Inlägg

Inlägg som Pacmax har skrivit i forumet
Av Pacmax

Installerade Xbuntu utan problem. Datorn startade utan problem. Sedan installera jag Win 8. Nu står det Error: Unknow Filesytem. Entering rescue mode...grub rescue>

Så det måste vara något med Windows och datorn som inte gör att det fungerar :/

Av Pacmax

Samsung NP530U3B-A01SE Laddar inte windows.

Hej.

Jag skulle göra en Clean install av Win 8 på Laptop:en.

Jag installerade via USB sticka allt gick bra att installera. Men sedan startar inte datorn.

Startsidan kommer upp stod det Missing operation system.

Jag läste guider och kom fram till denna http://arktronic.com/weblog/2012-08-05/how-do-clean-install-w...

Nu stannar bilden på statskämen och blir låst får inte ens upp "missing operation system"

Någon som vet vad man kan göra?

Av Pacmax

Jag har DX11

Ssd disk att spela in på.

Kört med alla inställningar som går. Det måste vara någon drivrutin eller ngt som saknas på datorn. Fattar ingenting faktiskt

Av Pacmax

DxTory Stutter i recordingen.

Blir så här när jag reccar i BF3.

http://www.youtube.com/watch?v=y2maKquxn6E.
Inte min uppladdning. Men fenomenet är det samma.

Någon som vet vad felet är?

Har kört på alla upplösningar, blir samma sak.

tacksam för hjälp.

Av Pacmax

Nytänk i design? nope. Men de ändringar se gjort snyggt? Nope. Flopp Yepp. Apple på dekis.

Misstänkte detta. Revolutionerande med 3:an 4 förfinade man och snyggare design. Nu plåtbaksida. Det känns billigt inte exklusivt. Kommer inte tilltala folk. Nä kg behåller min 4:à mitt råd är att ni gör detsamma.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Pacmax

Tar gärna en också

Av Pacmax

99987a;12447945]Njut av spelet och hoppas du tycker det är roligt :)[/QUOTE]

Någon han före eller så vare troll

Av Pacmax

99987a;12447927]Först till kvarn ZM0K4-CV244-DWG6V, den som tar nyckeln skriv det i kommentar då[/QUOTE]

tagen

Av Pacmax

Jag har I7 980hex 14gig iram

Av Pacmax

V-Sync du menar i spelet eller i CCC? Betan finns en forumstråd i det här grafikkorts trädet.

Av Pacmax

Ojämn fördelning på GPU Usage.

Hej.

Spelet: Battlefield 3
Grafikkort: 5970 CF

GPU1: 97% Usage
resterade 2 3 & 4 ligger på ca 60%.

Ska inte alla ligga på samma? Varför blir det så?

Laddade ner 12.4 BETA då går alla jämt, men jag ligger på 70-75% är inte det konstigt borde de inte ligga konstant på 100% usage?

När jag sedan kör xSplit får jag 97% och 50% på de andra. Förstår inte vad problemet är, men ni är ju mer kunniga än vad jag är så ni kan det säkert.

Av Pacmax
Skrivet av vikham:

Här är något att börja med i alla fall. http://www.inet.se/kundvagn/visa/709671/2011-08-07

Jag kan sätta ihop en billigare om du vill, denna dator känns lite för bra när jag läser ditt inlägg igen.

Ja som sagt en K processor känns helt onödig, dessutom ska han köra spel är det bättre att en annan processor och satsa på ett externt grafikort. Men det beror ju som sagt på vilka spel han ska spela

Av Pacmax
Skrivet av imperatormedia:

Bygg istället ihop en dator i kundvagnen och välj att inet ska montera det åt dig. Du kan också välja windows 7 OEM om du vill att dem ska installera operativsystem också! Alltid väldigt dålig processor i datorerna man köper färdigt relaterat till priset då, säger inte att 2500k är dålig t.ex Rätta mig om jag har fel

Eftersom han säger att "han inte är så duktigt" på datorer känns en K processor helt onödig, Betala för att kunna överklocka vilket han inte kan om jag förstått det hela rätt?

En fråga till TS, vilka spel har du tänkt köra? Det är rätt avgörande att veta , samt vad när du spelar eller barnen, vad vill ni köra med upplösning( detaljrikedom) ?

Av Pacmax
Skrivet av landizz:

Jag antar att du pratar med mig så, jag tror inte jag har förstört något. Lämnade in det idag(läs igår morse(fredag)) till inet och dom har tagit emot den och ska felsöka och montera ihop resten åt mig:)

Skönt hoppas du får igång burken, det var ju ett tappert försök iaf, det ska ingen ta ifrån dig

Av Pacmax

Tjenare, först av allt vill jag säga att jag lider med dig, för det andra så tycker jag då det är skönt när en person som dig bjuder på sig själv, för de tredje så gav du mig natten största skratt när jag läste det

Mitt datorbygge gick faktiskt överförväntan, men jag hade läst mycket, jag var rädd att det skulle vara svårt att koppla in t.ex startknappen osv på moderkortet, men det gick bra när man läste manualen. Sedan köpte jag alldelens förstor kylare V10, den är GIGANTISK den hade jag mycket problem med att få dit. Men annars så är jag nöjd, förutom kabeldragningen för den var ett rent helvete CF konf på graffekorten, V10 som kylare och Antec1200 med alla fläktar och kablar. Men det gick.

Har du förstört något, eller är det bara en enda stor röra?

Av Pacmax

Ja det låter som du klockat för hårt och fått ett instabilt system? Det är vad jag skulle tro? BSOD brukar bli om man klockar mer än systemet klara? Har du gjort någon som helst stabilitetstest i Prime95 ect?

Av Pacmax

DU har enable crossfire i CC?

Av Pacmax
Skrivet av skog1s:

Har redan en PS3:a! och visst den är rolig men...Hallå, vad är det du skriver!!

Känner mig inte lurad alls, jag vet vad jag vill, jag vill spela FPS spel som man ska spela det! Men en Pc!! !! !! Sen så tillkommer det så mycket mer på ett pc bygge, att välja hårdvara, att bygga den, klocka den, få bygget snyggt, älskar att pilla o dra sladdar o få det riktigt "som jag vill"

Så ska jag skriva från hjärtat, så är du helt ute o reser! Visst det är roligt att spela, men det finns andra saker man kan ha en kraftig dator till!! Vad dom sakerna är behöver jag inte skriva för du gör det säkert själv!! Visst det handlade om BF3 och.......jo man ska ha en kraftig pc för att spela det! Men om jag känner mig lurad ?? Neää! Det var inte därför jag byggde mig en dator, BF3 är bara en fin bonus!!

Jag skriver det med ironi Skog1s, jag har ju själv en PC och jag ÄLSKAR min PC och jag byter inte ut den! Men faktum är ändå så att EA och överiga speltillverkare satsar mer på konsollerna

Av Pacmax

Vilka moderkort, haha....det är något extremt Jag hade fel och backar, men precis bryggan lär väl inte räcka men kan man punga ut med 28 000kr så kanske man även kan få en lösning på det

Av Pacmax

Värdelöst kort, för stort, man kan ju inte köra SLI Finns inget kort som har så vidd mellan PCI-E platserna, så jag hoppar det.

(inlägget skrivet med ironi så ni behöver inte flejma nu)