Inlägg

Inlägg som H0gberg har skrivit i forumet
Av H0gberg
Skrivet av 92:

ah sry, my bad, lite trött så jag läste inte igenom inlägget helt :/

Nemas problemas
Det var f.ö. precis det kortet han höll på att beställa innan jag läste det tekniska specarna, det passade ju på pricken in på hans krav...

Av H0gberg
Skrivet av qMetal:

Var det jag hade gjort. Var ändå tvungen att ändra i registret efteråt.

Hm, underligt... Jag kollade precis i mitt register och där var allt i sin ordning iaf, AHCI var aktiverat utan att jag behövt göra något. Engångsföreteelse kanske?

EDIT: För att reda ut lite. Vi menar alltså att det ställs in automatiskt om man aktiverar AHCI i BIOS innan man installerar om Windows. Vill man aktivera AHCI utan att formatera måste man dock ändra i registret.

Av H0gberg

Den har ju bara en analog DVI.

Av H0gberg

Finns det 6950/6970 med två DVI-I portar?

Hejsan,

Ställer en fråga å min kompis vägnar. Problemet lyder som så att han har två skärmar som båda är analoga VGA-skärmar (samt en TV som ansluts via HDMI) och han funderar på att köpa nytt grafikkort, ett 6950 eller 6970, men det verkar vara svårt att hitta ett med två DVI-I (plus ytterligare en digital utgång för TVn). Finns det ens?

De jag hittat har ju bara en DVI-I och en DVI-D vilket blir lite problematiskt.

Hälsningar
Richard

Av H0gberg
Skrivet av qMetal:

Hur aktiverar man det innan man installerar det då?

I BIOS.

Av H0gberg

20A i de små trådarna? Huja mig!

Av H0gberg

Det är bakåtkompitabelt.

Av H0gberg

Jävlar, rekord i trådlyft! Jag applåderar, haha.

Av H0gberg

Helt sjukt underbart bygge! Gratulerar!!

Av H0gberg

Off topic, men ändå. Jag drar inte alla över ett strå här men så fort man nämner TV och dess tekniker, dvs plasma och LCD så framstår alltid de som rekommenderar plasma som de som har lite mer koll. Mer motiveringar och konkret information. En LCD-kille säger bara "köp LCD, jag har det, det är bäst!" medans plasmakillen jämför fördelar och nackdelar teknikerna sinsemellan. Jag säger inte att ALLA gör det men många gör det...

Om det säger något om personerna överlag låter jag vara osagt.

Av H0gberg

Du kanske har inställt att den ska visa 1920*1080, 24Hz även i menyerna? Kolla under systemfliken vetja

Av H0gberg

"adb reboot recovery" fungerar inte alls på de nya?

Av H0gberg

Tack!

Av H0gberg
Skrivet av Z3bb4n:

Enda negativa med telefonen som jag kunde hitta är att de har nergraderat från Bluetooth 3 som jag har på min Galaxy S till Bluetooth 2.1 men antar att det inte spelar så stor roll då iaf jag aldrig använder Blåtand1.

Haha vitsigt!

On topic:

Lite missnöjd är man ju över nya Nexus S. Det är ju inget nytt under skalet direkt. Samma Hummingbird, samma frekvens, samma allt ungefär. De kunde väl åtminstone hottat upp hårdvaran liiiite?

Av H0gberg

Då vill man ju såklart få reda på produktnamnet så man kaaanske kan svara på frågan, stolle, haha!

Av H0gberg

Mitt VX450 tackade för sig efter ett års användande, tog det på garantin, fick ut ett sprojlans nytt och det håller än.
Ibland startar dock inte datorn, måste dra ur nätsladden och låta datorn stå i femton sekunder, för att sedan trycka i sladden i nätagget. Först då startar det. Vet inte om det beror på nätagget eller något annat, haha.
I övrigt tycker jag det är knäpptyst och fungerar stabilt, även vid max load.

Av H0gberg

Måste slå ett slag för det HMB säger. En PenTile+S-AMOLED vs. någon med faktiskt upplösning så hade jag valt den senare alla dagar i veckan. Blev ju nästan galen av oskärpan i Galaxyn. Kan verkligen inte förstå hur man kan höja den skärmen till skyarna överlag.

Av H0gberg
Skrivet av Järnet:

Eftersom du är norsk är det nog ikke så bra att du tester dig mot Malmöserver, tanka hem Tptest och testa där, jag tror du kommer få annat resultat då!

Även om han bor i Lund?

OnT:

Svårt att svara på vad man kan förväntas få ut för hastighet. Hur långt är ett snöre liksom? Det är alltför många faktorer som spelar in i vad din hastighet kan vara. Det står väl så fint "upp till 100mbit/s" i leverantörens klausul också så man får nog helt enkelt nöja sig med vad man får.

Av H0gberg
Skrivet av Hawk:

Hej
Tusen tack för ditt svar, jag uppskattar verkligen att någon bryr sig om att svara på min fråga på en sådan här "musemodell"

Det var trist att man bara kan se klockan, faktiskt rätt dåligt tycker jag av Sony Ericsson..
Ibland vet man ju inte va det är för år knappt.....
För övrigt är jag mycket nöjd med telefonen, som jag köpte på Tradera till ett bra pris.

Vet inte om det går att addera fler funktioner till den skärmen, men det går att förstora klockan med hjälp av nåt hack minns jag.

Om du är inne på att ändra lite mer i den så kunde man ju ändra ljuddrivrutiner, kameradrivrutiner, lägga till saker i menyerna. Fanns rätt så mycket att pilla med i den telefonen. Iaf när jag använde den.

Helt klart den bästa telefonen jag haft!

Av H0gberg

Haha, fan vad fränt instant var!