket inte är så lätt när man inte har en bra guild. Får försöka fixa en PUG till LBRS idag...

Av Kevok

Har exakt samma problem. Visslar om nätaget även när den är avstängd. Slutar bara låta när jag stänger av nätagget manuellt med knappen där bak. Väldigt irriterande.

Av Kevok

Brukar läsa den här tråden var tredje dag men inte skriva ngt. Nu till mitt problem
Jag skulle verkligen behöva en ny guild för min lvl 60 warlock. Jag spelar på Quel'thalas-servern och min nuvarande guild är inte så bra. plus att det inte finns några som helt svenskar i min guild och jag orkar inte babbla på engelska hela tiden. Så om ni lirar där och har en bra guild som har plats för en extra warlock så är det bara att säga till

Av Kevok

11420.25m

Tog lite tid men när man lär sig knepen får man grymma combos!

Av Kevok

Vi fattar väl att 7 kilo inte är omöjligt att bära omkring på, men de flesta som har med sig laptoppen med sig har massor med annat med sig oxå .Helt plötsligt står man där med 15 kilo på ryggen i flera timmer i sträck vilket gör mer skada för ryggen än nytta.

Det är som att gå omkring med 7 kilo mynt i fickan isf ett par sedlar, det går men det r inte så roligt.

Det finns ju trots allt bärbara som klarar av samma saker o väger mindre.

Sen så undrar jag om ni som skriver att "äh 7 kilo lyfter jag med mina nötter" fortfarande går omkring med en tegelstens-mobil från 80-talet för att "större r bättre"?

Av Kevok

Perfekt för mig ju. Då slipper jag ju fylla ryggsäcken med kurslitteratur när jag gör mina knäböjsövningar