Inlägg

Inlägg som Svugg har skrivit i forumet
Av Svugg

Hmmm Syberia kanske? ett stort äventyrs spel som e rätt kul, snygg grafik med:) hehe testat Larry 7?:P sen massor av andra som e bra och kul, Hands of fate, Day of the tentacle, sam and max,full throttle, Space quest 6, Grim fandango, simon the sorcerer 1 och 2, indiana jones Fate of atlantis,Broken Sword 1 och 2,Discworld 1,2 och 3, prisoners of ice,sanitarium..sen finns det mkt mera äventyrs spel, där haru några att kolla upp:) är bara tänka och pussel spel:)

Av Svugg
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Snorl@x
ok, bra. Kör du med en fläkt(hur stor i såfall? 92mm zalman med arm på 5v?) som är riktad mot grafikkylarn?

kör med en 92 mm på sidan av lådan sågat ett hål där:), annars kan man köra med en arm på sidan me en 80mm eller 92mm, eller så som killen ovanför har. Har en hemmabyggd Fanconroller så jag kör olika, mest på 5v och 7v, man behöver ju inte ha fläkt men ska man klocka ordentligt är det mkt bra. en 80 eller 92 på 5v låter ju ingeting.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Snorl@x
Sen undrar jag också hur du Svugg(eller nån annan med POV ti4200 XP 128mb) fäst din zm80, har det kortet skruvfästen eller har du limmat fast den?

man skruvar fast hela skiten, finns massa instruktioner hur man gör så de e ingen fara:)

Av Svugg
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Snorl@x
Jag har exakt samma grafikkort som du och jag vet att flänsarna som sitter på är ganska låga, kör du med dem eller har du köpt andra, vilka köpte du då?

jag kör med dom som följde med:) har ett par andra men dom va lite för höga:P så dom som va på redan passa perfekt:D till zalman flänsen:)

Av Svugg

Den kyler bara gpu:n.....har den själv, mkt bra.....knäpp tyst!, så flänsar till minnena fåru köpa till, men köp låga flänsar till minnena, får inte va allt för höga får ej plats då eftersom zalmannen täcker mkt av kortet, men j****r vilken skillnad på tysthet:), garanterat värt vartenda öre:D. sen de bästa e att köpa en fläkt med arm och sätta på sidan som går på 5V, typ en Zalman eller nått, har ett hål på sidan i chassi dörren så det kyler moderkort och fläns, men bara du har luftflöde igenom datorn så funkar allt perfekt:)

Av Svugg

umm är inte doom 95 abandomware och gratis nuförtin?

Av Svugg

Kanske du behöver uppdatera till nyare bios?, skadar ju inte att testa:)

Av Svugg
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Tobbe1555
såg väl mer ut som doom3 ??

Japp rätt mycket:P tyckte iaf jag med...misstänker du också råkat spela de lite?

Av Svugg

hehe haft en hd krash, det var en quantum fireball 30gb;), sen dess har jag bara haft WD och MAxtor funkat fel fritt har tom en Maxtor 1,3gb som funkar fin fint fortfarande:), köpte man till sina fina 486:a;)

En polare har en IBM hd, den låter högre än en V8 på högsta varv...hehe men den funkar fint, får typ tinitus så fort man går in i hans lägenhet me datorn på;)

Av Svugg
Citat:

Ursprungligen inskrivet av borik
Du Svugg så lite du vet om tillverkning av grafikkort. Så här ligger det till. Dom flesta A-brands såsom ASUS, MSI, Gainward eller Leadtek tillverkar sina kort själv eller så lägger dom ut dom till legotillverkning hos andra fabriker, emn då måste dom m fabrikerna genomgå ett godkännande för att korten ska bli nVidia certifierade. Det är å andra sidan tillverkare såsom POV som använder sig av ickegodkännda tillverkare, många gånger köper sådana tillverkare från olika håll o märker om dom bara. Risken är även at du får komponeneter sominte är vad som står på dom. Detta vet ja eftersom jag varit på besök i vissa av dessa fabriker om du undrar.

ahaaaa:) men då vet ja, tack för infon:)

Av Svugg
Citat:

Ursprungligen inskrivet av borik
O Svugg det är ju korkat av dig att först paja kortet o sedan klaga på att du inte får det utbutt på garantin, det POV som du snackar så bra om är ihopsnickrat av en noname fabrik i Kina somm inte ens är Nvidia certifierat.

ja man tar risker om man klockar och moddar så jag vet att jag får skylla mig själv, och ja e inte 90% av alla andra märken ihop snickrat av en noname fabrik i kina,taiwan eller var i asien alla fabriker ligger?.

Av Svugg

ballt, vill också ha:P

Av Svugg

gah beställde fel från datorbutiken

hehe klockan va 3 på morgonen och jag skulle beställa pc133 orginal sdram minne till en polare från datorbutiken.se, fan måste tryckt fel för när minnet när det kom så va det ett pc133 ECC/REG minne, ett server minne asså, funkade inte så bra på hans dator...hehe, fast nu vet han inte hur han ska gå till väga för att byta ut detta....hehe och jag orkar inte bry mig har så mycket annat att göra, men frågar iaf här för att hjälpa killen, kolla lite på återköp eller va de heter men va ju hundratals saker man skulle göra....tröttna att läsa efter halva...hehe, känner mig dum som inte vet nått om detta:P men var och hur gör man för att få byta felaktig köpt produkt på datorbutiken.se??

Av Svugg

det där ser mer ut som grafik fel från graffe kortet......sådär såg det ut med mitt defekta gainward ti4200 kort när det krasha

Av Svugg

hehe:P

men de kan ju va kul, man vet aldrig

Av Svugg

Bootvis funkar väl inte med 2000 pro`funkar iaf inte på mitt, läst att det bara funkar på XP.....2000 pro tar lång tid att boota upp iaf göre det på min, 2 min iaf.......xp tog några sekunder men Xp sög på min dator så:P

Av Svugg

enda butik i stockholm jag känenr till som säljer hyfsade minnen e kylning.com, fast dom har bara samsung och corsair

Av Svugg

fan dom har hållt på med det dära spelet rätt länge nu, va ett år sen jag gjorde ett jobb för dom....då såg det ballt ut, nu ere inte direkt så imponerande längre.snåla jävlar erom också, dom ville att jag skulle göra massa grafik gratis.....PFFFf amerikanare säger jag bara.

Av Svugg

jeopp, har vart med och gjort en del grafik i spelet, mest vapnena.....bara läsa credits när de kommer ut:) tur för dom att jag fick pengar för arbetet:)

Av Svugg

hehe du kan få köpa mitt för dubbla priset än va jag köpte de för ...hehe, skojja.....hmmm Db verkar inte sälja det längre, konstigt de som e så bra.

Av Svugg

jävla gainward......sådär behandlar man inte kunderna:P, ska iaf aldrig mera köpa av märket gainward.