Inlägg

Inlägg som zyMboL har skrivit i forumet
Av zyMboL

Lyckades också beställa en DE, hamnar man i någon kö eller finns det tillräckligt i lager mån tro, känns lite osäkert i och med att behövde göra på ett visst sätt och det fortfarande står "fullbokad". Någon som har erfarenhet att dela med sig?

EDIT: Min order gick inte igenom och jag måste vänta på återbetalning till paypal, bättre lycka nästa gång.

Av zyMboL

mATX moderkort till Intel i5-2500k köpes

Hej! Letar efter ett mATX, eventuellt ATX moderkort som passar en i5-2500k. Gärna i trakterna kring Storvik, Sandviken, Gävle, men om någon har och kan skicka vore det också intressant.

Läs hela annonsen här

Av zyMboL
Skrivet av Titexx:

För att vara rättvis så är det väl först till kvarnen när ni postade. Vill inte den första längre ha så får det gå ner till andra osv. Bara jag blir av med alla fyra totalt.

Jag behöver inte längre köpa minnen så näste man i kön kan ta över

Av zyMboL
Skrivet av CynX:

Köper gärna 2 utav dem om du kan tänka dig att dela på dem, kanske finns någon mer som är ute efter 2? Mvh

Skickades från m.sweclockers.com

Jag köper gärna dom andra två om säljaren går med på det.

Av zyMboL

Skickade PM, svara när du har tid

Av zyMboL

EDIT: nvm fick tag på en annan

Av zyMboL
Av zyMboL

Mycket intressant och välgjort test som vanligt! Blir ännu mer intressant med uppdaterade drivrutiner och Windows 10. Sista spiken i kistan är inte slagen ännu, framtiden får utvisa.

Av zyMboL

BF4 verkar vara en intressant historia, själv spelar jag inte det nå mer så jag skulle inte råka på de problemen ni har nämnt. Jag har tittat mest på Witcher 3 och då ligger CPU användning väldigt högt samtidigt som GPUn också gör det. Så länge GPUn och CPUn ligger på ungefär samma användning antar jag att det fungerar som det ska. Det ska bli intressant och se om det blir någon förbättring i BF4 i och med DX12.

Av zyMboL
Skrivet av Sisyfos:

Pro tip: Då köper du en 60Hz-are med samma specifikationer för mindre pengar
Varför betala för någonting du inte ens tänker dra nytta av?

Det är sant, men det verkar vara väldigt få skärmar som har g-sync inkluderat ännu, ingen som är direkt billig, den som jag sett ut är bland dom billigare och råkade ha 144Hz

Av zyMboL

Medans ni är här så kanske ni kan säga vad ni tycker om skärmen jag är intresserad av: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2717405

Av zyMboL
Skrivet av Sisyfos:

Aha, ja då kan det ju vara lite svårare att nå 144Hz i en hel del nyare spel men du kommer fortfarande ligga ganska högt förutsatt att du sänker grafiken tillräckligt.
Med G-Sync känns ju lägre uppdateringsfrekvenser också "mjukare" än med en utan det så det är ju et plus.

Själv spelar jag i 120Hz och det är faktiskt inte alltid min 2700K i 4.8GHz räcker till för konstant 120Hz men jag tycker att runt 100 räcker ändå och jag sänker alltid grafiken för att nå det.
Förstå mig inte fel, GPU'n är fortfarande absolut det som "flaskar" först i 144Hz men skillnaden mellan en GPU och en CPU är ju att man alltid kan sänka grafiken men inte den grundläggande fysiken i ett spel man spelar

Därför kanske det blir Skylake i höst för mig om det går att klocka över 5Ghz och IPC'n höjts tillräckligt men Sandy Bridge hänger fortfarande med otroligt bra ärligt talat.

Jag klantade mig igen, jag kommer inte satsa på 144 FPS i alla spel såklart, 60 FPS räcker gott och väl för mig. Skärmen jag tittat på har stöd för 144Hz.

Av zyMboL

Tack så mycket för alla snabba svar!
Det är alltså som jag trodde, men hur ser det ut med PCI-E 2.0 mot 3.0, gör det någon skillnad alls?

Av zyMboL
Skrivet av Sisyfos:

Inga problem för 60Hz vilket du förmodligen spelar i.

Dumt av mig att inte nämna det, jag har tänkt att använda en ny skärm med g-sync och 144Hz.

EDIT: Och 1080p

Av zyMboL

i5 2500k + 980 Ti

Hejsan, jag vet att det finns många trådar ang. i5 2500k eventuellt skulle flaskhalsa med nyare grafikkort och svaret verkar generellt vara: nej. Ville inte trampa någon på tårna genom att skriva i deras trådar så jag skapar en egen endast p.g.a. att det alltid känns bättre att få ett direkt svar på ens fråga

Så, vad tror ni, skulle PCI-E 2.0 och en Intel Core i5 2500k (4,5GHz) vara ett hinder för GeForce 980 Ti (eftermarkandskylare + ev. överklockning)?

Värt att nämna är också att jag ska införskaffa en ny CPU kylare (Phanteks PH-TC14PE) för att se om jag kan snabba upp processorn ännu mer.

Mycket tacksam för svar,

Av zyMboL

Jag bryr mig inte så mycket om att det tar lång tid, men för guds skull sluta annonsera ut ett datum om det är oklart om spelet kommer vara redo då. En försening har man väl varit med om, men två gånger? Och den här gången mindre utvecklingstid än en månad, vad ska ske under den tiden som inte kunnat levererats som patch, som vi i alla fall har blivit vana med nu. Men vem vet, Rockstar kanske på egen hand försöker höja standarden inom spelindustrin.

Av zyMboL

Någon aktiv som har hand om squaden? Applyade för några dagar sedan utan svar. In-game nick: zymbolol
Om någon vill spela tiger1 så pm:a

Av zyMboL

Det var väl trevligt med ett datum i alla fall. Ingen idé att klaga när man ändå inte kan påverka det. Dessutom kommer det så mycket roliga spel under hösten så det kanske är lika bra.

Av zyMboL

Jag kommer ihåg att jag tog min 60gb från min gamla PS3:a och flyttade över sparfilerna till datorn. Däremot måste du göra om formatet på hårddisken för att kunna läsa den på datorn vilket resulterar i att PS3:an inte kan läsa den. Så om du ska använda hårddisken igen i ett playstation så måste du formatera om den när du kopplat in den i PS3:an igen.

Ang. själva problemet, jag vet inte vad YLOD har för symtom förutom en gul lampa, men det kanske är liknande problem. Eftersom din inte lagt av helt så kanske det går att rädda den ännu. De flesta brukar väl byta kylpasta först så det kanske kan vara något.

Som andra har nämnt också så finns det mycket information via google om man letar

Av zyMboL

Uncharted 1-3, Beyond: Two Souls & Journey utöver de som redan är nämnda.