Inlägg

Inlägg som Svugg har skrivit i forumet
Av Svugg

hmmm tror inte det, skulle va om du hade ett till ljudkort och valde att spela tex winamp med det kortet och en annan spelare med onboard.

Av Svugg

Processor: AMD XP 1800+
Kylning: Vattenkylning
Orginal: 1533MHz
Klockad: 2750MHz (12,5x220) 2,0 Vcore
Procent: 79%

Av Svugg
Citat:

Ursprungligen inskrivet av gardis84
Alone in the dark....... sjukt läskigt..... 1an såklart.....

Sedan så tyckte jag av någon andleding att "Fade to black" va riktigt läskigt... inge skräckspel men sterilt kusligt på någe sätt. någon som kommer ihåg detta underbara tredje persons lir ?

åL

hehe jorå det kommer man ihåg, har det tom som orginal till datorn:D köpte det näre va nytt, rätt skoj spel.

men annars så är de läskigaste än så länge för mig silent hill delarna och Clive barkers undying och avp 1 o 2, hjärtat slog i 180. Blev också rätt skraj när man spela resident evil 1 för första gången. Alone in the dark delarna va också läskiga första gången de kom iaf ettan. AAaaa härliga VGA tiden underbart:D

Av Svugg
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mAster9
Det verkar inte vara så svårt!

hehe bra där;)

Av Svugg

ah japp NAD e bra stärkare med:) skönt ljud har dom och kan verkligen driva tungdrivna högtalare:) strömstarka jäklar

Av Svugg

nope du måste ha en förstärkare för att få ljud, du ska alltså ha en surround förstärkare för framtida bruk??, tänkte att du bara har två högtalare nu. Köpa till mer högtalare senare, men ska du bara köra på 2 kanaler, så köp en 2 kanalare. en bra 2 kanalare låter oftast bättre än en surround förstärkare till musik om man inte går upp i pris en massa på surround förstärkaren. Är ju så mkt mer i en surroundförstärkare så komponenterna måste ju bli lite billigare och därmed inte lika bra ljud som en 3000 kronors 2 kanalare jämfört me en 3000 kronors surround receiver.

som surround skulle jag tagit denna http://www.netonnet.se/item.asp?iid=49174 om jag hade låg budget, men denna kostar ju då lite över 4000 kr, H/K och denon har ju skönt ljud också.

en 2 kanalare som låter bra om man har stram budget http://www.netonnet.se/item.asp?iid=52097

Men tycker inte netonnet har bra urval av förstärkare:P men iaf den du visa kan funka bra man vet aldrig förns man testat;)

Var jag du skulle jag gå till en hifi affär och test lyssna och se vad som faller dig i smak. för att beställa hifi saker på nätet vet man ju aldrig vad man får och hur det låter.

Av Svugg

hmm ok:) hehe första negativa jag sett hitills:P konstigt att det får så bra betyg på alla dessa recensioner man hittar överallt. De där kan haft oturen att fått ett måndags ex, men vi får se när jag får hem det nästa vecka.

Man ska inte dömma förns man själv testat:)

Av Svugg
Av Svugg
Citat:

Ursprungligen inskrivet av WoberT
mitt antec smartblue pajade häromdagen så jag letar nytt nätagg.. får väl antagligen ett nytt på garantin men det låter som ett jetplan så jag ska ha ett nytt.. Aspire verkar ju bra men hur är ljudvolymen? vill egentligen ha ett nätagg med en 120mm fläkt i..

Det låter bara högt på max hastighet:) vid 75% och neråt låter det tyst:), nu citerar jag bara ur en recension:P

Av Svugg
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jubadu
Fick mitt nya aspire agg idag, dock märkte jag att +12 V ligger på nästan 13 V genom motherboard monitor. Är detta något fel, eller kan det bero på att jag ännu inte belastar det så hårt?

Skulle inte lita på mbm:) men ÄR det 13 så skulle din dator inte va så stabil. Testa klocka lite:P

Av Svugg

Så nu har man beställt ett Aspire 500w, gjorde lite research på det, exakt samma värden, exakt samma konstruktion som levicom fast 629 kr istället:) fast några kondensatorer va inte i samma färg:P och de recensioner man hitta va jävligt positiva, ska va ett väldigt stabilt nätagg. Tror fan det e 99% identiskt med Levicoms.

Av Svugg

hehe de va kul spel:) har det själv någonstans som ligger o dammar.

Av Svugg

Klockat en 1800+ från 1533Mhz-2750Mhz, vattenkyld ej stabilt i windows då, kör den på 2500Mhz annars, nätagget hänger inte med så bra högre än det:( jävla chieftech 360W)

Av Svugg
Citat:

Ursprungligen inskrivet av malte
7 till 12 är det väl ..

mja äru säker? när jag kopplar in min hemmabyggda kontakt som gör så det blir 7 volt så låter det mkt mer än när jag har ratten på lägsta på controllern på samma fläkt, så controllern går nog lägre än 7 volt.

Av Svugg

men nu vet vi hur vi ska gå till väga när det nya kortet anländer imorgon

Av Svugg

har man inte nästan alltid 3 års garanti hos tillverkaren? har iaf vart så för mig med hårddiskar och graffe kort som pajjat och lite andra saker.

Av Svugg
Citat:

Ursprungligen inskrivet av JavaBlue
Säg att den inte fungerade innan.

hehe nä den funka inte, mer om det kan du läsa i denna tråd:

http://forum.sweclockers.com/showthread.php?s=&threadid=26406...

Av Svugg

vi har också borrat sönder minne och ett till stort hål där gpu satt, bra ventilation genom minnena, går nog klocka en hel del nu;) minst 500 på core och 450 på minne skulle jag gissa. utan fläns.

Av Svugg
Citat:

Ursprungligen inskrivet av philip55
[XaZeD] BlitZ, Ja men ska han ha kylning så. Smakar det så kostar det. Vad måste man göra för att ha en pelt igentligen? Det är väl en massa saker som måste ordnas? Sen så såg jag att vissa gpu block har 3/8 kopplingar hur funkar det med det om man kör 1/2 slangar i resten av systemet?

Blir väl sånt tryck det blir i lilla slangen, tex om det går det 8l/min med bara stora men i lilla 3l/min då blir allt 3l/min, tycker det borde bli så.

Av Svugg
Citat:

Ursprungligen inskrivet av CatscaN^Tim
är det inte fasta lägen på den? rätta mig om jag har fel.

den har två kanaler som har fasta lägen 5v,off och 12v men också 4 stycken som har steglös ratt från 5v och upp till 12v