Inlägg

Inlägg som Drogear har skrivit i forumet
Av Drogear

Jag har samma problem som tomaz127, mycket irriterande!

Vet inte vad felet kan bero på. Inga "stora" iso filer kan installeras överhuvudtaget.

Spel och program jag vet har funkat hur bra som helst förrut är helt omöjliga att installera pga CRC fel.

Har testat installera orginal spel likväl som "kopior" me samma problem.

Av Drogear

RAID rivrutiner

Hej jag undrar vart jag finner drivrutiner till RAIDen? Vad den gör skulle vara intressant att veta med...

Moderkort: MSI PX8 Neo-V

har kikat lite här: http://www.msi.com.tw/program/support/driver/dvr/spt_dvr_deta...

men vet inte vilka av dessa man ska använda...

Av Drogear

jag får tacka för dom snabba svaren! Ska testa detta då jag kommigt hem.

Bra forum

UPDATE: Nu funkar ljudet som ska! Efter att jag fått fram märket på mitt moderkort var d inte så svårt att hitta rutinerna.

Av Drogear

ljudkortet är integrerat i moderkortet men jag vet inte vad jag hr för märke... tänkte höra om det går att ta reda på på något enkelt sätt, exluderat att läsa på boxen man köpte den ur, för den hittar jag inte. Antar att jag kan öppna upp datorn o kika på den vilket jag kanske gör då jag kommer hem från jobbet.

Av Drogear

Drivrutiner/ljud

Har problem med ljudet efter XP installation, nämligen att jag inte hör något.. tror det är pga jag saknar drivrutiner till ljudkortet.

ursäkta min brist på terminiologi men ljudstyrenheten har ett gult frågetecken i enhetshanteraren och indiketrar att drivrutiner saknas så jag antar detta e problemet

Vet inte vad moderkortet har för beteckning så jag undrar hur jag kollar det för att sedan veta vilka ljud drivrutiner jag behöver?

tacksam för svar

BTW: Nån som har tips hur jag fixar problem med installshield som vägrar fungera trots 2st formateringar och ominstalltioner är jag även mycket tacksamt.

Cel 2,4
1g Ram
Radeon 9800pro

Av Drogear

Har updaterat till SP2, har updaterad installshield, ikernel, testar att installera filer som jag laddat ner länge sedan och som är brända på skivor och som funkat förr.

Inga fel på ramminnet vad jag vet eller misstänkt.

känner mig helt borta på vad jag ska göra, får alltigt fel vid olika tillfällen i installationerna med vilket känns skumt.

CRC felet får jag vid en installation och ett annat (1303/1305) fel vid en annan.

UPDATE: Problem löst:
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;87328...

Av Drogear

tack men det hälpte inte. snälla nån hjälp mig i detta problem. har som sagt installerat om winXP med samma problem som innan finns kvar.

Får fel medelande "1305" då installsheild för Rome Total war försöker installeras. hittar inte denna kod på installshields support...

Av Drogear

tack, ska testa när jag kommer hem från jobbet...

känner mig helt förstörd då datorn min inte funkar ritkigt... får jag d inte att funka måste jag väl börja läsa lite böcker, eller kanske se på tv.... usch

UPDATE: lösning
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;87328...

Av Drogear

hm tror jag har något likande problem, eller en variant av den iallfall. någon med tips? gjorde en egen tråd pga har inte exact samma problem, tror jag...

Av Drogear

allmäna installations problem.

Har ett problem som gör att det alltigt genereras ett felmeddelande vid installation av allt från spel, program osv och gör att installationen avbryts utan framgång.

Har haft detta problem ett tag och igår formaterade jag c: och installera om winXP SP1 (updaterar via nätet) fast till min stora förvåning fanns problemet kvar. (kan de ligga något fel på andra partitioner?)

Felmeddelande kan ha olika utseende med fick denna senast då jag skulle installera SW. Empire at war:

” CRC error: The file xxxx doesn´t match the files in the setup´s .cab file. The medium from which you are running the setup may be corrupted: contact your software vendor”

Installationsfelen genereras oavsett vad jag ska installera och på spel/program som jag vet har fungerar felfritt tidigare.

Har haft detta problem ett tag nu och är mycket frustrerande att inte kunna installera nya grejer på datorn och skulle my enormt tacksam för hjälp.

btw: ljudet funkade inte efter installationen, tips på åtgärd?

Kör:
Cel 2,4
1g ram
radeon 9800pro